- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Търся интересен сериал ..
How I Met Your Mother
The Big Bang Theory
Two And A Half Men
Prison Break
Breaking Bad
Supernatural
House M.D.
Smallville
Blue Mountain State
Suits
Chuck
Californication
Heroes
Friends
Game Of Thrones
The War At Home
One Tree Hill
Fringe
The Walking Dead
Научни :
Mythbusters
Known Universe
Drugs Inc
True story.
Благодаря на bazingaaaa ... харесах си 1 2 сериалчета![]()
Препоръчвам ти да ги изгледаш всичките
Заслужават си.
True story.
Аз съм гледала повечето. Не съм гледала само '' Breaking Bad '' , '' Blue Mountain State '' , '' Californication '' , '' Game Of Thrones '' и '' The Walking Dead '' - от тях си харесах '' Blue Mountain State '' и '' Californication '' . Благодаря ти много за сериалчетата.
Да страхотен е. Мисля, че го даваха по БТВ.
Game of Thrones - най-добрия сериал за последната година.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Някой беше написал Being Human. Гледах US версия и много ми хареса, направо се влюбих.
Благодаря !!!
Suits ти го препоръчвам задължително. Пък като гледам какви сериали си харесваш Friday Night Lights няма как да не ти допадне.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
не съм гледала мненията, но гледай Awkward, Californication aaaaaaaaaand Skins <3
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ако не си гледала Dexter значи нищо не си гледала![]()
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Сега гледам Eastwick и много ми харесва жалко само, че е 1 сезон. След това мисля да гледам Switched At BirthНо все пак продължавайте да предлагате сериалчета, добавила съм около 50 към списъка си
Някой ден може да ги напиша всичките и вие да си харесате някой.
Thanks![]()
Boys Before Flower, You're Beautiful, Secret Garden, A Love to Kill, The Rooftop Prince, Coffee Prince, Dream High, Playful Kiss, Personal Taste, Heartstrings, Prosecutor Princess, My Princess, 49 Days, Flower Boy Ramyun Shop, Protect the boss
Боже, ти нищо не си гледала значи.. хахаха
Аз ти препоръчвам White collar
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Следя го. Реших да го дръпна единствено заради Matt Bomer, но много ми хареса сериалчетоГледала съм много сериали просто съм написала тези, които са ми направили най - голямо впечатление. хаха
Grimm, Малкълм, Женени с деца, Всички обичат Реймънд, Supernatural
^^^
Бургас <3