- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кой е най-красивият потребител от Кофата?
Нека всеки си каже какво мисли![]()
дъртито
101010101
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
курамиянко
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Дърти и Китито.Разкошни коси.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Кити, дърти и имаше едно момиче magicfairy (май така се пишеше)
yep.... reality bites -.-
Най-тъжното от цялата тема е, че в кофата няма красиви потребители![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
хваналА съм се аз((( иначе има попринцип доста симпатични дето бих ги минал доста пъти
но не са от кофата
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
От България !!
sapphire5![]()
то къде не е така...
sapphire5![]()
Тц, къде живеете вие, бе, точно пък в България има страшно красиви жени, само като излезеш на улицата се срещат зашеметяващи красавици! Не е като в някои други страни, които уж са по-проспериращи, а болшинството жени са по анцузи, ненагласени, нетренирани и т. н.