- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
хмм ;д абе Лъвчо лятото някъде към юли ще работиш ли ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
и като работиш ще спреш ли тренировките
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Луди ли сте , аз гледам да се измъкна от работата , а вие обратното ;D
хохоххо, честит 14ти февруари, пийпъл ;dd
Мисля,че трябва да имаме поне няколко дни в месеца посветени на шефа(мен)Да Ви там повод да са напиете,да са провалите във фитнеса
![]()
Честит ви Трифон Нарезан!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
днес видях 200 тяга как се вдига![]()
sapphire5![]()
Опааа
Хайде честит и от мен със закаснение.
бтв и аз искам супер много да бачкам това лято![]()
Aw...aw.aw... Отслабвам, пийпъл.. време беше, то толкоз време бях в застой, че.. чак се отчаях и ся к`во.. влязох в категорията, за която отслабвах и тренера вика да смъкна за другата.. няма лошо, ще се слабее ^_^![]()
те през колко кила са категориите ве ?
sapphire5![]()
ти и 100 дали вдигаш![]()
sapphire5![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PsO6ZnUZI0g&ob=av3n
поздрав, машини!
Qka temichka!![]()
Максове не правя..Ако правя 130x5 аз мисля,че макса ми трябва да е около 140..На други като им кажа,те викат макса ми 165-170 минимум..Ама те и за лежанката викат,че като правя 80x5 ще вдигна 95-100 кг .....
и аз си мислех че макса ще е към 160 ;д иначе да споделя, сега преливам от тестостерон а ми е почивен ден, и отидох на лостизневерих на фитнеса
и направих 2 силови и 2 коремни
![]()
sapphire5![]()
Вчера говорихме за някъв..От града бил и на скоро вземал тестостерон и ходил 24 часа в денонощието надървенЕбахти филма..
xDDD как така не си ли и ти от казанлък ?
sapphire5![]()
"Вчера говорихме за някъв..От града бил" от кой град ;д
sapphire5![]()