- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
10 никога не съм ял ;х мисля че рекорда ми е 6 за ден ;дд
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Те сега както дигнаха и яйцата :X..аман значи..
Последно редактирано от Shines : 03-03-2012 на 14:29
и те едни яйца, намирал съм зелено яйце, говоря след като го обеля и съм намирал и пиле в яйцето....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Така е братле...смятам да минавам само на сланина и праз ;д.
и аз мисля да сменя на нещо, но не се сещам за други варианти....
sapphire5![]()
що влезе в предишната рег бе
sapphire5![]()
лъвчо дай бързо мнение, краката ми порастнаха бая и си мисля да ги тренирам през седмица, как ти се струва ?
sapphire5![]()
Тренирай с по-леки килограми и прави по-малко серии.Давай 10 серии крака на машинки с кила ,които можеш да направиш 25-30 повторения,прави 10.
И на мен нарастнаха много,а ръката остана същата,защото не я тренирах здраво и правех килограми далеч по-малко от възможностите ми.
И при мен баджаците растат яко, за това ги тренирам леко.
аз и без това краката ги тренирам с малко килограмиосвен да почна със собствена тежест
просто те порастнаха бая, и ми заеха килограмите..... но май наистина, ще взема да тренирам със собствено тегло за крака или ще намаля килограмите, но те и без това са си супер малко..... от сега нататък вече ще ги пренебрегна краката, кефя им се, че са яки, ама............ просто другите мускули е по-добре да са малко по-големи а краката малко по-малки, няма да им се отрази зле
![]()
sapphire5![]()
но ще ми падне и силата в краката..... а да ти кажа, пробвах миналата година 1 месец на тренировки със собствено тегло и силата падна МНОГО....
sapphire5![]()
Кой знае колко няма да ти падне, предполагам все пак не търсиш някакви силови постижения.
не търся, ама иначе съм доста по-подвижен ;дд няма лошо да имаш здрави крака, ставаш много по-стабилен![]()
sapphire5![]()
awerw какви клипчета и покани за наруто ми изпращаш във вбокс ;d ;D?
кви клипчета бевлез ми в групата
а не вярвах че влизаш често във вбокс ;д
sapphire5![]()
ами няма да са реални, щом са на наруто![]()
sapphire5![]()
а ти с том и джери![]()
sapphire5![]()
Стига де момчета не сме толкова стари, отвътре сме си още деца и винаги ще си останем.
абе шайни, кажи по пловдив ебеш ли ги тея майни ?
sapphire5![]()
![]()
![]()
е кво като съм дядо - том и джери е интересно за всички възрасти