- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
ааа сухо мляко, по-голяма помия от тва няма....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
болна съм..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
СУПЕЕЕЕЕЕЕЕР е настроението!!!!!! Няма никаква връзка с раздела ,но - ВЧЕРА СИ ВЗЕХ КОРМУВАНЕТО ! И ще имам книжкаааа ! Много много многооооо съм щастлива !!! Благодарение на инстрокторите от тук - http://fullfresh.bg/catalog.php?pid=182 ,шофьорският ми курс беше едно от най-вълнуващите и забавни неща,които ми се случваха през последните 2 месеца ! Взех си всичко безпроблемно от първия път!!! Йеей !![]()
![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
абе пробвал съм да пия такова, едвам го изпивам............... по добре, някоя сутрин, на 5-6 месеца един път ще дам 3лв и ще си купя вафла
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Пфф, тече ми като из ведро, ш'са самоубия!
"Как тревожно е да си жена... "
всеки с проблемите си... а то си имаше спам тема, но е по-забавно като правим нови ;д
sapphire5![]()
e pa за много години
Айде, почерпете се, за здравето на Roy Jones Jr..
Да ви е вкусно ;D
Тва, дето ни го пробутваш, не е ли с изтекъл срок на годност???
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ахаха,, грешка в системата.. ;D
Айде, почерпете се и за Мохамед Али .. човекът на 70 става, но няма да давам почерпки, дори и виртуални.. ще вземете да кажете, че някой пиксел не е наред![]()
Знаеш чии празници да следиш ти. Да е жив и здрав!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ние ядем само неща в кутии !
sapphire5![]()
Пийпъъл, в събота уж ще се ходи на спаринг във Варна, реших да ви се похваля ;D Първо спарингче ще ми е (като изключа това с тренера)Общо взето, да.. Айде ^^
btw. Чувствам се мега отпаднала тези дни.. нещо не е наред.. увеличих съня + витаминчета, пък и никакъв апетит нямам.. не я бива тая работа.![]()
Лека!![]()
Гарда горе и увереност. Не знам семи или фул контакт сте, ама вземи й страха рано-рано.
Успех!
чачо я си кажи мерките да ти следя прогреса![]()
sapphire5![]()
вярно, в тези години трябва да се забавлява човек, но ако искаш да си спортист, трябва малко да се стягаш.... вярно се лишаваш от доста неща, но така е.........
sapphire5![]()
малко смях
"SABIRANE KATO KUCHEE !!!! BADI VELIK ELA I TRENIRAI NA OTKRITO"
sapphire5![]()
"Искам да имам бяла риза... Да вляза достойно във живота... и никога да не пия ракия!"...
20 години по-късно...:
..."Искам да се напием, 'си рАзкъсам, са маана от тоя живот! Да са мана от тоз жувот! ДА СА МАНА ОТ ТОЗ ЖУВОТ!"