- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
Свинско или мазна риба.Аз ги заменям с мазна риба,но и чисто свинско филе 2 пъти за ся.Но сега пак имам яйца..Като ми купуват яйца,ще ямДокато не давам пари за яйца ще си ги хапвам редовно.
Все пак съм си взел скумрия и ще разнообразявам скумрия/херинга/яйца
.... а протеина в ядките какъв е ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
С растителен произход => една идея по-непълноценен.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Зависи за какви ядки говорим,но бях чел,че има от някои от незаменимите амино и други,но все тая.Хапвай си и така..![]()
ама бавен или бърз ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Я помисли малко да те видим до какъв извод ще стигнеш..Отговорът е прост по пътя на логиката..
Настроението е на макссс.... ;dd
откъде да знам ;д по-лесно е да ми кажеш ........
sapphire5![]()
Батка , логиката ти е нулева..
Много ясно,че е бавен..Искам да ми кажеш защо..Това си е чист изпит![]()
сигурно защото не го ползват хД виж вирусчо, единствения потребител, който сигурно помни какъв съм аз е чачо, не вярвам друг да помни какво съм писал преди........
sapphire5![]()
Кое не ползват е?? Отговори на въпроса![]()
не ползват растителния протеин....... абе ще се считам ли за чист ако взимам протеин на прах ?
sapphire5![]()
Много си е хубав растителният протеин..Бавен е на 100%,защото с този протеин (от ядките) ти приемаш и мазнини..Сети се мазнини и протеин какво става..![]()
кво става, манджа с грозде..... кажи ми сега счита ли се човек за чист ако е вземал добавки ? говорим само за протеин на прах
sapphire5![]()
Ебавка ли е това??? Ей...
![]()
![]()
забелязвам, че момчета, които взимат просто протеин на прах и си тренират имат по-добри резултати от моите..... тоя протеин наистина е вълшебен до една степен
sapphire5![]()
Едва ли..........
абе човек, тея на дали знаят какво взимат.... режимите им са много лоши..... просто вдигат нещо и го взимат и тва е резултата е по-добър от моя, дето спазвам 10 режима хд а ти в момента взимаш ли някакви добавки
sapphire5![]()
Дам,заредих се сега.Общо взето до сега съм вземал само протеин декстроза и амино ,но сега цикъла(от добавки де)
ще е доста по-сериозен,повече добавки,храната е изчистена максимално и вече има ефект,който по-забележим от това няма да стане...На задното рамо малко над трапеца имам ярко-ярко червени като кръв стрии,появили се през последните 10 дни на чистене(това са и първите 10 дена) и така..
Имам много по-по примери,де факто не ти е нужен никакъв протеин на прах.Като ги гледам наще как пушат пият и ядат квото им падне много-малко и само боклуци а пък плосък корем на 40,5 напомпана ръка..
аз още си карам само на храна ;с ще ми се следващия основен да си взема 3-4 кг протеин...... да си улесня и аз животеца...
sapphire5![]()
Аз ся си взех 2 кг и нещо протеин и имам още към 500 грама от предишния..Преди пак си бях вземал матрица Сунта 6 дето..Ама кво да се прави е батка..Аз искам масивна поръчка на 20 кг протеин и 20 кг амино на прах и 1 кг креатин и нищо друго,ама не става..
тва прави близо 1000 лв бе лъв![]()
sapphire5![]()
ХАха 20 кг протеин,само тва ми възва около 550-600 лв в добър случай.Амино килограм е около 90 лева. + креатина и ако вземеш още 1-2 продукта ей така ще се закръгли на 2000 лв.
ти направо от сутрин до вечер само на прах ще го караш хД
sapphire5![]()
Да да сигурно ..Така става то..
20 кг протеин са нищо
![]()