- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
Ау.. чувствам се +6 кг, поне...![]()
Що, в кой месец си?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хора, мисля да спирам с тежестите.... донесоха ми доста травми, а не съм тренирал дълго..... може би проблема е в мен, но травмите станаха много, просто всичко става все по-трудно. Болят ме рамената при почти всички движения, коленете ми пукат, лактите също, кръста ме боли, имам много стрии............ и спазвам куп режими............... просто ми дойде в повече най-вече от травмите....... обичам този спорт, просто това сега с кръста беше вече края........... а и яйцата ми идват много, най-вече жълтъците, страх ме е от холестерола, а ям 5 след трен..... мисля да премина на кросфит... други идеи ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Батка дрънкаш глупостиЯйца - холистерол..You mad bro ?
абе не са глупости........ не слушай ти че нямали холистерол.... откъде пък вярваш на това ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
В самите яйца има холистерол.. Въпросът е с натрупването как стоят нещата..И недей дрънка глупости .. Спри да ядеш яйца за 1 месец върви си прави изследвания после яж по 10 яйца на ден АБСОЛЮТЕН МИНИМУМ (ако не се разориш) и после върви си направи отново..
миналата година ходих, но тогава бях ял по-малко..... а сега съм изял хиляда ако не...... май ще отида ;д
sapphire5![]()
абе разгледах фитнес1бг за протеинчета, обаче какъв вип код ми иска при поръчката, не е задължителен нали ? А да ви питам, къде пише съставките на суплиментите ? И каква е разликата между протеин и аминокиселини, защото са направени по отделно....... А не разбирам, дават ми някви обикновени протеини, къде да прочета какво има в тях, защото търся суроватка...
sapphire5![]()
Белтъците са изградени от аминокиселинни вериги. Първичната им структура се определя от конкретните аминокиселини, така един белтък може да има 18, друг - 20. Тоест, приемайки един растителен белтък е очевидно, че няма да те захрани със всички нужни аминокиселини. Имат своите свойства, взимат се предимно за възстановяване, най-вече заради разградената форма на белтъка.
Ако бъркам, някой да ме поправя.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
awerw, как си с английския? Мисля, че още пазя едно книжле на един треньор по гимнастика, в него имаше добри методи на тренировка за заздравяване на стави и сухожилия, с които се предпазваш от травми.
абе то си има речници, не съм от най-знаещите, но разбирам що годе ;д а аз знам какво са протеини и аминокиселини, но в сайта има отделна страница за аминокиселини и отделна за протеини, това не можах да схвана защо са го направили така...
sapphire5![]()
Защото има отделни добавки ..Едните са протеини,другите аминокиселини..
хД значи да вземам аминокиселини![]()
sapphire5![]()
Да ви са пофала, вчера одих в зала за сефте през последната година и нещо. Идните дни тряа да взема заплата и взимам карта. Благо си е да хванеш тежести.
вярно ли че организма разграждал последни мускулите........ от няколко източника го чух така, но тук съм чел обратното ;д
sapphire5![]()
При какви условия?
ами не знам ;д сигурно по принцип дали е така ;д
sapphire5![]()
Няма по принцип..При какви условия го прави това? Ако гладуваш според зависи от мазнините ти разграждането ако не е наличие физическа дейност започва след 36 часа някъде,при тежка физическа някъде 24 часа,но зависи от човека.Различно ще е при Фил Хит например и различно при теб..
аха мерси, а лъвчо при теб как вървят тренировките ?
sapphire5![]()
Нормално тъпо..Принципно искам да по-интензивни,но трябва да се следват инструкции,които след 2-3 седмици ще пренебрегна,защото забелязвам,че така нема да стане
![]()
a колко кг си вече ?
sapphire5![]()
87,4 днес
10 shibani bukvi