- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
да ама е по-кратко уей...
е как да избирам между суроватъчен и изолат, то не е ли едно и също![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
не е
ама все тая
яж храна и остави тия глупости
то хубаво ,че канадската не е фактор ,за сила ,но всички си мислят обратното и върви им доказвай..
После се мислят за много силни
Иначе смятам да си купя клещи за стискане ,или топче
А това ,че лостаджиите имали здрави китки - аз съм живо доказателство ,че не е така
Лъвчо иска да не взимам нищо, за да не го надмина![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
а то ако от протеина е вреден хд
sapphire5![]()
Вреден е......При мен поне се забелязват много странични ефекти..Един от тях е,че джоба ми утънява.........
е то ако получаваш стипендия за една година можеш да си купиш 4-5 кг протеин и ако го караш по-икономично ще изкараш цял основен
sapphire5![]()
Мисля след 1 месец да започна кардио както всяка година, но се чудя дали въглехидратите след трен да ги спра сега в началото на май да имам 1 месец нещо като подготовка на хранителния режим и после и да почна кардио, според вас кога да спра въглехидратите след трен ?
sapphire5![]()
абе сам ли ще си пиша бе баси, винаги трябва по 2 поста да пиша, за да пише и някой друг, а дано не се наложи и трети да пиша........
sapphire5![]()
Не ги спирайи т.е пооправи режима и лека по-лека почни кардиото, ако до сега не си правил изобщо.
аз кардиото го почвам изведнъж, както се казва да стресирам организмаама въглените мисля сега да ги спра, хем не ми се ядат вече... а като си помисля следващия основен как ще го карам на суроватка, направо едвам ще дочакам септември, та въглехидратите мисля от следващата седмица да ги спра, за да се подготвя някак си за летния период ;д
sapphire5![]()
Колко пъти ще го правиш в седмицата? Намали ги постепенно въглехидратите недей рязко.
аз кардио ще почвам чак другия месец, а не се знае до другия месец може да съм ги свалил килата и без кардиоа иначе си тичам 3 пъти в седмицата и ми е напълно достатъчно
sapphire5![]()
Добре си го намислил, но защо не почнеш кардиото от по-рано?
защото бързо свалям, и то много бързо........... за 2 седмици ще съм свалил всичко което искам, какъв е смисъла още от сега.....
sapphire5![]()
То така става . Какъвто и да генетик да си едва ли ще стане,освен ако не си пикаеш 80% от мускулите
абе вирусчо, аз не искам много, а само 1-2 кг ........
sapphire5![]()
Както каза DownloadVirus, приемаш ли необходимите калории за деня няма да имаш проблем, почвай да си бягаш
.Все пак кардиото не е само за изгаряне на излишните мазнини, помага за доста работи предполагам знаеш точно за какви
.
днес намалих въглехидратите, и си викам абе я да мина през кантара да видя от колко започвам и какво да видя 74......... а очаквах 76, защото бях ял...... много по-трудно е да се качат килограми отколкото да се свалят.......
sapphire5![]()
Въглените се намалят още, повторенията намаляват и почивката между упражненията..... голям зор ще е докато свикнаето ми новата програма:
Понеделник: Гръб, бицепс
Сряда: Гърди, трапец
Петък: Крака, трицепс
Неделя: Рамо, корем
Днес бая се озорих и дано да не свалям кг до юни.......
Последно редактирано от awerw : 04-30-2012 на 17:29
sapphire5![]()
Тренировките много спаднаха като време. Днешната беше само 30мин. но пък по-интензивна, като цяло не го обичам този период, ама нямам друг избор![]()
sapphire5![]()
Опа, опа как сте маниаченца, на косъм съм да премина откъм тъмната страна 1 цикълче смятам да направя идните месеци.