- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
Ами, не знам - да не кажат, че има в други раздели или нещо подобно.. Да кажат и останалите ;d
такива игрички не са за тук, вярно ще направят раздела по-забавен, но не сме фъна.... дневниците най-много ми допадат :Д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
забравих да кажа, днес едни се опитаха да оберат един мой познат :Х ако искате ще ви разкажа на дълго ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Най-добре е да си направим тема "разпитвайте ме", поне ще се питат интересни въпроси.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
я някой запознат да ми каже колко кг горе долу могат да се ка4ат за 4 месеца - ест повече муску.на маса и по-малко мазнини
искам да качвам до края на маи и после да по4на за релеф в момента сам 76-77 кг
има много фактори които влиаят....... не може да се каже....
значи, наредил съм се на една опашка и моя познат ме чака и се разхожда наоколо и едни 4 подозрителни момчета (бяха на 20 год и отгоре) го следяха с поглед и аз ги видях и ми се сториха доста съмнителни, след това си взех картата и гледам как единия от тях се беше буквално залепил за моя познат и го опипваше по джобовете и аз бях с много неща в ръцете и се чудех кво да правя, да скачам да го бия тоя ли, да го блъсна ли, и докато се чудех моя познат се обърна и му блъсна ръката и онзи избяга, след това пък дойдоха още 2ма мои познати и станахме 4в4и ние тръгнахме обаче аз забелязах че онези тръгнаха зад нас, и се спрях и казвам на единия от моите познати, че ще остана малко по-назад, исках да видя тея кво ще правят които бяха зад нас, и единия от тях като вървеше зад мен, а аз се бях спрял и ме блъсна с рамо и ми каза да вървя напреде, и аз се обърнах, без да му кажа нещо го изгледах, бях почти готов да се бия, и тоя замина напреде
отиде при един от моите познати и му измъкна фантата от джоба, но моя познат се обърна и си я взе, малко странна работа стана, после си стояхме и си говорихме 4мата и тея само ни гледаха и обикаляха около нас, абеее само шантави работи
а и в даскало щях да се бия, айде спирам да ви разказвам, че много стана
![]()
sapphire5![]()
.
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Не са филми, а сериали.. Чакам 2-ра част ;дд
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
2ра част в училищечакай да прочетат първа част пък тогава 2ра :Д
sapphire5![]()
Докато ги чакаме да прочетат, пиши в темата за броенето![]()
Ахаха, щеше да скачаш, но условията не са те предразположили явно ;dd Егати филма.. ;dd
абе и от страх не скочих ;д от де да ги знам тия джипчии, некви ножки могат да ми извадят и кво прая тогава....
sapphire5![]()
Така, така.. ;d
не е смешно ;д макар че и аз се смеяпък и бях с едни слабички момченца ;д точно моите хора ги няма в тея моменти
![]()
sapphire5![]()
честно казано, ако го нямах този страх, че ще ми вадят некви тъпотии да съм скочил не един път... просто си го имам едно на ум, а и те тези бяха едни спековее.... като нищо щях да ги насера, амаа шанс ;д обмислям вариант да си купя една палка и да си я нося в раницата![]()
sapphire5![]()
Ми, те сигурно са ви чакали да скочите.. Едно, че в началото сте били двама и викаш "слабички момченца" + номера с фантата си е чиста лигавня ;D
Последно редактирано от RainBerry : 01-31-2012 на 16:30
бе ебал съм ги ;д естествено ако беше на мое място друго щеше да говориш ;д когато ти се случи това се панираш и не знаеш кво да прайш, после ти идва на ум, ама после.... абе тези ни превъзхождаха баяа и аз не съм боец ;д предпочитам един спринт отколкото да ме бият
![]()
sapphire5![]()
Не бих се нахвърлила, ако трябва да бъда честна.. смисъл, ако са ми някакви съмнителни - не, но ако са някакви си момиченца, дори и по-големи от мен - бих.. зависи от много неща.![]()
абе тук има и друго нещо, обикновено който те напада е въоръжен с нещо за всеки случай, той е страхлив и напада в гръб, има шанс естествено да го биеш, но не бива да рискуваш, а и винаги трябва да мислиш напред във времето, ако ти извади нож, защото попринцип това носят, какво правиш ? Струва ли си да пукнеш ? Не..... а и вече учениците се разкарват въоръжени с нещо..... да те е страх от всичко направо....
sapphire5![]()
Така е , панира се , но в никакъв случай не бива да се показва
Още по-гадно е когато си сам срещу я 3 ма я 5 ма
В България и в центъра на голям град по всяко време могат да те нападнат за нищо
Много изленадващо е всичко и за това човек се панира
Иначе аз както съм вълк единак все сам ше трябва да си нося ловния нож или палка все едно съм в гората ;д