- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
Пита ли ме дали искам да е там?
Оправдания. Упражнявал си се.![]()
Вкъщи друго да оправим, викам аз.. ;d
мхм, едно бързо спарингчеда ме биеш малко
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
иначе да не ставам сериозен, че ще хвърчат дрехи![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Заплашваш ли ме?![]()
И си мислиш, че ме заплашваш с това..![]()
;dd
абе ако не си чувалаима случаи, в които след секс като се скарат и жената отива да го съди и казва, че я изнасилил
и като вземат пробите, то се оказва така, само дето тя лъже ;д
sapphire5![]()
абе, секви ги има, тебе от къде съм те намерил не знам.......![]()
sapphire5![]()
![]()
От форума ;dd
Странна работа ?!
Ех
Трябва някога да си призная
Не мога да си го издържам на съвета!
awerw Приятелю - аз съм тайния любовник на RainBerry , за който подозираше! И който няколко пъти се криеше под леглото и се хвърляше през прозореца щом се ти прибираше в къщи! Аз бях този дето бягаше по улицата
Съжалявам ...
а аз бях този който те гонеше по улицата
![]()
sapphire5![]()
пичове, когато правя трицепсовите разгъвания, говоря за упражненията за трицепс, за рамо, за гърди, там където участва трицепса, и като си сгъна ръката след движението и ме заболява бицепса, а всъщност упражнението натоварва трицепса..... просто то е една особена болка.... имате ли идеи от какво е ? може и да е от канадската знам ли...
sapphire5![]()
Скъсан е мускулът и никога няма да може повече да тренираш за бицепс/трицепс/рамо във фитнес залата.Върви на лостове.
без бъзици ;д
sapphire5![]()
Първо, няма идеално изолиращи упражнения. Като тренираш трицепс, тренираш и бицепс - с единия буташ/дърпаш, а с другия стабилизираш. По този начин можеш да хванеш мускулна треска на гърдите от набирания. Тези, които висят повече време на лостове, им се е случвало.
Второ, свиване на единия мускул означава разгъване на обратния (антагониста), тоест при свиване на трицепса имаш опъване на бицепса и обратното. Понякога от опъването на някой от мускулите се получават болки.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
и на мен това ми беше на ума, че бицепса стабилизира, точно при трицепсово разгъване зад врат, при сгъването и някой път при разгъването ме боли бицепса, но защо......
sapphire5![]()
Успешно завършване на срока с 5,67 и стипендия.Леко ощетен по БЕЛ-имах 5 и 6,а тя ми пиша 5 ...![]()