- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Абе тъпото е ,че дори да ти разбие чувствата ти продължаваш да я искаш с обичаш![]()
Затва винаги трябва да направиш от самото начало уговорката - сърце за дупе.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ох, повярвай ми, по-лошо е, а аз каквато съм риба, още по-лошо е. От най-малкото си правя някакви огромни изводи, вкарвам се във филми и после съжалявам, за това сега уж се поспрях и си обещах да престана с тези истории, поне засега. Колко ми се получава, не знам. ;d
райнбери мислиш ли че ще можеш да ме биеш![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да.
РейнБери, май диър.
Филми ли? Аз направо изкукуригах
И съм си казал,че повече няма да се влюбвам никога, защото е ясно-вече съм кух от вътре и нямам душа ;d
И защото съм тъп нали се вманиачавам и направо щях да се самоубивам
Тай де - сега гледам от хубавата страна - вече нямам страх почти от нищо дори от смъртта не ми пука
Но имам някаква надежда все още ,че ще ме хареса някога ,но не знам нищо;d
Последно редактирано от loveca777 : 01-23-2012 на 14:44
ти по тази логика ;д биеш ли гаджетата ?![]()
sapphire5![]()
смисъл ,малко не те разбирам ;d
болна съм..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
това беше за райнито :Д а за тебе..... ти си шприцован![]()
sapphire5![]()
Ей, кифли, нема да ми се размеквате тука! Равнис, мирно, 10 лицеви, никви любовни драми!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
При мен здравето не е много добре,май ме хнава грипа 38,3 температура,взех някви хапчета та да видим![]()
awerw, е, много ясно, предполагам се подразбира, че не говоря сериозно ;D Е, срещат се и такива, които пък човек да го е жал да го пипне, да не вземе да се разпадне.. ;D
Я, ми кажете, за вечеря месо или мечни продукти ще е по-добре?Мисля си месото на обяд, а кисело млекце, туй-унуй за вечеря ;D
Зелена леща с бананов сладолед
Ще те послушам. Фейспалмец.
аз за вечеря редовно си хапвам кисело мляко или нескуик ;ддд почнаха да ме наричат бебчо даже, заради това мляко![]()
sapphire5![]()
Аз съм за млечните продукти, по равномерно се разграждат и по-дълго време ще усвояваш протеина.
А то месцето зависи кво е..Ако е по-мазничко месце по-дълго време ще се усвоява