- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
така е ловецо, труден е живота.... не сме като лъвчо с връзки....![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ot luv koi ne se strahuva ;d
ааааа, представям си да го видя вечерта, ще подпаля петите![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ами не знам как е в големите градове, но тука сякаш отдавна не се е случвало нещо подобно или поне не се е разчувало, или да се случи на мои познати.
Като каза "вълк единак" се сетих за една много хубавка песен:
http://www.youtube.com/watch?v=dBZqSktJ1K4
: ))
Е не знам.
В селата и малките градове хората се познават и не може някоя банда да не бъде разкрита и хваната при някой инцидент
Също мисля ,че хората от малките населени места са по-човечни и добри
Но в една европейска държава , за каквато уж се смята България - не е редно по обяд да те нападат в центъра пред много хора..
Но така е - тук цари беззаконието и мафията управлява .
Умните и кадърни хора изчезват в чужбина , а свестните се затриват в мизерията.
Пффф, като нищо се трепат постоянно. Било то по дискотеки, по площади и прочее. Особено когато амфетите са толкова вървежни.
За самозащита можете да си вземеш лют спрей. Когато са без оръжие - биеш, когато са със - по-добре бягай. И да ти кажа, дори и боец да си, почти е сигурно, че пак ще се панираш. Има едно нещо, което се казва "fight of light instinct". Дали естествената ти реакция е да се биеш или да бягаш, която е много трудно да промениш. И дори правилната психика (тази да реагираш агресивно) може да ти изиграе лош номер. Един съвет: когато ви заиграят грубо, не се двоумете и вие да им отвърнете със същото - целете слабите места и се спасявайте както знаете, няма много време за мислене. Гръкляна, слабините, черния дроб, слънчевия сплит и брадичката са местата, които обръщат превеса. Само в краен случай, разбира се.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
аз чакам само да набера още малко маса и веднага се записвам на боен спорт![]()
sapphire5![]()
Оу, искам да замина за някъде и да не се върна.......
Не е като да не си направил нищо и повярвай ми, бих искала да е толкова дребен проблема. : )
ее щом е по-голям.... мога да те изслушам ама на дали ти се споделя ;с
sapphire5![]()
Не им е тук мястото на дилемите ми, мерси иначе..
Уж се бях пооправила, но сега втори път ме хваща нещо грипеца. Но този път не е само отпадналост и тн, запушен нос, гърло, главоболие, отпадналост.. пф.
най-гадното е да паднеш духом при такива положения, а не трябва... да ви кажа аз пия витамини и не знам кво помагат, ама тази зима, до сега само един път съм хващал нещо да чукна на дърво ;д
sapphire5![]()
айде скачай тука
sapphire5![]()
скачам.. к`во става, пийпъъъл ;D
А мен що не ме поканихте на сватбата ? ;(
awerw ти си мой човек , така че да запомниш от мен!
Не се оставяй ! Няма ти да вървиш зад нея постоянно , а ще си твърд и настоятелен.
Успех и да внивате с предпазните средства .
Още сте малки за деца!![]()
HolyShit, go hard or go home
loveca777, аз не мога да тичам, на когото му се тича, нека тича!![]()
Ще внимаваме.
сватбата на лято във Варна :Д:Д:Д:Д
sapphire5![]()