- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
не искам в софия ХД ами тези дето са от варна ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Просто към столицата има транспорт почти отвсякъде и е по-редовен. Иначе може да видим кои ще сме, да съберем координатите, гледаме къде се пада средата и, ако не се налага да си пием бирите посредата на някое езеро, отиваме там.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не се карайте
За да има равенство срещата ще се организира извън България!
Например на полуостров Камчатка_ при мечките
Или в Япония ,Сахара , Антрактида - изберете си от тези три варианта ,но да знаете мястото ,ако е в Япония - то ще е върху останките на Фукушима !
И предлагам родителите да се намесят ,защото съм сигурен,че повечето от вас нямат още и книжки за шофиране
Може на всички места едновременно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
сериозно, то близо до софия кой е ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
СУПЕЕЕЕЕЕЕЕР е настроението!!!!!! Няма никаква връзка с раздела ,но - ВЧЕРА СИ ВЗЕХ КОРМУВАНЕТО ! И ще имам книжкаааа ! Много много многооооо съм щастлива !!! Благодарение на инстрокторите от тук - http://fullfresh.bg/catalog.php?pid=182 ,шофьорският ми курс беше едно от най-вълнуващите и забавни неща,които ми се случваха през последните 2 месеца ! Взех си всичко безпроблемно от първия път!!! Йеей !![]()
![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
спортист ли си поне ?
sapphire5![]()
какви хм бе...... разбрах че е момиче..... ти на жена човечка ли ще й кажеш или човек ?
sapphire5![]()
по-спокойно.. м/у човек и спортист има разлика, БЕ ^^
а и тва "хм" си е точно на мястото и аз я питам, кво ли се обяснявам..
http://vbox7.com/play:863464b5e2
азис я направи за теб
sapphire5![]()
Да, в близки отношения сме с него и с мма-ците.
да нямате интимни отношения
sapphire5![]()
sapphire5![]()
http://vbox7.com/play:d13a0fb837
Поздравче спортяги!
http://vbox7.com/play:f2d36086
2:04 федор емилианенко
Последно редактирано от Horrificus : 03-31-2012 на 15:55
Много якоооо .......
1 голяма тенджера пълна с маруля и 1 краставица 300 грама царевица и още 250 грама пилешки гърди нарязани направо е божествено!!!!!!!!!!!
Ох братле дай мъничкоо
И аз преди малко си хапнах здравата една голяма пържолка около 200-250 гр, домат, краставичка, морковче, магданоз мхммм.После ме чака един хубав фреш от 2 грейпфурта 100-150 гр изварка с 100 грама бадемчета
.
Искам да питам от много пиене на мляко слабее ли се? ;d
Ами не знам, ама май ускорява растежа на кокалите и се удължаваш![]()
От калциите ли ?
Сигурно ,но днес във фитнеса се пробвах от лег 100 и ги вдигнах 6 пъти
Пийте мляко хора!
Ловецо тия първоаприлски шеги не ни хващат тук![]()
днес е първи април![]()
sapphire5![]()