- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Модераторска помощ
Тъй като не уточни какви са мотивациите зад това да ми цитираш постовете ще заключа, че е опит да се заядеш с мене което в момента успя, тъй като за пръв път ти отговорих на такъв пост... Каква е идеята? Да види някой модератор колко съм лош и да ме банне?
Понеже аз не съм наследил чертата с която някои Българи се гордеят която е това да знаят всичко за вичко и за всеки, аз си признавам, че не знам какво е BBcode и не знам кодовете на емотинките. Видиш ли, за някой това е срамно, а друго го приемат като заяждане защото видиш ли, те го знаят това нещо и щом те го знаят значи всички го знаят... Най-учтиво попитах дали има такава тема и човека я направи... Защо ти се намеси въобще не ми се ясно, но ти най-вероятно знаеш...
За какво по-точно ми е да пиша [quote ] ЦИТАТА [/quote] след като то само ми излиза? Също така като не знам какво е BBcode, как да знам, че точно това е част от него? От друга страна искам да използвам повече емотикони, но не знам кодовете им. Аз за разлика от тебе, не съм седнал да ги научавам на изуст и имайки тема в която да мога да ги видя е полезно.
Най-сърдечно те приканвам следващия ти пост да е на лично, тъй като аз нямам желание да спамя темата...