Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Да обясняваш как не можеш да напишеш [qote ] ЦИТАТА [/qote] е смешно. Най-малкото, защото точно този код ми излезе в момента, когато натиснах "Отговори с цитат". Никой не те кара да разбираш от MySQL, а просто да отделиш точно 10 секунди, за да запаметиш код, който излиза при всеки коментар.
Адски много хора цитират по няколко мнения, постват картинки, линкове... така че не мога да се съглася с теб, че не знаят.
Тъй като не уточни какви са мотивациите зад това да ми цитираш постовете ще заключа, че е опит да се заядеш с мене което в момента успя, тъй като за пръв път ти отговорих на такъв пост... Каква е идеята? Да види някой модератор колко съм лош и да ме банне?

Понеже аз не съм наследил чертата с която някои Българи се гордеят която е това да знаят всичко за вичко и за всеки, аз си признавам, че не знам какво е BBcode и не знам кодовете на емотинките. Видиш ли, за някой това е срамно, а друго го приемат като заяждане защото видиш ли, те го знаят това нещо и щом те го знаят значи всички го знаят... Най-учтиво попитах дали има такава тема и човека я направи... Защо ти се намеси въобще не ми се ясно, но ти най-вероятно знаеш...

За какво по-точно ми е да пиша [quote ] ЦИТАТА [/quote] след като то само ми излиза? Също така като не знам какво е BBcode, как да знам, че точно това е част от него? От друга страна искам да използвам повече емотикони, но не знам кодовете им. Аз за разлика от тебе, не съм седнал да ги научавам на изуст и имайки тема в която да мога да ги видя е полезно.

Най-сърдечно те приканвам следващия ти пост да е на лично, тъй като аз нямам желание да спамя темата...