За последен път си правя труда да отговарям на въпроси, които не са по темата.

Цитирай Първоначално написано от Данита Виж мнението
Никой не е предупреден - най-малко когато се отнася за дружките Solo_ и LoadRunner. Така, че се пази от тях и от въпросният модератор, който ти каза, че е предупредил Solo_. Ето какво имам напредвид:

http://prikachi.com/images/80/8982080h.jpg

Това е писано с LoadRunner. Въпросният ми се включва и като видя, че няма да получи това, което искам започна да се заяжда с мене в темите и на лични да ме заплашва с приятелчето си модератор след като му поисках и аз докателство, че не е някакъв ....Пазете се и не вярвайте на модераторите!

Чакам принципните модове сега да ми изтрият поста!
Принципните модове няма да ти изтрият поста, а ще те предупредят за последно.
От малкото модератори, които са останали в момента, аз ти гарантирам, че няма кой да се хване да върши модераторски услуги на LoadRunner.

Виждам, че отново сте спамили в темата, затова нека ви напомня за какво всъщност служи тя:
Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
Когато искате да докладвате някой потребител, който със свой пост или тема нарушава правилата, не е нужно да копирате линкове, да сменяте раздели и да пишете в тази тема. Под всеки пост във форума има един бутон с удивителна с триъгълниче, който изглежда така

Когато искате да докладвате нарушение просто натискате този бутон под съответния пост. Ще ви се отвори форма в която да дадете кратко описание на нарушението от потребителя например "пише на латиница" и тн.

За всякакви други проблеми, когато се нуждаете от модераторска помощ и проблема не е свързан с нарушение на правилата, чувствайте се свободни да пишете в тази тема.
Важно е Данита да обърне голямо внимание на написаното, а не да ми пуска фалшиви снимки. Когато има нещо на ЛС, просто използвайте бутона за докладване. В противен случай никакви действия не могат да бъдат предприети срещу нарушителя.
Следващите потребители, които пишат в темата без причина, ще бъдат наказвани.