.
Затворена тема
Страница 11 от 119 ПървиПърви ... 7891011121314152161111 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 2974
    Моля за мнение http://www.wholesale-dress.net/newly...-g1521651.html . Харесва ли ви и бихте ли я носили, защото по някакъв странен начин ми харесва, но не знам как ще реагират другите ако ме видят така облечена. И с какво бихте я комбинирали /чанта, обувки, бижута/? Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Преди месец някъде бяхме обсъждали фон дьо тените на Maybelline Affinitone, но не помня от кой повечето бяхте доволни..
    Имаше някои доволни и май беше от този новия 24 часа, който е.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy Виж мнението
    Косата ми е къдрава, но като я суша става някакво кофти къдраво, стърчи навсякъде и не ми харесва. Как мога да я направя къдрава тип пружинки без да се занимавам 2 часа с маша?
    Слагай балсам/маска.Като излезеш от банята докато е мокра я среши,остави я да изсъхне сама и след това НЕ я реши.

Цитирай Първоначално написано от little-bad-girl Виж мнението
    Моля за мнение http://www.wholesale-dress.net/newly...-g1521651.html . Харесва ли ви и бихте ли я носили, защото по някакъв странен начин ми харесва, но не знам как ще реагират другите ако ме видят така облечена. И с какво бихте я комбинирали /чанта, обувки, бижута/? Благодаря предварително.

Супер е! Комбинирай с черни чанта, колан и обувки от текстил. Сега са супер модерни животинските притове. Изобщо да не те интересува какво ще си мислят, важното е ти да се харесваш и да се чувстваш добре.
    На такива десени никога няма да сбъркаш с черни аксесоари...

Хей, искам да попитам някой ползвал ли е тази пудра и доволен ли е?
    http://static1.framar.bg/product/1-p...rmar-pudra.jpg

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от ♥gerry♥ Виж мнението
    Хей, искам да попитам някой ползвал ли е тази пудра и доволен ли е?
    http://static1.framar.bg/product/1-p...rmar-pudra.jpg
    Никога ама никога не си я купувай! Аз си купих такава и уж не изглеждаше толкова зле колкото като я сложих на лицето си. Стана една оранжева и ставаше на петна, а където не искаше да стои колкото и да сложиш пак все едно няма.. абе ужас .. ;х

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Ако използвам маслото против целулит на Икаров, пия най-малко 2 литра вода на ден и скачам около 20 минути на ден на въже дали ще успея да се справя с целулита? Да добавя ли някоя друга процедура ?
    someone..?

anonymous708973
    Guest
    Момичета, какво представляват триците за лице попринцип? Вчера видях едно със седеф (?), които бяха кремообразни, съдържаха някакви твърди частички...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да ми препоръчате ретропреса?
    И ако може в комплект с клипчета как да се къдря

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Момичета, какво представляват триците за лице попринцип? Вчера видях едно със седеф (?), които бяха кремообразни, съдържаха някакви твърди частички...
    моите са някакви с кестени и е като прах, стрито, обаче като го намокриш с вода и като си го разнесеш по лицето и е като ексфолиант ...доволна съм аз

http://sapirshop.com/%D0%A0%D0%B5%D1...PIR-SP-1102-MD

нямам лично, обаче от това са ми казвали приятелки че са доволни

http://xn--80aanll1ahkl9b.com/%D0%BF...5%D1%81%D0%B0/
    за клипчета и т.н.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Никога ама никога не си я купувай! Аз си купих такава и уж не изглеждаше толкова зле колкото като я сложих на лицето си. Стана една оранжева и ставаше на петна, а където не искаше да стои колкото и да сложиш пак все едно няма.. абе ужас .. ;х
    Мерси за отговора

anonymous708973
    Guest
    ей такива гледах, само че със седеф.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Момичета, имам една...дупка на едната вежда, едно малко местенце, на което косъмчета незнайно защо не искат да растат и ми разваля цялата форма, направих си я без да искам преди няколко месеца, около половин година даже, и от тогава не се е запълнила тази дупка и като я гледам, няма намерение да се запълва и ми се налага да я 'рисувам' :Д Моля ви, препоръчайте нещо ефикасно, за да ми поникнат косъмчета на това място, защото полудявам. Само да не е чесън.
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Що не чесън? Ако се клепаш вечер и на сутринта го миеш, няма да мирише :д

Знам, че няма да мириша :Д . Не понасям чесън, не го ям и не мога да трая миризмата му дори в таратор или нещо друго, какво остава да е в близост до носа ми :Д Наистина не мога :Д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

И още нещо- как се справяте с подкожно растящите косъмчета и врастналите такива?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ако може да ми предложите дневен и нощен крем за лице.
    " Любовта може много, но парите могат всичко! "

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

И още нещо- как се справяте с подкожно растящите косъмчета и врастналите такива?
    нали ти предложих в горния ми пост!?!

с топла кърпа иначе и налагаш и после стискаш или нещо такова

chukbass, за каква кожа и защо ти е от 12-15 години да слагаш кремове?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    http://www.bellissima.bg/?39,bellissima-graphic-curls
    http://www.youtube.com/watch?v=oB9_BhkQAcA&ob=av3e

anonymous708973
    Guest
    Момичета, НЕ си взимайте сухи трици. Днес пробвах едни на Клеопатра и дълбоко съжалявам. С вода не се получава смесването, затова пробвах със зехтин и стана ебати мазалото, с триста зора го измих от лицето и ръцете си. Ще си търся някакви на "Христина", те са в бурканче и директно се слагат на лицето. Тия бяха отврат!

:Д Зехтина измиване няма, от личен опит знам, а тези трици за какво точно ги ползваш?
    Интересно защо не е станало, аз съм чела и до колкото знам, точно с вода си се смесват...

Да си повторя запитването:
    Момичета, имам една...дупка на едната вежда, едно малко местенце, на което косъмчета незнайно защо не искат да растат и ми разваля цялата форма, направих си я без да искам преди няколко месеца, около половин година даже, и от тогава не се е запълнила тази дупка и като я гледам, няма намерение да се запълва и ми се налага да я 'рисувам' :Д Моля ви, препоръчайте нещо ефикасно, за да ми поникнат косъмчета на това място, защото полудявам. Само да не е чесън.

^Ахах,и аз си имах такава дупчица (като се заплеснах по Шая Лебьоф и стана работата ) При мене козметичката ме мажаше с нещо,сега точно не мога да се сетя какво,но ако ходиш на козметик я попитай за дупчицата...

^PullMeCloser, опитай да мажеш на мястото с рициново масло
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Мерси, не се бях сетила. Трябва да си взема и ще пробвам.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Купих си Маска на Клеопатра...избелващата ...пише нали да се смеси с вода и мед,но може ли да си я направя в някаква кутиика и да си я ползвам няколко дни,а не всеки ден да правя нова? ;д
    Шофирай разумно - стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си