- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
моля ви, препоръчайте ми хубав фон дьо тен до ~20лв., който да изравнява тена добре. Имам доста червени като петна по лицето и искам да ги скрия! :/
дано тук получа мнение,храня се здравословно,но започнах работа която изисква 4-6 часа на крак(ходя по промоции 3-4 дена в седмицата) как ще се отрази това на тялото ми и то най-вече на краката
http://prikachi.com/images/430/4627430A.jpg някой виждал ли е подобни обувки в Стара Загора ? суперрррр са... Благодаря на отговорилите предварително !!
момиче
абе днес се чудих.. навсякъде препоръчват зехтина пред олиото.. абе това олио с нищо ли не е полезно![]()
^ ами май да) Пък и зехтина е по-вкусен и става да си правиш маски с него почти за всички проблемни области
))
Аз да попитам нещо глупаво.Препоръчайте ми нещо за почистване на грим,защото от всичко,което съм пробвала или ми щипе на очите или не се почиства добре?![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тази мицеларна вода специално не съм я ползвла, обаче като цяло според мен мицеларните води са най-доброто решение за почистване на грим.
Момичета, моля ви, дайте съвет.
Значи, за три дни бях на почивка с приятели. Там имаше постоянно тъпкане с чипсове, филии и пържени картофи. Обикновено се храня здравословно, пържени картофи ям веднъж на 2 месеца, а чипсове повече от година не бях яла. Явно тези три дни доста зле ми се отразиха, защото когато се прибрах кантара показа 2кг отгоре. Чувствам се издута, напълняла, абе не се чувствам добре в кожата си.
Висока съм 160, нормалното ми тегло е 43-44 кг, сега съм 46. Храня се сравнително здравословно, мноооого рядко ям някой боклук и мнооого рядко хапвам повече хляб. Месо не ям, почти само на салати и плодове карам, газирани напитки не обичам, както и сладко, шоколад ми се дояжда веднъж в месеца. Как да махна килограмите БЪРЗО? Не ми се чака повече от 1-2 седмици. Не съм качвала килограми от години, диети пък през живота си не съм пазила... Препоръчайте някакъв хранителен режим, че не се понасям. Ако трябва няколко дни на чайчета и плодове мога да изкарам, нещо пречистващо...яко подута съм.
Спортувам си иначе около 3 пъти в седмицата, и повече ако имам време. Ходя да тичам по половин-един час, скачам на въже по 15-20 мин и когато се сетя правя Тае Бо. А дълги разходки по над час си правя всеки ден.
Последно редактирано от PullMeCloser : 04-13-2012 на 22:13
Everything changes, but beauty remains ...
Като имам да махам 1-2 излишни килограма,ги махам на пътеката във фитнеса.Може само на мене да ми действа така,но за 5-6 дена с по час и половина на пътеката за бягане ги махам.![]()
^ на Vichy е перфектен. Имах такъв и останах супер доволна![]()
може ли да ми препоръчате някакъв крем,който малко да матира ? ..ежедневен и да не е много мазен,че кожата ми е склонна към омазняване ?![]()
Известно време ползвах кристали на Seri. Бяха ми казали, че се слагат на косата точно преди да започнеш да се изправяш. И аз така всеки ден преди да се изправя си слагах.Но онзи ден тъкмо ми бяха свършили и отидохме с приятелка да си купя нови и тя ми каза, че фризьорката й е казала, че кристалите се слагат само след миене на косата, а пък иначе преди да започнеш да си я изправяш трябва да си я пръскаш със спрей против топлинно ала бала... Някой от вас знае ли сто процента как се използват кристалите и ако искам косата ми да не изгаря да си взема ли и спрей? А и ако примерно кристалите се слагат след миене на косата то тогава как ? Смисъл на мокра коса или да я изсуша и тогава на суха?
^ така.. 1во има кристали,които предпазват,но това не означава,че ВСИЧКИ предпазват.. трябва отзад да пише,че предпазват !!! а на сери мисля,че не съм виждала такива .. 2ро кристалите се слагат и на мокра и на суха коса.. т.е. както решиш,но препоръчително е на подсушена с кърпа и се слагат по краищата.. 3то да,купи си такъв спрей - термозащитен се води.. има и под формата на спрей такива продукти и под кремообразна формула.. зависи какво си вземеш.. каквото и да вземеш гледай да е от фризьорката ти т.е. професионален да е термозащитния продукт..![]()
^Има кристали които предпазват, трябва да се види отзад на опаковката.
+
Препоръчвам ти да си слагаш кристали след като си измиеш косата, да се изсушиш със сешоар, а след това с преса. Никога преса, когато не ти е напълно изсъхнала косата!
А отделно преди пресата можеш да използваш термозащитен продукт (до скоро ползвах този на Тафт) ,да си изсушиш косата, и след това с преса. Никога на влажна коса!
И няма такова нещо като "да си изправям косата, ама си слагам кристали и термозащитен продукт и така косата не ми гори" ,косата ще ти изгаря и още как! Не знам дали си запозната, но пресата отнема влагата от косата, в следствие на което косата се накъсва и цъфти.
Макар че, според мен тези кристали и термозащитни продукти не предпазват косата, просто логично обеснение как я предпазват няма, просто косата става по-мека и си втълпяваме, че предпазва. Както и да е.
Кристалите не предпазват от топлинна обработка. Те се използват предимно за заплетени краища и най-вече за къдрави коси![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^ има и такива които предпазват,но си пише,когато предпазват.. доста лошо е схващането,че всички предпазват...
^не, до някъде образуват нещо като външен слой и пресата може би не прониква толкова навътре във косъма.. т.е пак отнема влагата,но не гори чак толкова.. ох,да де никой не ми го разбра ;д все тая; д
Момичета,да сте виждали някъде риза,то по-скоро не е риза,защото копчетата не се откопчават,с ластик отдолу,за да стои леко като балон,но леко.С 3-4ти ръкав....навсякъде търсих,ама никъдеееееее не мога да си намеря....
Сещам се за какво говориш. Имам една, която е дълга, но аз си я връзвам и стои като балон, с копчета е и по-късичък ръкав. С нея съм на последната снимка, която постнах в темата за тоалетите, но там материята й изглежда съвсем друга, както и не се вижда как точно стои. Имам една снимка, на която се вижда по-добре... Няколко са,всъщност, и ей сега ще ти ги пратя на лични.
Everything changes, but beauty remains ...
хора дайте ми няколко сайта със гащеризони ? и ако може да има размери,а не -стандартен и т.н.![]()