- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Много лесно се нанася, тя ми беше първият "инструмент" за очна линия ;д Значи съм била доста начинаеща, когато я ползвах за първи път. И си е издръжлива, да. Макар че с база има по-голям шанс.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
О, благодаря изключително много. Златна си. Ще я пробвам. И ще пиша.
Знаете ли някой магазин в София с по-евтини слънчеви очила ? До 15-20лв. ? Вчера обиколих по Пиротска и нищо не си харесах (страшно капризна съм на тема очила хаха) Предложения ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
ЧЕСТИТА ВИ ТЕМА! Може ли някой да ми каже коя е най-добрата MP3-ка и колко горе-долу струва?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
http://www.estilno.com/categories.ph...ryID=24&page=1 истински ли са ? цените наистина ли са по 25 лв и някой поръчвал ли си е оттук
За парфюмна вода не ми се дават такива пари...
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Аз мисля,че са фалшиви..шанел,армани,диор 25-30лв хахах,само капачката на оригинала е толкова :Д
А да ви попитам един може би странен въпрос-знаете ли има ли парфюм, по възможност евтин,които мирише на виолетки (бонбонките) Имам един такъв от Америка,но е на свършване, а и тази марка са го спряли от производство.
Момичета, знаете ли къде в Пловдив се продават хубави парфюми, за предпочитане в мола
Момичета вие като влизата в банята да се къпете взимате душ намазвате ли се тялото с нещо или не? И ако да какво използвате по време на баня или не.Днес леко се вбесих като чух едно подмятане от страна на баща ми който казва че само хабя водата а пък не ползвам шампоан за тялото си или нещо друго.Вбесих се че ми изкарва един вид че съм мръсна и че само хабя водата за душове и прочие.Преди ползвах шампоан за тяло и някакъв душ гел но се обринах и лекарката ми беише казала да не ползвам докато не се оправя считам че съм се оправила макар да имам потъмнели обрези но това което чух от баща ми ме вбеси и ме идеше да го напсувам в лицето но се въздържах.Постъпвам ли грешно или?И ако ползвате нещо кои са качествените лосиони ,гелове и прочие които неп редизвикват никакви дефекти и ползвате?И какво ползвате кисиля ,гълба за баня или просто с ръце се търкате като се наложи? И който използва гъба каква точно използвате?
какво правя в банята
влизам , пускам си водата, докато се загрее се събличам и пъхам дрехите в коша за пране
после се намокрям хубаво, изчаквам 1-2 минутки да ми поомекне кожата и почвам с бръснене на под мишници и триъгълник (не издържам на епилатора там), после си измивам мишничките с бебешки сапун, подмивам се с интимен гел, измивам си цялото тяло с душ гел(слагам на обикновена гъба за баня и лекичко търкам, за да не ми падне тена) , мия си зъбите и евентуално косата с шампоан, 1 път в седмицата си търкам бедрата , ръцете, шията и прасците с луфа , а и си мия лицето с ексфолиант по време на всяко къпане ,сутрин и вечер
душ гел:ползвам някакъв ,купен от лидл-португалия, но ще си взема на палмолив от кауфланд-има промоция
шампоан:палмолив или шаума
сапун:бебешки на бочко
интимен гел:билка
паста:с грозде за разранени венци
ексфолиант:на клийн енд клиър, тъмно син
за след баня:бебешко олио-нивеа, крем за крака-ментол, на арома без парабени, термална вода на авен , дезодорант на гарние-=минералс и спрей за тяло с нар или парфюм , ако ще излизам
На нивеа душ-геловете са хубави.Арома имат серия без парабени-Грийнлайн,тя също е добра!![]()
Рефан нямат парабени, Скин блосъм /ако можеш да си ги позволиш/ са висок ценови клас, но също нямат вредни съставки.
Здравейте, интересувам се дали спазването на диета ( например протеинова, ниско въглехидратна..) е възможно да повлияе по някакъв начин на развитието на тийнейджърите (от 12 до19 год). От развитие имам предвид растеж на височина, развитието на гърдите и тн.
на 12-да
на 19-не толкова
основно момиченцата се развиват до 14-15-16 годишна възраст, момчетата до 18 ,тая възраст естествено е индивидуална
аз спрях да раста на височина и стъпало в 6-7 клас (12-13 години), но откъм бюст и кг се развих в 8 и 9 клас, така че е определящо
но ВМ-НВД със спорт е подходяща за тийнейджъри според мен
Някой може ли да ми даде адресите на всички дрогерии Лили в София, защото нещо не мога да ги намеря ..![]()
I'm sexy and I know it<3