.
Затворена тема
Страница 38 от 118 ПървиПърви ... 283435363738394041424888 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 2973

Hybrid View

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Много лесно се нанася, тя ми беше първият "инструмент" за очна линия ;д Значи съм била доста начинаеща, когато я ползвах за първи път. И си е издръжлива, да. Макар че с база има по-голям шанс.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    О, благодаря изключително много. Златна си. Ще я пробвам. И ще пиша.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Знаете ли някой магазин в София с по-евтини слънчеви очила ? До 15-20лв. ? Вчера обиколих по Пиротска и нищо не си харесах (страшно капризна съм на тема очила хаха) Предложения ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

ЧЕСТИТА ВИ ТЕМА! Може ли някой да ми каже коя е най-добрата MP3-ка и колко горе-долу струва?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от sofityoy Виж мнението
    ЧЕСТИТА ВИ ТЕМА! Може ли някой да ми каже коя е най-добрата MP3-ка и колко горе-долу струва?
    В сайтовете за колективно пазаруване има плеъри по 9.90.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на wiiwa
    http://www.estilno.com/categories.ph...ryID=24&page=1 истински ли са ? цените наистина ли са по 25 лв и някой поръчвал ли си е оттук

Град
    пространството на Дисе
    За парфюмна вода не ми се дават такива пари...

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    За парфюмна вода не ми се дават такива пари...
    Да разбирам че са фалшиви ли :д ?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз мисля,че са фалшиви..шанел,армани,диор 25-30лв хахах,само капачката на оригинала е толкова :Д

Супер фен Аватара на Cloud9
    А да ви попитам един може би странен въпрос-знаете ли има ли парфюм, по възможност евтин,които мирише на виолетки (бонбонките) Имам един такъв от Америка,но е на свършване, а и тази марка са го спряли от производство.

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    А да ви попитам един може би странен въпрос-знаете ли има ли парфюм, по възможност евтин,които мирише на виолетки (бонбонките) Имам един такъв от Америка,но е на свършване, а и тази марка са го спряли от производство.
    http://monami.bg/products/2549-dsqua...ki-parfum.html
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Момичета, знаете ли къде в Пловдив се продават хубави парфюми, за предпочитане в мола

Момичета вие като влизата в банята да се къпете взимате душ намазвате ли се тялото с нещо или не? И ако да какво използвате по време на баня или не.Днес леко се вбесих като чух едно подмятане от страна на баща ми който казва че само хабя водата а пък не ползвам шампоан за тялото си или нещо друго.Вбесих се че ми изкарва един вид че съм мръсна и че само хабя водата за душове и прочие.Преди ползвах шампоан за тяло и някакъв душ гел но се обринах и лекарката ми беише казала да не ползвам докато не се оправя считам че съм се оправила макар да имам потъмнели обрези но това което чух от баща ми ме вбеси и ме идеше да го напсувам в лицето но се въздържах.Постъпвам ли грешно или?И ако ползвате нещо кои са качествените лосиони ,гелове и прочие които неп редизвикват никакви дефекти и ползвате?И какво ползвате кисиля ,гълба за баня или просто с ръце се търкате като се наложи? И който използва гъба каква точно използвате?

Град
    Heaven
    какво правя в банята
    влизам , пускам си водата, докато се загрее се събличам и пъхам дрехите в коша за пране
    после се намокрям хубаво, изчаквам 1-2 минутки да ми поомекне кожата и почвам с бръснене на под мишници и триъгълник (не издържам на епилатора там), после си измивам мишничките с бебешки сапун, подмивам се с интимен гел, измивам си цялото тяло с душ гел(слагам на обикновена гъба за баня и лекичко търкам, за да не ми падне тена) , мия си зъбите и евентуално косата с шампоан, 1 път в седмицата си търкам бедрата , ръцете, шията и прасците с луфа , а и си мия лицето с ексфолиант по време на всяко къпане ,сутрин и вечер
    душ гел:ползвам някакъв ,купен от лидл-португалия, но ще си взема на палмолив от кауфланд-има промоция
    шампоан:палмолив или шаума
    сапун:бебешки на бочко
    интимен гел:билка
    паста:с грозде за разранени венци
    ексфолиант:на клийн енд клиър, тъмно син
    за след баня:бебешко олио-нивеа, крем за крака-ментол, на арома без парабени, термална вода на авен , дезодорант на гарние-=минералс и спрей за тяло с нар или парфюм , ако ще излизам

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Brook Виж мнението
    Момичета вие като влизата в банята да се къпете взимате душ намазвате ли се тялото с нещо или не?
    Ползвам ексфолиант, душ гел и гъба луфа.
    Ексфолианта ми е на Биофреш от серията им Валцена.
    Душ гелът ми е на същата марка, но от друга серия /Yoghurt of Bulgaria/, лосиона за тяло, също.
    Гъбата е на Eco Tools.

Понякога си слагам и маска за лице под душа.

Супер фен Аватара на fizzyg
    На нивеа душ-геловете са хубави.Арома имат серия без парабени-Грийнлайн,тя също е добра!

Град
    пространството на Дисе
    Рефан нямат парабени, Скин блосъм /ако можеш да си ги позволиш/ са висок ценови клас, но също нямат вредни съставки.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Някой пробвал ли е очна линия - писалка на IMPALA.

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Някой пробвал ли е очна линия - писалка на IMPALA.
    Не нанася плътно отврат е.на импала с четчицата е супер.

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Някой пробвал ли е пилата на Орифлейм - видях, че от днес е намалена...

صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Здравейте, интересувам се дали спазването на диета ( например протеинова, ниско въглехидратна..) е възможно да повлияе по някакъв начин на развитието на тийнейджърите (от 12 до19 год). От развитие имам предвид растеж на височина, развитието на гърдите и тн.

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Здравейте, интересувам се дали спазването на диета ( например протеинова, ниско въглехидратна..) е възможно да повлияе по някакъв начин на развитието на тийнейджърите (от 12 до19 год). От развитие имам предвид растеж на височина, развитието на гърдите и тн.
    на 12-да
    на 19-не толкова
    основно момиченцата се развиват до 14-15-16 годишна възраст, момчетата до 18 ,тая възраст естествено е индивидуална
    аз спрях да раста на височина и стъпало в 6-7 клас (12-13 години), но откъм бюст и кг се развих в 8 и 9 клас, така че е определящо
    но ВМ-НВД със спорт е подходяща за тийнейджъри според мен

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Не се занимавай с глупости. Яж здравословно. ВМ-НВД на тази възраст - само под лекарско наблюдение.

Град
    Targovishte
    Някой може ли да ми даде адресите на всички дрогерии Лили в София, защото нещо не мога да ги намеря ..
    I'm sexy and I know it <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си