.
Затворена тема
Страница 52 от 119 ПървиПърви ... 24248495051525354555662102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 2974
    Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    Здравейте момичета! Искам да попитам дали някоя от вас е ползвала фон дьо тен под формата на спрей. Мислех да си взема този на Диор, но е по-скъпичък и ми се иска първо да пробвам по-евтин да видя дали ще ми хареса как се нанася, колко слоя трябва да сложа и т.н.
    Ако можете да ми предложите такъв ще съм много благодарна.
    Този на Диор е много хубав. Не помня само цветовете как бяха, но според мен си струва.
    Everything changes, but beauty remains ...

Тъй като учебната година скоро ще започне и моето свободно време драстично ще намалее, днес замислих някой ползвал ли е от онези засъхващи спрейове за лак за нокти? Честно да си призная много пъти се случва да не се лакирам, защото знам, че после 1 час трябва да го оставя да съхне. Някой ползвал ли е от гореспоменатите и има ли изобщо някакъв резултат?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Тъй като учебната година скоро ще започне и моето свободно време драстично ще намалее, днес замислих някой ползвал ли е от онези засъхващи спрейове за лак за нокти? Честно да си призная много пъти се случва да не се лакирам, защото знам, че после 1 час трябва да го оставя да съхне. Някой ползвал ли е от гореспоменатите и има ли изобщо някакъв резултат?
    Пробвала съм на Avon и бях много доволна.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    ^^ Да по принцип съхнат доста по-бързо с такъв спрей, аз си купих. Доволна съм. Но все пак да знаеш. Поне при мен ефекта действа при два пласта лак, ако сложа повече не действа изсушителя. Или поне трябва да чакаш обичайното време.
    Последно редактирано от bilqnavod : 09-09-2012 на 20:02

Аз по два пласта слагам. И пак се е случвало на някои лакове да трябва да чакам около час, за да изсъхне като хората.
    Ти какъв спрей си ползвала?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Зайче..
    за да не правя нова тема -
    значи имам проблем с отстраняването на очната линия. понеже моята не е течна и след това много трудно се маха, а когато започна да си търкам окото и т.н., за да я отстраня ми влиза от нея в окото. първо започва да ми щипе, което е разбираемо, но днес когато пак едва я свалих след щипането започнах да усещам, че нещо ми пречи на лявото око, а с дясното до преди малко виждах много гадно и размазано. та, исках да попитам това нормално ли е мога ли да го предотвратя по някакъв начин (в смисъл да ми препоръчате нещо специално за премахване на грима на очите или не знам и аз..)
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    за да не правя нова тема -
    значи имам проблем с отстраняването на очната линия. понеже моята не е течна и след това много трудно се маха, а когато започна да си търкам окото и т.н., за да я отстраня ми влиза от нея в окото. първо започва да ми щипе, което е разбираемо, но днес когато пак едва я свалих след щипането започнах да усещам, че нещо ми пречи на лявото око, а с дясното до преди малко виждах много гадно и размазано. та, исках да попитам това нормално ли е мога ли да го предотвратя по някакъв начин (в смисъл да ми препоръчате нещо специално за премахване на грима на очите или не знам и аз..)
    http://4.bp.blogspot.com/_9OVpEDHPvI...%2Bremover.jpg така изглежда опаковката , има го на доста места, около 7 лв. е , най-доброто , което съм ползвала. Важното е да знаеш, че премахва САМО очен грим. : ) Но маха всичко с две капчици буквално.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    в мол сердика на средния етаж (където е дъглас, мтел и т.н.) има един магазин за по-елегантни рокли и са внос от англия май
    може ли да ми каже някой как се казва?
    въобще не мога да се сетя, а не съм от софия и няма как да проверя на място :Д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Аз по два пласта слагам. И пак се е случвало на някои лакове да трябва да чакам около час, за да изсъхне като хората.
    Все още го ползвам, не му знам марката. Прилича на дезодорант. Може другите видове да са по добри. Не знам. Но явно не правят чудеса като цяло. Както и аз ти казваш повече от 2 пласта не е ефективно.

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    http://4.bp.blogspot.com/_9OVpEDHPvI...%2Bremover.jpg така изглежда опаковката , има го на доста места, около 7 лв. е , най-доброто , което съм ползвала. Важното е да знаеш, че премахва САМО очен грим. : ) Но маха всичко с две капчици буквално.
    Така е определено. Ако имаш затруднение при махането на очен грим, трябва да използваш само специална козметика за премахване на очен грим.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Вземи си на Пърфект. Спреят може да ти промени цвета на лака, а това се накапва с капкомер.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Пробвали ли сте отварата от дъбови кори? Утре ще я пробвам и искам да знам някой дал е постигнал резултати за омазняването на косата става на въпрос......

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    в мол сердика на средния етаж (където е дъглас, мтел и т.н.) има един магазин за по-елегантни рокли и са внос от англия май
    някой? моля? спешно е..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

някой? моля? спешно е..
    Днеска ще скокна до там да видя (съвсем близо ми е, на 5 крачки ) и чак вечерта ще мога да ти кажа ако някой не ме е изпреварил BTW някой да ми каже магазин в София откъдето мога да си взема Vans ?
    Последно редактирано от ChubbyBunny : 09-11-2012 на 08:14

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Тъпичък ми е въпросът, Ноо някой може ли да ми каже откъде мога да си взема Акне Аут?
    По някаква причина никъде не съм го срещала на живо
    Come on skinny love just last the year...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от cookie78 Виж мнението
    Тъпичък ми е въпросът, Ноо някой може ли да ми каже откъде мога да си взема Акне Аут?
    По някаква причина никъде не съм го срещала на живо
    От аптеките.

Mисля, че беше Quiz

Трябва ли да се правят почивки от активния лосион Акне аут и може ли след, като го нанеса да сложа коректор и пудра отгоре или няма да има ефект?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Аз го мажех вечер, преди да си легна, когато ми излезеше някоя пъпка. Почивки не съм правила, защото не съм била с пъпки постоянно. Но от 2-3 мазвания и ги изсушаваше доста добре. Ако ще слагаш отгоре коректор и пудра, по-добре го изчакай малко да попие, че иначе само ще го замацаш.

А някой знае ли дали това чудо има срок на годност, понеже го имам от около година, а не съм изразходвала и половината, много е икономично..

днес си взех балсам за коса на Garnier със манго .. някой ползвал ли го и ако да хубав ли е ? предварително благодаря ..

Цитирай Първоначално написано от HiEnAtA82 Виж мнението
    днес си взех балсам за коса на Garnier със манго .. някой ползвал ли го и ако да хубав ли е ? предварително благодаря ..
    Ем пробвай го.Едни са доволни, а други не са.Кви са тия тъпи въпроси.
    FuckingFreak, благодаря.

питам, защото съм си патила от некачествени работи от ползване само веднъж, а и имам мноого дълга коса.. не ме нападай, peace!

Цитирай Първоначално написано от HiEnAtA82 Виж мнението
    питам, защото съм си патила от некачествени работи от ползване само веднъж, а и имам мноого дълга коса.. не ме нападай, peace!
    Момичето отговори така, защото за шампоан никой не може да ти каже дали е подходящ за теб. Той може да е много качествен , но на теб да ти действа зле и обратно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

http://www.ivis.bg/products_images/p...arspray_02.jpg
    някой ползвал ли е този лак за коса и ако да доволен ли е от него

Цитирай Първоначално написано от vesela_c Виж мнението
    http://www.ivis.bg/products_images/p...arspray_02.jpg
    някой ползвал ли е този лак за коса и ако да доволен ли е от него
    Да, но преди доста години. Но когато ползвах лакове си купувах само тази марка , различните серии. После излязоха тея с бамбуците, но вече не си слагах лак и не знам как са ;д Сякаш беше добър, доколкото помня ?
    Тоя специално, който си публикувала, е с най-силната фиксация
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми