.
Затворена тема
Страница 54 от 119 ПървиПърви ... 44450515253545556575864104 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 2974
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И такива ли има? Самата ми козметичка дава Пантенол, но мен ми се щеше нещо по-лечително. Някаква марка да препоръчаш?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

За Бога, козметичката не те ли намаза с такъв крем ?! Ето защо имаш такива червенини.
    Аз имам вкъщи някакъв съвсем простичък, български на Регал
    http://beauty-cosmetics-shop.com/ima...ba-250x250.jpg
    тази по-малката тубичка на картинката. Около лев-два беше доколкото си спомням. Важното е да сложиш обилно. Да не попива и не го масажираш.
    Иначе като отидеш в някакъв по-голям козметичен магазин и попиташ за такъв крем, няма как да нямат.
    Козметичката ти да не работи за френската инквизиция, извинявай?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София
    Не, тя даже слага лека локална упойка преди това. Досега винаги се е справяла много добре, не знам какъв беше този фейл днес. Може кожата ми да е по-чувствителна по някаква причина. Както и да е, мерси, ще потърся кремчето.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Е винаги трябва да ти слага такъв крем в края, той не е за да не те боли, а за да не се зачерви и възпали и някои хора го чистят, щото им било мазно и после се оплакват, че се възпалило. Не е до кожа, просто винаги се слага такъв крем, на всяка кожа. Напълно нормално е да се възпали ако няма такъв.
    Пантенолът изобщо няма нищо общо, той е за рани, а не за да не ти се образуват такива ;д някакъв антибиотик трябва да ти слага Наистина я попитай следващия път защо не ти слага.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-14-2012 на 14:26
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Хора, днес ме убиха с една кола маска. Уж 1000 пъти съм ходила, досега никога не е имало кой знае какви последици, а днес... супер много ми се зачерви кожата, даже леки синки има. Чувствам я като изгорена. Дайте идея за някакво кремче, подходящо за случая да я облекчи? Засега планирам бебешкия Бочко, но ако някой има по-добри идеи, ще им се зарадвам.
    След епилация се мажа с Веногел. Името да не те шашка- съдържа растителни екстракти.Невенът е с противовъзпалително действие.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    След епилация се мажа с Веногел. Името да не те шашка- съдържа растителни екстракти.Невенът е с противовъзпалително действие.
    Това нещо не е ли за разширени вени?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Е винаги трябва да ти слага такъв крем в края, той не е за да не те боли, а за да не се зачерви и възпали и някои хора го чистят, щото им било мазно и после се оплакват, че се възпалило. Не е до кожа, просто винаги се слага такъв крем, на всяка кожа. Напълно нормално е да се възпали ако няма такъв.
    Ем тя никога не е слагала преди и въпреки това нищо ми нямаше пък хич не ми е първи път. XD Попринцип веднага след кола слага бебешко олио, после бебешка пудра и накрая пантенол.

Калпазанке, е затова никога нямаше да се сетя. o.O Пише, че е за разширени вени и отоци. :Д
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Еййййййййййййй, ще ви откъсна ушите! Как може да четете избирателно?
    Подобрява еластичността на кожата, има отношение към целулита и е с противовъзпалително действие! Аман от ваште разширени вени!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на strawberry88
    След епилация - термална вода!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Еййййййййййййй, ще ви откъсна ушите! Как може да четете избирателно?
    Подобрява еластичността на кожата, има отношение към целулита и е с противовъзпалително действие! Аман от ваште разширени вени!
    Хахахаха ;д Моето кремче си е само за след депилация и си действа, въпреки че е евтинко. Стига да сложиш повечко както казах.
    Пантенола не може да се използва за това бе, той е ако си паднала и си се наранила - раната да мине по-бързо. Няма никакви антибиотици в него и такива противовъзпалителни неща. Задай и въпроса от мое име ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София
    Е, той се използва за изгаряния, ожулвания и прочие неща, за да облекчи кожата. Предполагам на тоя принцип.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Е, той се използва за изгаряния, ожулвания и прочие неща, за да облекчи кожата. Предполагам на тоя принцип.
    Да, но е крем, който облекчава. А този предотвратява. А и обичам като използвам нещо, то да е предназначено точно за това ;д Просто питай в магазин крем за след кола-маска . ;п
    Смисъл, че пантенола ще ти помогне сега когато вече имаш ожулванията сигурно, но изобщо няма да те спаси от появата им ако се слага след епилацията. Това кремче се слага веднага след колата, а не когато си станала на рани. Но и сега трябва да помогне, случвало ми се е така и оправя.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на weheartiit
    Имам един много тъп въпрос. Имам акне аут активен лосион,но не знам как да го нанасям.До сега го слагах както почивстваш продукт т.е минавах през цялото лице.Една приятелка обаче ми каза,че трябва да задържам около 2-3 минути на пъпките. та съвсем се обърках ;д

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Имам един много тъп въпрос. Имам акне аут активен лосион,но не знам как да го нанасям.До сега го слагах както почивстваш продукт т.е минавах през цялото лице.Една приятелка обаче ми каза,че трябва да задържам около 2-3 минути на пъпките. та съвсем се обърках ;д
    Има си упътване в кутийката.Аз го нанасям на почистено лице с тампонче, като нанасям на засегнатите участъци.Не задържам по 2-3 минути.
    П.П.Доволна ли си от матиращия лосион на Авен и кремчето на Биодерма???

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Има си упътване в кутийката.Аз го нанасям на почистено лице с тампонче, като нанасям на засегнатите участъци.Не задържам по 2-3 минути.
    П.П.Доволна ли си от матиращия лосион на Авен и кремчето на Биодерма???
    За лосиона не мога да кажа защото го ползвам от вчера,но кремчето съм го имала и преди и съм доволна.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    За лосиона не мога да кажа защото го ползвам от вчера,но кремчето съм го имала и преди и съм доволна.
    А с лосиона по - малко ли ти се омазнява?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Крем за ръце за мнооооооооооого суха кожа ще съм благодарна да ми препоръчате, както и хубава вода за уста.

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    както и хубава вода за уста.
    Листерин май се казваше.

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Крем за ръце за мнооооооооооого суха кожа ще съм благодарна да ми препоръчате, както и хубава вода за уста.
    Neutrogena уж са най-концентрираните и има на Орифлейм едни с +чета , водят се професионални
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ааааа, да!!!И аз препоръчвам Neutrogena!Особено за зимата са злато и балсамчетата им за устни и кремовете! <3

Аз пък го нанасям с пръсти ! В началото го слагах с памуче, но то попиваше по-голямата част от продукта и така ставаше безполезно. На чистичка кожа задължително се слага ! В серията има и почистващ лосион, ти имаш активния той е за засегнатите кожни участъци само май. Разбира се, ако го нанасяш като мен трябва да внимаваш да не си пръснеш в очите и след като си се намазала трябва да си измиеш задължително ръете ! А дори и с памуче да го слагаш, пак трябва да се мият. Това, че се държало върху пъпките 2-3 мин не е вярно според мен ! Аз само го мажа на кожата и то си засъхва, досега винаги е имало ефект още на сутринта. Но, има момичета от форума, които ползват по отдавна лосиона и са по-запознати от мен .

А с лосиона по - малко ли ти се омазнява?
    да,по - добре e засега,като го използвам малко повече ще мога да бъда по-обективна

Цитирай Първоначално написано от Lovely Dream Виж мнението
    Аз пък го нанасям с пръсти ! В началото го слагах с памуче, но то попиваше по-голямата част от продукта и така ставаше безполезно. На чистичка кожа задължително се слага ! В серията има и почистващ лосион, ти имаш активния той е за засегнатите кожни участъци само май. Разбира се, ако го нанасяш като мен трябва да внимаваш да не си пръснеш в очите и след като си се намазала трябва да си измиеш задължително ръете ! А дори и с памуче да го слагаш, пак трябва да се мият. Това, че се държало върху пъпките 2-3 мин не е вярно според мен ! Аз само го мажа на кожата и то си засъхва, досега винаги е имало ефект още на сутринта. Но, има момичета от форума, които ползват по отдавна лосиона и са по-запознати от мен .
    За пръсти не се бях сетила.Не го ползвам много-много,но следващия път като го слагам може да пробвам и така.

Цитирай Първоначално написано от Lovely Dream Виж мнението
    Аз пък го нанасям с пръсти !
    Недей с пръсти! Не се хаби продукт, като го нанасяш с тампонче или памук, спокойно.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Neutrogena уж са най-концентрираните и има на Орифлейм едни с +чета , водят се професионални
    Ааааа, да!!!И аз препоръчвам Neutrogena!Особено за зимата са злато и балсамчетата им за устни и кремовете! <3
    Благодаря и на двете.

Че направо не се търпи,толкова ми са сухи вече ръцете..още от сега,да не говоря зимата ..

Недей с пръсти! Не се хаби продукт, като го нанасяш с тампонче или памук, спокойно.
    Аз имам малко останало и затова го слагам така, за да стигне за повече намазвания, не съм имала проблеми нито с пръстите, нито с нищо... Така ми е удобно, а памука наистина ми се напоява много, но въпрос на предпочитание. Да го нансяш с пръсти си има и недостатъци, например че пръска много настрани, аз го нанасям така основно не за да спестя лосион, а защото съм сигурна, че съм го сложила точно и че си има. weheartiit , нанасяй си го така както ти е удобно, На мен с пръсти ме устройва, но с памуче е наистина по-добре, май... Отдавна не съм се пробвала пак с памук, ще се опитам отново, току-виж стане. Както и да го нанесеш все би трябвало да действа еднакво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си