.
Затворена тема
Страница 66 от 119 ПървиПърви ... 165662636465666768697076116 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 626 до 1 650 от общо 2974
    Повече от фен Аватара на lovelywords
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    http://www.zara.com/webapp/wcs/store...20ANKLE%20BOOT

Какво мислите тези тези обувки по-точно боти Харесват ли ви, много се чудя дали да си ги купя, пък и не са скъпи. Не съм носила досега платформи и не знам дали са удобни, та някакво мнение?
    ОООО, красота <3 Взимай ги !

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Точно тия боти на Зара не мисля, че са особено удачен избор.
    Тая височина ... на никаква платформа... едва ли ще е много удобно
    На бълг. пазар има предостатъчно подобни боти .. с платформа, която определено допринася за комфортността.
    Но .. както си решиш
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    fizzyg, lovelywords радвам се, че ви харесват, и на мене модела страшно ми хареса и понеже е на платформа много се чудя дали да си ги взема. Съвсем случайно ги видях и веднага очите ми отидоха в тях Сега се колебая за цвета дали да е кафявия или черния, май ще е кафявото, че черните ми изглеждат едни такива никакви, едва ли щях да ги забележа

NqkfaNikakva21 височината не ме притеснява, по принцип ходя на високо, тези не са чак толкова, но се притеснявам дали на платформи ще ми е удобно и дали ще мога да ходя. Харесах модела, не че си търся платформи иии съм доста далеч от българския пазар, където и качеството не е кой знае какво... Благодаря ви за мненията на всички, май си ги купя днес

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Няма как да е гланц и да е матов.
    о, напротив имам такъв.
    brutaLxxbunny , ако държиш на яркочервения ефект с гланц няма да се получи според мен. Може с червило и отгоре с прозрачен.

malka_sladkka , съгласявам се напълно с мнението на PinkPan7her и не разбирам защо повече хора не го осъзнаят това. Обувки се купуват от магазин за обувки, не за дрехи. Те не са професионалисти в правенето на обувки. Още повече пък есенни/зимни обувки, с които ще ходиш в дъжд и сняг. Моделът не е кой знае колко труден че никой да не се е сетил за него, намери си нещо подобно от качествен магазин за обувки ако искаш да имаш обувки наистина,а не да купуваш нови като те навали два пъти. И да са кожени, не тоя отвратителен велур. Иначе за платформите - много за. Хем стоят по-елегантничко (за мен) от равните, хем стават за ходене. Но много мъже ги мразят
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    не разбирам защо повече хора не го осъзнаят това. Обувки се купуват от магазин за обувки, не за дрехи. Те не са професионалисти в правенето на обувки. Още повече пък есенни/зимни обувки, с които ще ходиш в дъжд и сняг. Моделът не е кой знае колко труден че никой да не се е сетил за него, намери си нещо подобно от качествен магазин за обувки ако искаш да имаш обувки наистина,а не да купуваш нови като те навали два пъти. И да са кожени, не тоя отвратителен велур.
    Точно от Зарата преди 2 год някъде си бях взела едни платформи, които носих редовно и не мръднаха. Малоумно е изобщо да давате акъли откъде да се купуват обувки. Смешно ми е чак.

malka_sladkka, много са симпатични и със сигурност ще са удобни, няма какво да се чудиш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Точно от Зарата преди 2 год някъде си бях взела едни платформи, които носих редовно и не мръднаха. Малоумно е изобщо да давате акъли откъде да се купуват обувки. Смешно ми е чак.

malka_sladkka, много са симпатични и със сигурност ще са удобни, няма какво да се чудиш.
    Знаех си, че пак ще има такъв коментар.
    Казах няколко пъти , че това е лично мое мнение, и че аз за тея 100 лв бих си намерила по-качествени обувки, на които да не пише Зара. И не съм нарекла никого малоумен.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на TheBeliever
    о, напротив имам такъв.
    Съчетанието "матов гланц" е оксиморон. Не може хем да е гланцирано, хем да е матово. Това, което ти имаш вероятно е течно матово червило.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Свикнала съм да наричам течните червила гланцове : ) Сега разбрах какво имаш предвид, права си.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

http://img12.prodavalnik.com/images_...600_rev004.jpg !!!!!!!! ТЪРСЯ !!!!!!!!! такова горнище с такава голяма качулка, обиколих много магазини и в нито един не го намерих.... по възможност най-добре ако е чисто черно. Ако знаете къде се продават подобни горнища ПЛС споделете :*

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    fizzyg, lovelywords радвам се, че ви харесват, и на мене модела страшно ми хареса и понеже е на платформа много се чудя дали да си ги взема. Съвсем случайно ги видях и веднага очите ми отидоха в тях Сега се колебая за цвета дали да е кафявия или черния, май ще е кафявото, че черните ми изглеждат едни такива никакви, едва ли щях да ги забележа

NqkfaNikakva21 височината не ме притеснява, по принцип ходя на високо, тези не са чак толкова, но се притеснявам дали на платформи ще ми е удобно и дали ще мога да ходя. Харесах модела, не че си търся платформи иии съм доста далеч от българския пазар, където и качеството не е кой знае какво... Благодаря ви за мненията на всички, май си ги купя днес
    Оо,уверявам те,много са убодни! Височината направо не се усеща Иначе и аз съм за кафявото,по-подходящо е за есента и по-топъл цвят определено

Голям фен Аватара на cheburashka
    не мога да се спра на марка козметика за кожата на лицето
    определям си я като смесена(след измиване си я чувствам суха и опъната на места, имам черни точки по носа и някои други несъвършенства, зачервявания и т.н., но като цяло не е много зле)
    искам някакъв гел, нещо за почистване вечер(грим, като цяло почистване на кожата) и крем
    и мисля сутрин просто да я мия с розова вода, предложения за марка за другите неща???

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    определям си я като смесена(след измиване си я чувствам суха и опъната на места, имам черни точки по носа и някои други несъвършенства, зачервявания и т.н., но като цяло не е много зле)
    искам някакъв гел, нещо за почистване вечер(грим, като цяло почистване на кожата) и крем
    и мисля сутрин просто да я мия с розова вода, предложения за марка за другите неща???
    Хм,а с какво я миеш сега,с нещо за мазна кожа? Щом да я чувстваш опъната..
    Иначе не залагай на една марка точно и всичко на нея да ти е,т.е. какво имам предвид-някой ще ти препоръча Биодерма,гела ще ти хареса,обмисляш да купиш и крема,маската и етц.,но те не се оказват толкова добри. По-скоро чуй доста мнения и определени продукти..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    Гел- http://hameleon.bg/userfiles/product...oduct_2270.jpg За грима- мицеларна вода Биодерма и за *опъването* хидратиращ крем по избор и според джоба.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението

И аз съм на това мнение за Зара специално

JoLLiE92, само дето не са 100 лв., а 30 паунда, което за мен е равно на 30 лв. Иначе да съгласна съм, че за 100 лева/паунда/евро ще си купя по-хубави, но пък тези ми харесаха като ги видях. Аз обичам да имам купища (както казва баща ми) с обувки

Много ви благодаря за мненията, та вече си ги купих и много им се радвам :P

Моля?! Към днешна дата 30 Британски лири = 72,1404242 Български лева .. За тея пари би могла да си купиш боти от естествена кожа Не от отвратителния велур, който не става за нищо.
    Не споменавам външния вид на самите обувки, защото е въпрос на личен стил. Казвам само, че можеш да си купиш по-качествени, ама като не пише Зара вероятно ще те е срам да ги носиш
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Луната
    Моля?! Към днешна дата 30 Британски лири = 72,1404242 Български лева .. За тея пари би могла да си купиш боти от естествена кожа Не от отвратителния велур, който не става за нищо.
    Не споменавам външния вид на самите обувки, защото е въпрос на личен стил. Казвам само, че можеш да си купиш по-качествени, ама като не пише Зара вероятно ще те е срам да ги носиш
    Ами ние тука получаваме пари в паунди, плащаме в паунди и всичко, което се прави с пари се прави с паунди. Така че за мен валутата няма значение. Тук се плаща в паунди, в Бългрия е в левове. Разбирам минималната заплата да беше 2,500 да го обръщаме, ама не е. На фона на една заплата от 1,500 паунда тия 30 са нищо, но тук не знам дали за толкова може да се вземе естествена кожа. И велура не е гаден, аз го харесвам. Както и да е, не искам да споря!

Не знаех, че живееш в Англия И все пак, не си струват парите. Кое му харесваш на велура? Това че пропуска, това че се каля колкото искаш или че дори от най-леката прашинка се цапа?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    JoLLiE92, супер досадна си. Като не искаш не си купувай велур и си спести акълите.

malka_sladkka, честити.

Отново благодаря за комплимента. Някой път няма да съм в настроение и ще видиш кой е досаден и малоумен, но няма да бъде сега. За момента мога само да ти споделя, че когато започнеш да разбираш колкото мен от обувки, тогава можеш да си даваш мнението по въпроса. И Peace, аз си лягам.

malka_sladkka , аз за добро ти го казвам, велурът просто пропуска дъжд и сняг и се променя от атмосферни условия, той е за сухо време, а в милата Англия май доста вали. Тая година велурените са плъзнали навсякъде да се чудиш защо.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Има за какво да ми благодариш, едва ли често получаваш такива. Не ми се обяснявай излишно нито ми се прави на ощипана госпожичка, просто казах че си досадна. Някои хора харесваме велур, а парите са си наши и ще си ги харчим за каквото си пожелаем.

Хараби, то затова има мода. Не може само хубави неща да се произвеждат , няма да е интересно. Трябва да има и грозни и да ги купувате , за да може хората с вкус да се отличаваме.
    И да, рядко някой си позволява да ми говори така, не съветвам и теб да го правиш, най-малкото не е културно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Трябва да има и грозни и да ги купувате , за да може хората с вкус да се отличаваме.
    И да, рядко някой си позволява да ми говори така, не съветвам и теб да го правиш, най-малкото не е културно.
    Милата тя.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Издирвам си хубава черна очна линия с по-тънка четчица. Приемам предложения.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    JoLLiE92, имам обувки от Мегияс естествен велур за 69 лв. Айде скочи ми как нямам вкус и отнасяш перманентен, без да ми мигне окото.

Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen Виж мнението
    Издирвам си хубава черна очна линия с по-тънка четчица. Приемам предложения.
    Зае*и ги тия четки. Купи си http://www.pinkmelon.de/wp-content/u..._artikel_1.jpg

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от monieta Виж мнението
    http://img12.prodavalnik.com/images_...600_rev004.jpg !!!!!!!! ТЪРСЯ !!!!!!!!! такова горнище с такава голяма качулка, обиколих много магазини и в нито един не го намерих.... по възможност най-добре ако е чисто черно. Ако знаете къде се продават подобни горнища ПЛС споделете :*

МОМИЧЕТА МОЛЯ ВИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си