- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Мегиас са хубави и е магазин за обувкиНе съм казала, че велурът е безвкусен, а че не е особено подходящ за лошото време. Аз имам обувки (не боти) от велур и се ядосвам как се цапа от най-малкото. Пък за зимни боти и ботуши според мен трябва най-качествените, все пак да топлят, да пазят сухо .. друго освен естествена кожа не съм виждала да държи сухи крака. Violenza просто ме накара да се изразя малко по-остро, но никак не обичам да ми се говори по тоя начин от непознати.
п.с. за фулмастерчето съм много за, аз имам такова на орифлейм и е мн качествено : ))
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
за почистването на грима в момента ползвам мицералната вода на Биодерма, доста съм доволна от нея, вече няколко месеца я ползвам и шишето е на свършване, а в момента нямам 30лв. за нея и по още толкова за гел и крем...
Значи аз не мисля, че обувките в Мегияс са по-качествени от тези на Зара. Не мога да разбера кво значение има дали е от магазин за обувки или не... Аз не питах за качеството де, за което изобщо не се съмнявам, просто дали ви харесват... Пък за парите не мисля, че за кой знае колко много - половин ден работа. А и няма да ходя с тях зимата, в дъжд и студ. Иначе да наистина тук доста са вали, ама пък имам всякакви обувки за всякакво време![]()
Никога не питай дали на друг му харесват някакви обувкиКато ти харесват то си е въпрос на личен стил. Ти ще ги носиш, не аз. Щом няма да ги носиш в дъжда и снега всичко е окей.
Аз съм предубедена към обувките в магазини за дрехи, защото ми изглеждат като пластмасови и са сложени там по-скоро за украса на магазина. Както майка ми казва "тея ги правят за умрелите" ;д
Общата ми идея е, че тук това качество можеш да го получиш за много по-малко пари, отколкото ще дадеш в Зара, но след като си в Ю Кей нещата не стоят така.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В един блог четох,че този е добър за цената си: http://beautycosmetic.biz/bioten-bio...20aaadc95bf1e0
А и доколкото помня,продуктите им нямат парабени
malka_sladkka,честити![]()
http://www.ivis.bg/
Някой купувал ли е парфюми от тук? Уж цените изглеждат прилични, но пак ме гложди съмнението.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
а има ли значение какви кърпички за грим ще си взема? за очите ги искам![]()
и някой да е ползвал пудра на АртДеко, знам, че имаше много доволни от коректорите
също така, ако някой знае как са цените пудрите на INGLOT, нека сподели хихихи
Използвала съм почти всички бебешки кърпички...триех си грима на очите с тях, въпреки че са за бебета, не за очии всички ми щипеха и дразнеха много.И аз ти препоръчвам мляко за почистване на грим.
Велурът е красив и това е факт, JoLLiE92. Факт е също, че си има своето приложение и то абсолютно не е за дъжд, следователно това са обувки, които не знам дали биха оправдали инвестицията в Англия.
Но не ги носиш в мокро време, нали?
Това би граничело с откровена простотия.
Абсолютно съм съгласна. Супер пластмасови и дървени, на космически цени, в повечето случаи и неудобни.
Дето се вика, не са ли гидове в продукта, който търся, не купувам. Сиреч, демек, аджеба - купувам си обувки само от магазини за обувки, защото смятам, че силата им е съсредочена само в усъвършенстване качеството на обувката. А марки, които произвеждат дрехи, според мен - хал хабер си нямат от обувна промишленост.
Puma, Nike, Adidas, на тях силата им е в обувките. Те са били преди всичко останало. Технологиите им са предимно в тях. А в дрехите, какво? Анцузи като анцунзи, с малко дупки за проветрение и това е.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
За какъв връх на сладолед говорим и за какви кройки и прочие. Нали ставаше въпрос за качество? Твърдяхте, че една фирма, занимаваща се с производство на дрехи "хал хабер си няма" от обувки. Защо?
Не може ли, примерно, стабилен производител на обувки да закупи фирма за дрехи и да продава и двата артикула под една марка? С какво компетенциите по производството на една линия от стоки автоматично изключва наличието на компетенции за друга линия?
Ей това ми е въпроса, породен от твърдението ви, че щом е марка (забележете - марка) за дрехи, значи не могат да произвеждат качествени обувки.
П.П Ако залитам прекалено много в икономическата страна на нещата - извинете ме. Може да се счита за професионално изкривяване.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Гледай са, аз, примерно, никога няма да си купя мотор Yamaha, щото са започнали с производство на ударни инструменти. НИКАКВА допирна точка. Това е като да имаш фирма за производство на снегорини и да почнеш да произвеждаш медицинска козметика. Еми, няма да си толкова добър, колкото конкуренцията, наложена години преди теб. Това искам да кажа, по-просто казано.
Само за пример се разходи до най-близкия мол и отиди в един хубав магазин за обувки, разгледай и опипай обувката. След това се врътни до Bershka, Stradivarius и ще направиш разликата. Пластмасова и дървена обувка, нищо повече.
Наистина не виждам как една добра фирма ще бъде купена от друга, била титан в дадена област (която е заслужила името си чрез качество, а не име). А ако стане така, то ще се разбере и клиентелата ще се пренасочи. Лесно и просто.
Впрочем, не казвам, че твърдението ми работи на 100 %, но има голяма доза логика и истина в него.
Значи Lancome, Chanel и други подобни марки, които правят парфюми трябва да имат ужасна козметика.
По принцип има логика в твърдението, но има прекалено много изключения. Philips правят хубави преси и сешоари. А също и mp3 плеъри.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Това да е наложена една марка не е същото като да е качествена. Avon също е наложена марка. И няма особено значение като каква е започнала дадена фирма, ако с времето е успяла да натрупа (или закупи, както става в последно време) необходимото know-how, за да смени сферата.
А производителите на качествени дрехи не биха си позволили да продават некачествени обувки. Тук идва въпросът дали въпросните Бершка и Страдивариус предлагат качество или просто утвърдена марка.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote