.
Затворена тема
Страница 67 от 119 ПървиПърви ... 175763646566676869707177117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 651 до 1 675 от общо 2974
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    JoLLiE92, имам обувки от Мегияс естествен велур за 69 лв. Айде скочи ми как нямам вкус и отнасяш перманентен, без да ми мигне окото.
    Мегиас са хубави и е магазин за обувки Не съм казала, че велурът е безвкусен, а че не е особено подходящ за лошото време. Аз имам обувки (не боти) от велур и се ядосвам как се цапа от най-малкото. Пък за зимни боти и ботуши според мен трябва най-качествените, все пак да топлят, да пазят сухо .. друго освен естествена кожа не съм виждала да държи сухи крака. Violenza просто ме накара да се изразя малко по-остро, но никак не обичам да ми се говори по тоя начин от непознати.
    п.с. за фулмастерчето съм много за, аз имам такова на орифлейм и е мн качествено : ))
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на cheburashka
    за почистването на грима в момента ползвам мицералната вода на Биодерма, доста съм доволна от нея, вече няколко месеца я ползвам и шишето е на свършване, а в момента нямам 30лв. за нея и по още толкова за гел и крем...

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Значи аз не мисля, че обувките в Мегияс са по-качествени от тези на Зара. Не мога да разбера кво значение има дали е от магазин за обувки или не... Аз не питах за качеството де, за което изобщо не се съмнявам, просто дали ви харесват... Пък за парите не мисля, че за кой знае колко много - половин ден работа. А и няма да ходя с тях зимата, в дъжд и студ. Иначе да наистина тук доста са вали, ама пък имам всякакви обувки за всякакво време

Никога не питай дали на друг му харесват някакви обувки Като ти харесват то си е въпрос на личен стил. Ти ще ги носиш, не аз. Щом няма да ги носиш в дъжда и снега всичко е окей.
    Аз съм предубедена към обувките в магазини за дрехи, защото ми изглеждат като пластмасови и са сложени там по-скоро за украса на магазина. Както майка ми казва "тея ги правят за умрелите" ;д
    Общата ми идея е, че тук това качество можеш да го получиш за много по-малко пари, отколкото ще дадеш в Зара, но след като си в Ю Кей нещата не стоят така.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    JoLLiE92, супер досадна си. Като не искаш не си купувай велур и си спести акълите.

malka_sladkka, честити.
    мерси, много им се радвам, много са удобнички за прьв път нося платформи, ама ми харесват

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    за почистването на грима в момента ползвам мицералната вода на Биодерма, доста съм доволна от нея, вече няколко месеца я ползвам и шишето е на свършване, а в момента нямам 30лв. за нея и по още толкова за гел и крем...
    В един блог четох,че този е добър за цената си: http://beautycosmetic.biz/bioten-bio...20aaadc95bf1e0
    А и доколкото помня,продуктите им нямат парабени

malka_sladkka,честити

http://www.ivis.bg/

Някой купувал ли е парфюми от тук? Уж цените изглеждат прилични, но пак ме гложди съмнението.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    В един блог четох,че този е добър за цената си: http://beautycosmetic.biz/bioten-bio...20aaadc95bf1e0
    А и доколкото помня,продуктите им нямат парабени

malka_sladkka,честити
    Мерси, сега се сетих, че бях много доволна и от млякото на Билка с грозде, може да си взема него и някакви кърпички за грима на очите, защото иначе ми се дразнят.

Мерси, сега се сетих, че бях много доволна и от млякото на Билка с грозде, може да си взема него и някакви кърпички за грима на очите, защото иначе ми се дразнят.

Да,и аз предпочитам млека за почистване на грим сякаш. Така де,повечето вариянти са ми удобни,като изключим премахване на очен грим,където всичко ми щипе..

а има ли значение какви кърпички за грим ще си взема? за очите ги искам

и някой да е ползвал пудра на АртДеко, знам, че имаше много доволни от коректорите
    също така, ако някой знае как са цените пудрите на INGLOT, нека сподели хихихи

а има ли значение какви кърпички за грим ще си взема? за очите ги искам
    Да,гледай да пише,че са за чувствителна кожа,иначе много ''дърпат'' кожата и е неприятно,докато другите са по-деликатни.На джонсън може да погледнеш кърпичките

Мега фен Аватара на strawberry88
    Използвала съм почти всички бебешки кърпички...триех си грима на очите с тях, въпреки че са за бебета, не за очи и всички ми щипеха и дразнеха много.И аз ти препоръчвам мляко за почистване на грим.

anonymous708973
    Guest
    Велурът е красив и това е факт, JoLLiE92. Факт е също, че си има своето приложение и то абсолютно не е за дъжд, следователно това са обувки, които не знам дали биха оправдали инвестицията в Англия.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    JoLLiE92, имам обувки от Мегияс естествен велур за 69 лв. Айде скочи ми как нямам вкус и отнасяш перманентен, без да ми мигне окото.
    Но не ги носиш в мокро време, нали?
    Това би граничело с откровена простотия.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Аз съм предубедена към обувките в магазини за дрехи, защото ми изглеждат като пластмасови
    Абсолютно съм съгласна. Супер пластмасови и дървени, на космически цени, в повечето случаи и неудобни.
    Дето се вика, не са ли гидове в продукта, който търся, не купувам. Сиреч, демек, аджеба - купувам си обувки само от магазини за обувки, защото смятам, че силата им е съсредочена само в усъвършенстване качеството на обувката. А марки, които произвеждат дрехи, според мен - хал хабер си нямат от обувна промишленост.
    Последно редактирано от koshtramba : 10-21-2012 на 17:03
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    А марки, които произвеждат дрехи, според мен - хал хабер си нямат от обувна промишленост.
    Тази логика малко куца. Те и Gucci произвеждат и дрехи и обувки, дали "хал хабер си нямат"? А Puma? Нищо не пречи една марка да е еднакво добра на два пазара.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Puma, Nike, Adidas, на тях силата им е в обувките. Те са били преди всичко останало. Технологиите им са предимно в тях. А в дрехите, какво? Анцузи като анцунзи, с малко дупки за проветрение и това е.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Puma, Nike, Adidas, на тях силата им е в обувките. И те са били преди всичко останало. Технологиите им са предимно в обувките. А в дрехите, какво? Анцузи като анцунзи, с малко дупки за проветрение и това е.
    Точно. Дрехите им, дайте да не се лъжем, не са върха на сладоледа. Нищо необичайно откъм кройка (освен дебилните панталоноанцузи на Адидас, които са широки и после се стесняват), нито откъм материя.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Но не ги носиш в мокро време, нали?
    Взех си ги на девети май. Доколкото още помня, лятото се случи сухо, но и да ме беше прал дъжд, убедена съм, щях да преглътна второто ти изречение.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

За какъв връх на сладолед говорим и за какви кройки и прочие. Нали ставаше въпрос за качество? Твърдяхте, че една фирма, занимаваща се с производство на дрехи "хал хабер си няма" от обувки. Защо?
    Не може ли, примерно, стабилен производител на обувки да закупи фирма за дрехи и да продава и двата артикула под една марка? С какво компетенциите по производството на една линия от стоки автоматично изключва наличието на компетенции за друга линия?
    Ей това ми е въпроса, породен от твърдението ви, че щом е марка (забележете - марка) за дрехи, значи не могат да произвеждат качествени обувки.

П.П Ако залитам прекалено много в икономическата страна на нещата - извинете ме. Може да се счита за професионално изкривяване.

Гледай са, аз, примерно, никога няма да си купя мотор Yamaha, щото са започнали с производство на ударни инструменти. НИКАКВА допирна точка. Това е като да имаш фирма за производство на снегорини и да почнеш да произвеждаш медицинска козметика. Еми, няма да си толкова добър, колкото конкуренцията, наложена години преди теб. Това искам да кажа, по-просто казано.
    Само за пример се разходи до най-близкия мол и отиди в един хубав магазин за обувки, разгледай и опипай обувката. След това се врътни до Bershka, Stradivarius и ще направиш разликата. Пластмасова и дървена обувка, нищо повече.
    Наистина не виждам как една добра фирма ще бъде купена от друга, била титан в дадена област (която е заслужила името си чрез качество, а не име). А ако стане така, то ще се разбере и клиентелата ще се пренасочи. Лесно и просто.
    Впрочем, не казвам, че твърдението ми работи на 100 %, но има голяма доза логика и истина в него.
    Пази моториста !!!

Значи Lancome, Chanel и други подобни марки, които правят парфюми трябва да имат ужасна козметика.
    По принцип има логика в твърдението, но има прекалено много изключения. Philips правят хубави преси и сешоари. А също и mp3 плеъри.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Това да е наложена една марка не е същото като да е качествена. Avon също е наложена марка. И няма особено значение като каква е започнала дадена фирма, ако с времето е успяла да натрупа (или закупи, както става в последно време) необходимото know-how, за да смени сферата.
    А производителите на качествени дрехи не биха си позволили да продават некачествени обувки. Тук идва въпросът дали въпросните Бершка и Страдивариус предлагат качество или просто утвърдена марка.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    И няма особено значение като каква е започнала дадена фирма, ако с времето е успяла да натрупа (или закупи, както става в последно време) необходимото know-how, за да смени сферата.
    Като (да се надяваме) един бъдещ икономист не мога да не се съглася с това.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Значи Lancome, Chanel и други подобни марки, които правят парфюми трябва да имат ужасна козметика.
    По принцип има логика в твърдението, но има прекалено много изключения. Philips правят хубави преси и сешоари. А също и mp3 плеъри.
    Е, не точно! Парфюмите и козметиката спадат в клас КОЗМЕТИКА. Сешоарите, пресите и мп3-ките - към Техника.
    А дрехите и обувките са 2 доооста различни неща.

Кааакто и да е.
    Пази моториста !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си