- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Мога да се съглася, но не мисля, че Зара е кой знае какво. Не е като D&G, Gucci, LV и тн. Съвсем обикновена марка, дори не е скъпа, просто колекциите им много ми харесватАко не бях сложила линка от сайта, едва ли някой щеше да разбере, че са Зара и на училицата пак никой няма да разбере. Имам възможност да инвестирам в много обувки, така че правя го. Не мисля, че обувките им са некачествени, защото имам доста обувки от там, които са страшно удобни и все още здрави. Значи като дойдох в Бг си купих обувки от Мегияс високи 12 см и веднага ми направиха мазоли, както обикновена, но са адски неудобни като походиш 15 минути, на същата височина обувки от Зара са толкова меки и удобни, че мога да изкарам цяла вечер на тях. За пръв пък ги обух на парти и се изумих колко мога да издържа на високи обувки
![]()
Може ли някой да ми даде снимка на кичури, направени със степчета?![]()
Степчета? Степчета за пиене??? :Д
Everything changes, but beauty remains ...
С каква четка поставяте гел-очна линия? Скосена; обла с остър връх или от онези,които са като ''счупени'' :Д ?
То няма голямо значение другите с какво нанасят, щото на едни им е удобна скосената, на други-'прегънатата' :Д
Пак съм аз за косата! ^^
НякоЯ ползва ли шампоаните на Денис или Bio Oil, който е с течни кристали в състава си? И съответно доволни ли сте? Гледах, че този на Денис има за растеж и подсилване на косата. :3
И също така да ми кажете мнения за боите за коси на Beauty, тези без амоняк, които се водят 'фито'..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^Аз ползвам на Денис жълтия в момента, харесва ми. Не е най-добрият, който съм ползвала, но е добре, пък е евтин. А тези на Био Ойл да не са едни сиви? Ако са те, една приятелка каза, че омазнявали, затова не си купувай, ако по принцип имаш мазна коса.
Аз искам да питам дали някоя от вас е ползвала шампоани Dove. Имах една мостра и много ми хареса, но изхвърлих опаковката и не помня какъв беше, само знам, че беше за суха коса. Стана ми много лъскава и мека, искам да си взема пак, но събирам мнения за всеки случай. :Д
Dove са ми добре на мен. За шампоани не питайте, няма как да ви стоят на косата по същия начин както на другите хора ! : )
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ох тая тема май ще ми стане любима :о
Кажете някоя хубава маска за лице. Намерих в нас някаква мостра на 'maseczka' нещо си с мандарина и авокадо за изморена и загубила блясъка си кожа, та не е никак лоша, ама нямам представа от къде я имам и на каква точно марка е, та кажете някоя, от която сте доволни. :3
Едит: ето яя http://www.kosmetyka.com/www_mincer_...ki/Awokado.jpg <3
Последно редактирано от ShtrudeL : 10-28-2012 на 09:20
4XCOKИ
^ Ще започнеш ти да влизаш в тоя разделМисля, че това 'maseczka' означава маска
На полски е това според чичко гугъл. Може да провериш в ebay :P
Купих си ББ крема на Гарниер за мазна и комбинирана кожа .Всичко добре,ликичък е,уцелих си цвета,харесва ми ,само че около носа,челото и брадичката като го нанеса,кожата започва да ми се лющи.Не знам защо става така,но е гадно защото аз го взех за да го нанасям точно там (понеже кожата ми е мазна в Т зоната).Единия ми вариант е,че може да съм си пресушила кожата защото ползвам Акне аут,но пък винаги след него нанасям крем,така че ... Пък и кожата си ми лъщи пак.Знаете ли от какво може да е така и как мога да го избегна ?
4XCOKИ
Ами взимаш пакетчето и обикаляш казваш искам товаИли пък питах за полска маска с мандарини и какво беше там още, щом си я намерила у вас значи все от някъде е купена
Кожата ми е мазна и в момента я третирам с Акне аут, но след 1 час отново лъсва. Взех си матираща пудра, но от нея ми се появиха пъпчициРешила съм взема някои неща от серията на Биодерма за мазна и смесена кожа, но искам да знам има ли доволни от серията или са много пари за нищо?
Биодерма май ти е един от най-добрите варианти. И все пак-искай тестери.![]()
PullMeCloser, може да звучи адски глупаво, но откъде да взема тестери / в смисъл дават в аптеки или как/?
Ориентирала съм се към http://www.bioderma.com/bg/nc/produk...tion/1419.html и http://www.bioderma.com/bg/nc/produk...tion/1421.html .
Харесах си една пудра на Буржоа в червена опаковка, обаче от 2-та съседни цвята, които пробвах, единият беше малко по-светъл от кожата ми, а другият - малко по-тъмен. Почти не личи, но се чудя. По принцип по-светло ли е по-добре, или по-тъмно? То е ясно, че няма да взимам тази пудра, а ще си търся друга, и все пак питам.