.
Затворена тема
Страница 70 от 119 ПървиПърви ... 206066676869707172737480 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 726 до 1 750 от общо 2974
    Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Икономически, една компания може да закупи отделни предприятия, занимаващи се с различни неща, като тя просто е собствник и т.н., това не значи, че хората, които работят в едната фирма, ще работят и в другата. Едната фирма има управител, персонал и т.н., които разбират от нейната сфера на дейност, другата - също. Дори е възможно да не знаеш, че двете фирми са собственост на една и съща компания. Например Нестле притежават доста доста доста различни търговски марки.
    А за обувките на магазините за дрехи бих казала, че са прекалено скъпи за качеството си, защото носят името на магазина за дрехи, например Зара в случая. Ако не пише Зара на тея обувки, няма да са толкова пари посмъртно.
    Велурът може да е много красив, напълно съм съгласна с това, но не е практичен за зимна обувка, още повече ако нямаш пари кат вестници да си купуваш постоянно различни обувки. Ако инвестираш в един чифт е хубаво да е качествен, вместо 2-3-4 евтини. Летните обувки може и от по-евтин магазин. Велурът е за ако ще си купуваш красиви обувки, с които да ходиш по кафенца и дискотечки тип вземат ме с колата, връщат ме с колата. Обувките за ходене не са от велур. Просто се цапа много.
    Мога да се съглася, но не мисля, че Зара е кой знае какво. Не е като D&G, Gucci, LV и тн. Съвсем обикновена марка, дори не е скъпа, просто колекциите им много ми харесват Ако не бях сложила линка от сайта, едва ли някой щеше да разбере, че са Зара и на училицата пак никой няма да разбере. Имам възможност да инвестирам в много обувки, така че правя го. Не мисля, че обувките им са некачествени, защото имам доста обувки от там, които са страшно удобни и все още здрави. Значи като дойдох в Бг си купих обувки от Мегияс високи 12 см и веднага ми направиха мазоли, както обикновена, но са адски неудобни като походиш 15 минути, на същата височина обувки от Зара са толкова меки и удобни, че мога да изкарам цяла вечер на тях. За пръв пък ги обух на парти и се изумих колко мога да издържа на високи обувки

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Яйце не слагам, защото се получават от белтъка топченца и се вплитат в косата и е ужасно, макар и да измивам косата първо със студена вода, за да не си сготвя яйцето на главата
    Точно заради това слагам само жълтъка и нямам проблеми, много подхранва и косата става супер хубава от него

Може ли някой да ми даде снимка на кичури, направени със степчета?

Цитирай Първоначално написано от obichka Виж мнението
    Може ли някой да ми даде снимка на кичури, направени със степчета?
    фризьорката ми като я чуе тая педерастия ще и се изправи всеки косъм по тялото от ужас.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Степчета? Степчета за пиене??? :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на fizzyg
    С каква четка поставяте гел-очна линия? Скосена; обла с остър връх или от онези,които са като ''счупени'' :Д ?

Предпоръчайте ми ЕВТИН бг сайт за дрешки и аксесоари.

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от obichka Виж мнението
    Предпоръчайте ми ЕВТИН бг сайт за дрешки и аксесоари.
    Щом е български значи няма да е евтин, като искаш евтино - ebay

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    С каква четка поставяте гел-очна линия? Скосена; обла с остър връх или от онези,които са като ''счупени'' :Д ?
    Аз си я слагам със стара четка от една Лореалска очна линия, която бешше течна. Иначе напиши в Гугъл eyeliner brush и ще ти излязат 49044040 резултата.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Аз си я слагам със стара четка от една Лореалска очна линия, която бешше течна. Иначе напиши в Гугъл eyeliner brush и ще ти излязат 49044040 резултата.
    Аз се чудех другите с какво нанасят,защото знам 3 варичнта с 3 различни четки и се чудя кой ще е по-удобен като не съм ги пробвала. Иии се чудех съответно каква четка да си взема,но май ще е от скосения тип.

То няма голямо значение другите с какво нанасят, щото на едни им е удобна скосената, на други-'прегънатата' :Д

Мега фен
    Град
    <3
    Пак съм аз за косата! ^^
    НякоЯ ползва ли шампоаните на Денис или Bio Oil, който е с течни кристали в състава си? И съответно доволни ли сте? Гледах, че този на Денис има за растеж и подсилване на косата. :3
    И също така да ми кажете мнения за боите за коси на Beauty, тези без амоняк, които се водят 'фито'..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на pressiana
    ^Аз ползвам на Денис жълтия в момента, харесва ми. Не е най-добрият, който съм ползвала, но е добре, пък е евтин. А тези на Био Ойл да не са едни сиви? Ако са те, една приятелка каза, че омазнявали, затова не си купувай, ако по принцип имаш мазна коса.

Аз искам да питам дали някоя от вас е ползвала шампоани Dove. Имах една мостра и много ми хареса, но изхвърлих опаковката и не помня какъв беше, само знам, че беше за суха коса. Стана ми много лъскава и мека, искам да си взема пак, но събирам мнения за всеки случай. :Д

Dove са ми добре на мен. За шампоани не питайте, няма как да ви стоят на косата по същия начин както на другите хора ! : )
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    <3
    Ох тая тема май ще ми стане любима :о
    Кажете някоя хубава маска за лице. Намерих в нас някаква мостра на 'maseczka' нещо си с мандарина и авокадо за изморена и загубила блясъка си кожа, та не е никак лоша, ама нямам представа от къде я имам и на каква точно марка е, та кажете някоя, от която сте доволни. :3

Едит: ето яя http://www.kosmetyka.com/www_mincer_...ki/Awokado.jpg <3
    Последно редактирано от ShtrudeL : 10-28-2012 на 09:20
    4XCOKИ

Град
    Луната
    ^ Ще започнеш ти да влизаш в тоя раздел Мисля, че това 'maseczka' означава маска На полски е това според чичко гугъл. Може да провериш в ebay :P

Супер фен Аватара на weheartiit
    Купих си ББ крема на Гарниер за мазна и комбинирана кожа .Всичко добре,ликичък е,уцелих си цвета,харесва ми ,само че около носа,челото и брадичката като го нанеса,кожата започва да ми се лющи.Не знам защо става така,но е гадно защото аз го взех за да го нанасям точно там (понеже кожата ми е мазна в Т зоната).Единия ми вариант е,че може да съм си пресушила кожата защото ползвам Акне аут,но пък винаги след него нанасям крем,така че ... Пък и кожата си ми лъщи пак.Знаете ли от какво може да е така и как мога да го избегна ?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    ^ Ще започнеш ти да влизаш в тоя раздел Мисля, че това 'maseczka' означава маска На полски е това според чичко гугъл. Може да провериш в ebay :P
    Да, видях в гуугъл. Ама в бг мама четох, че някаква си го взела от козметичен магазин. :3 Ама ако тръгна да си го търся, не знам какво да искам :д За ebay нямам карти и такива ти глупости :3
    4XCOKИ

Град
    Луната
    Ами взимаш пакетчето и обикаляш казваш искам това Или пък питах за полска маска с мандарини и какво беше там още, щом си я намерила у вас значи все от някъде е купена

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Кожата ми е мазна и в момента я третирам с Акне аут, но след 1 час отново лъсва. Взех си матираща пудра, но от нея ми се появиха пъпчици Решила съм взема някои неща от серията на Биодерма за мазна и смесена кожа, но искам да знам има ли доволни от серията или са много пари за нищо?

Биодерма май ти е един от най-добрите варианти. И все пак-искай тестери.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    PullMeCloser, може да звучи адски глупаво, но откъде да взема тестери / в смисъл дават в аптеки или как/?
    Ориентирала съм се към http://www.bioderma.com/bg/nc/produk...tion/1419.html и http://www.bioderma.com/bg/nc/produk...tion/1421.html .

Супер фен Аватара на pressiana
    Харесах си една пудра на Буржоа в червена опаковка, обаче от 2-та съседни цвята, които пробвах, единият беше малко по-светъл от кожата ми, а другият - малко по-тъмен. Почти не личи, но се чудя. По принцип по-светло ли е по-добре, или по-тъмно? То е ясно, че няма да взимам тази пудра, а ще си търся друга, и все пак питам.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    PullMeCloser, може да звучи адски глупаво, но откъде да взема тестери / в смисъл дават в аптеки или как/?
    Ориентирала съм се към http://www.bioderma.com/bg/nc/produk...tion/1419.html и http://www.bioderma.com/bg/nc/produk...tion/1421.html .
    Да, от аптеката поискай тестери.Иначе аз съм ползвала на Биодерма крем и мицеларна вода за мазна кожа и не съм доволна изобщо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си