.
Затворена тема
Страница 80 от 118 ПървиПърви ... 307076777879808182838490 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 976 до 2 000 от общо 2973

Hybrid View

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    Някой ползвал ли е това:

http://www.ivis.bg/img_tools.php?img...pg&h=300&w=300 ? Мнение?

Като цяло ми трябва нещо за изтощена коса, така че приемам предложения. Благодаря предварително. (:
    От масовите-маските на Денисе..много ги хвалят.Виж темата ''Всичко за коса та'',за по-подробна информация;}

Супер фен Аватара на weheartiit
    Та понеже казахте,че е хубаво да се маха грима с дигримьор, предложете някой хубав или нещо друго качствено за премахване на грим.Мицеларна вода съм пробвала,хубава е,но доста изсушава (макар че ползвам и кремче след нея) и при мен свършва много бързо.

Мицеларната вода е най-малко изсушаващият продукт. Другият вариант е с обикновено тоалетно мляко.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Тия тоалетни млека на мен са ми отвратителни ,имам чувството, че гримът само се разнася по кожата ми и изобщо не се трие и ми е супер тежко на кожата след тях :\ Само аз ли съм така или не съм случила на хубаво мляко просто :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Тия тоалетни млека на мен са ми отвратителни ,имам чувството, че гримът само се разнася по кожата ми и изобщо не се трие и ми е супер тежко на кожата след тях :\ Само аз ли съм така или не съм случила на хубаво мляко просто :Д
    Не си случила.
    А ако след това минеш с тоник и намажеш с крем, става толкова яко усещането... И ще ти излиза в пъти по-евтино от мицеларната вода.

Хора, кажете ми някакви техники, за да ми държи лакът за нокти повече?
    Не ми е мазна нокътната плочка, слагам основа, съхне часове, слагам и топлак - тцъ. Днес ако лакирам, утре вече са ми обелени ръбчетата!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не си случила.
    А ако след това минеш с тоник и намажеш с крем, става толкова яко усещането... И ще ти излиза в пъти по-евтино от мицеларната вода.

Хора, кажете ми някакви техники, за да ми държи лакът за нокти повече?
    Не ми е мазна нокътната плочка, слагам основа, съхне часове, слагам и топлак - тцъ. Днес ако лакирам, утре вече са ми обелени ръбчетата!
    Не знам, гадно ми е. Какво мляко ползваш?
    С мицеларната вода ми е много чисто след това лицето ,направо го усещам такова. Сега си купих на Нивеа новата пяна и пак си го усещам чисто от грим, с тоалетното мляко никога не е било така. Не, че при нужда дори и с лосион за тяло не съм се трила,ама... :Д

weheartit, да не си била със зелената на Биодрерма?

weheartit, да не си била със зелената на Биодрерма?

Да,точно нея.Бях в аптеката и ми я препоръчаха да си почиствам с нея лицето защото съм с мазна кожа и имам пъпчици ,но прочетох във форума,че с нея може и да се трие грим и реших да пробвам.Хубаво трие грима ,но при мен много изсушава кожата.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Да,точно нея.Бях в аптеката и ми я препоръчаха да си почиствам с нея лицето защото съм с мазна кожа и имам пъпчици ,но прочетох във форума,че с нея може и да се трие грим и реших да пробвам.Хубаво трие грима ,но при мен много изсушава кожата.
    Нормално, тя е супер изсушаваща, за това служи :Д. Червената не е така.

Мега фен Аватара на strawberry88
    И при мен е така.

Не знам,аз ползвах мицеларна на Биодерма и достаа ми изсушаваше.Мляко не съм пробвала,но нещо и на мен не ми се струва добре триещо ;д

Аз си слагам 3в1 на Перфект, само така ми държи повече лака и не се отлющва по крайчетата.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Е ама то и аз после се измивам с почистваща пяна. Аз съм махала грим със мазен руски крем за ръце, нуждата какво ли не прави. xD

Поръчах си мигли от ebay. Досега не съм слага изкуствени, но на мераци. Какво лепило ще ми препоръчате?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на monroe999
    http://beautyexpert.bg/kozmetika-1/a...-fin-nakraynik
    някой ползвал ли е нещо такова?

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    http://beautyexpert.bg/kozmetika-1/a...-fin-nakraynik
    някой ползвал ли е нещо такова?
    Аз имам такова, само че е двойно. Някой пъпки доста лесно излизат с него. Сестра ми го беше поръчала от ebay и беше доста по-евтин май.

Супер фен Аватара на fizzyg

Някакви мнения? Гледам,че е лимитирана серия,а една мацка я е пуснала в продавалник и се чудя дали е валидна още?

Момичета, кажете си мнението за тези сенки http://bg.strawberrynet.com/makeup/m...121226/#DETAIL. Аз съм ползвала спирала на Макс Фактор и съм доволна. Какво мислите за сенките?Ползвали ли сте ги?

Голям фен Аватара на monroe999
    а за черни точки става ли?

Супер фен Аватара на girl91
    Да, става. Моят е точно такъв - http://img.nobodybuy.com/2010/05/24/...ad-remover.jpg
    Виж тази снимка за да добиеш представа как се работи с него - http://cdn.glamcheck.com/fashion/fil...-blackhead.jpg
    Пъпката/черната точка е в средата и се натиска инструмента към кожата за да излезе.

Супер фен
    Град
    Germany
    Момичета,някоя от вас пила ли е Алое Вера?И ако да,за какво се пие?
    Четох че е за подсилване на имунната система,но не знам дали е така.Кога трябва да се пие,и по колко на ден?Майка ми иначе я пие сутрин преди ядене 1с.л...

Интересувам се от четки за грим . Рових се из нета цяла вечер и нищо не намерих.Та искам да попитам всички , които ползват четки - От къде си ги купихте ?

Супер фен Аватара на marble
    Цитирай Първоначално написано от Cupcake3107 Виж мнението
    Интересувам се от четки за грим . Рових се из нета цяла вечер и нищо не намерих.Та искам да попитам всички , които ползват четки - От къде си ги купихте ?
    eco tools, ebay
    Аз, мили дами, искам да попитам дали случайно някоя от вас е пробвала да си направи ombre hair.
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_md...8x06o1_500.jpg
    И ако да, то с колко нюанса боя сте работили?

Отиди на фризьор, че ми се струва, че шанса да го оплескаш не е никак малък :Д

Супер фен Аватара на marble
    Да, такива са ми намеренията, но искам да си купя моя боя просто. :д
    Не,не, не. Не си вярвам достатъчно за да го направя сама.

Една приятелка има естествено омбре :Д Не е толкова рязко, колкото на снимката, но изглежда супер готино.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Между другото се прави доста лесно и в домашни условия, аз доста клипчета в тубата изгледах и се пробвах, но при мен не се получи особено видимо, просто защото съм си руса (медено и исках краищата да са по-руси). Ако косата си ти е кестенява и тъмна като цяло - и един нюанс на русото ти стига, просто боядисваш първо връхчетата и с тях стоиш повечко време, след това вече боядисваш и останалата част, като колкото по-нагоре, толкова по-малко боя слагаш, за да се получи хубаво преливането.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си