.
Затворена тема
Страница 81 от 118 ПървиПърви ... 317177787980818283848591 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 001 до 2 025 от общо 2973

Hybrid View

Хора, знаете ли дали може да ми стане нещо ако ида на фотоепилация на цял интим? На 15 съм.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от obichka Виж мнението
    Хора, знаете ли дали може да ми стане нещо ако ида на фотоепилация на цял интим? На 15 съм.
    Повишение на риска от злокачествено заболяване на вулвата?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Повишение на риска от злокачествено заболяване на вулвата?
    Пита за фото, не за лазерна. При фотоепилацията мисля, че няма?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Пита за фото, не за лазерна. При фотоепилацията мисля, че няма?
    Не, не, там няма нииикакваенергия, та даже и двете са безвредни, извинявам се- правете си ги три пъти дневно, не само веднъж в месеца.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Не съм казала, че е като за всеки ден да си го правиш, но мисля, че не е вредно колкото лазерната. Поне аз мисля да си направя, но след консултация с лекар. Проучих ги колкото има написано в интернет. А лазерна не бих си направила, най-малкото боли. За да боли значи не е никак маловредно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на monroe999
    някой пазарувал ли е от enzo? наистина ли е маркова стоката?

Мега фен Аватара на Dagichka
    мацки, вчера бях при личната и се оплаках от неспирния ми косопад и тя ми предписа Мерц дражета и шампоан на Ревалид. обаче сега чета в нета все отрицателни мнения за шампоана.. а пък и не е евтин да кажем, да взема и да пробвам, пък ако не ми понесе добре, да го махна и направо не знам.. мнения?

Град
    пространството на Дисе
    ^Рене Фуртерер имат шампоани против косопад, но трябва да се комбинират с ампули. Също не са евтини, така че си мисли. Ако се решиш за тази марка, си вземи мъжкия шампоан, защото е с по-интензивно действие.

Някакви здравословни проблеми имаш ли?

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Рене Фуртерер имат шампоани против косопад, но трябва да се комбинират с ампули. Също не са евтини, така че си мисли. Ако се решиш за тази марка, си вземи мъжкия шампоан, защото е с по-интензивно действие.

Някакви здравословни проблеми имаш ли?
    ще си помисля, дам. иначе, ходих да ми бият противогрипна и помеждудругото споменах косопада, уж ме прегледа и съм ок. макар че за кръв не ме е пращала от година сигурно.. а преди 2-3 години през ден ми взимаха кръв, имах много малко левкоцити в кръвта и имаха някви опасения за левкимия или нещо такова, ама уж се оправих..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    отзиви за кастинг крем глос?
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    някой пазарувал ли е от enzo? наистина ли е маркова стоката?
    аз съм пазарувала, нещата, които си взех са маркови, но за парфюмите имаше хора, които се оплакваха, че са ментета.

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    аз съм пазарувала, нещата, които си взех са маркови, но за парфюмите имаше хора, които се оплакваха, че са ментета.
    точно парфюмите ме интересуваха хаха

Въпроса ми може ли ви се стори малко глупав и с риск да стана за смях ще си го задам.Как точно се определя какъв е размера на чашките кога чашката ти е а двойно а б или с?

Цитирай Първоначално написано от Brook Виж мнението
    Въпроса ми може ли ви се стори малко глупав и с риск да стана за смях ще си го задам.Как точно се определя какъв е размера на чашките кога чашката ти е а двойно а б или с?
    Аз мислех, че има само двойно Д ? За двойно Б и Ц не съм чувала.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    отзиви за кастинг крем глос?
    хубава е, много естествени нюанси, но ако искаш някаква рязка промяна в цвета няма да стане с нея. Освен това се измиват с течение на времето. Но са много естествени и после косата е много мека и блестяща.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    мерси Не искам рязка промяна, а цвят подобен на сегашния ми, който стана инцидентно. За безамонячна изсветлява ли корените много, защото ме е страх да не се боядисам и корените да са по - тъмни от дължините?

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    точно парфюмите ме интересуваха хаха
    лично не мисля, че парфюмите си заслужават, особено ако има съмнения, че са оригинални. Постоянно вдигат цените и само определени неща излизат изгодни, ако си разделя доставката с някой.
    Последно редактирано от YSMF : 11-17-2012 на 12:03

Аз съм ползвала само един цвят и не мога да ти кажа. Той беше доста тъмен. Но ми е направило впечатление, че обикновено излизат по-тъмни от на кутийката. Не ти знам естествения цвят де, или този, с който си сега. Една моя приятелка искаше да си покрие русите кичури и отидохме в едно магазинче , където жената много добре преценява и тя я погледна и каза това е за теб - едно тъмно русо И ние бяхме потресени, но се оказа напълно права. Тъмно русото пак си излезе шоколадово..
    Аз пък си бях изсветлявала косата и исках да си възстановя кестенявото, затова главно боядисвах краищата и не мога да ти кажа за корените .. Ама и той беше като естествения ми цвят някъде
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз съм ползвала само един цвят и не мога да ти кажа. Той беше доста тъмен. Но ми е направило впечатление, че обикновено излизат по-тъмни от на кутийката. Не ти знам естествения цвят де, или този, с който си сега. Една моя приятелка искаше да си покрие русите кичури и отидохме в едно магазинче , където жената много добре преценява и тя я погледна и каза това е за теб - едно тъмно русо И ние бяхме потресени, но се оказа напълно права. Тъмно русото пак си излезе шоколадово..
    Аз пък си бях изсветлявала косата и исках да си възстановя кестенявото, затова главно боядисвах краищата и не мога да ти кажа за корените .. Ама и той беше като естествения ми цвят някъде
    Мен ми трябва да е като на кутията :Д Значи ако искам да получа http://www.lorealparisbulgaria.com/h...ls-glossy.aspx трябва да си взема http://www.lorealparisbulgaria.com/_...x?code=HCo1_14 ? Корените ми не мога да преценя в момента точно какъв цвят са, защото на фона на сегашния ми изглеждат супер тъмни, но като гледам стари снимки мисля, че са средно кестеняви.

Не имах предивд двойно А а не нещо друго не си ме разбрала.Та как се определя какъв точно ти е размера на чашката отколко до колко е А и прочие.

Метода проба-грешка практикувам
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

От Варна ли си наистина??
    Ако си, отиди в малкото магазинче до Санита там зад спирката на 13ката. Жената ще ти каже какво ти трябва. Послушай я, тя разбира.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-17-2012 на 12:59
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ако си, отиди в малкото магазинче до Санита там зад спирката на 13ката. Жената ще ти каже какво ти трябва. Послушай я, тя разбира.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Варна... област, защо?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Като съм отговаряла не съм го прочела
    Иначе го знам мястото, малко ще трябва да се ориентирам за магазинчето. Ще отскоча до Варна когато имам време, мерси

Град
    пространството на Дисе
    Най-безобидното в случая е да обереш връхчетата и да си вземеш Герикапс.

благодаря ти, калпазанке, ще те послушам и ще видим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си