- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Защо ?
Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже
Защото гори косата, не е модерно отдавна, има други начини да си освежиш прическата и придадеш обем и е твърде комерс.Поне според мен.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хубаво и все пак ако може да ми кажете за корените някоя хубава за вафли ... И друг ефикасен начин без вафли за обем :Д
Продухване със сешоар веднага след като се изкъпеш, момичетата си правят плитки в корените, аз лично не съм пробвала. Само недей се тупирай, че не знам как ама ВИНАГИ единият кичур им виси сплескано и стои адски смешно.
Виждала съм момичета, които си правят добре вафлите и прикрито, но на повечето им личи, а и дори да не се виждат според мен гори повече косата отколкото изправянето с преса. Не знам защо, аз така си мисля. А и такова косъма .. не мога да го обясняКато го прави на чупки вероятно му нарушава структурата.. де да знам.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Благодаря ви момичета :Д Съжалявам където съм повторила поста , нещо от компютъра стана ..А това със сешоара .. болната ми тема .. :Д много искам да се издухам .. но не могаааа
![]()
Само аз ли не мога да си вляза в настройките на профила???![]()
Подписа не можете да си го редактирате сами.
Everything changes, but beauty remains ...
Аз не съм казала, че искам да си редактирам подписа...нищо не мога да редактирам, защото не мога да вляза в настройкте.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз си докарвам потресаващ обем със сешоар и мисля, защото си суша косата докато съм с главата на долу.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не съм дебела, но имам коремче .. започнах да правя коремни преси но ми е трудно, успявам да направя само 20 .. с времето ще свикна ли и ще мога ли да правя по повече ? И за колко време се стяга корем ? Извинявам се за глупавия въпрос (:
Сбъркала си темата май.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2 << ами нова съм ;д заглавието ме обърка
благодаря (: .. опитвам се
20 са малко, но с времето ще свикнеш да правиш повече. Аз, която не съм няква спортна натура, преди съм правила по 100 без почивка. Постепенно си увеличавай бройката, ще свикнеш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Зависи какви ги правиш, има много начини. Класическите и аз не мога повече от 30, максимум 50 ако съм разгрята и свикнала.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
миналата година правех някакви от ютуб 8-9 минути бяха, но сега се опитвам да правя класическите