.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2973

Hybrid View

Дами имам един проблем баща ми иска да си направя ваксината против рак на матката на шийката дето я рекламират.Ето го й проблема някой беше ми казал че е само за момичетa който още не са почнали да водят полов живот.. а аз вече съм почнала на 16-съм а той не знае че вече не съм дествена .Дано да си я избие тая идея Та въпроса ми е дали найстина е само за дествени? ;xxx

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Buubka Виж мнението
    Дами имам един проблем баща ми иска да си направя ваксината против рак на матката на шийката дето я рекламират.Ето го й проблема някой беше ми казал че е само за момичетa който още не са почнали да водят полов живот.. а аз вече съм почнала на 16-съм а той не знае че вече не съм дествена .Дано да си я избие тая идея Та въпроса ми е дали найстина е само за дествени? ;xxx
    ДЕВСТВЕНА. Идва от девица.
    Това първо. Второ, кажи на баща си, че подобна ваксина предпазва само от един от щамовете на HPV и в същото време отслабна имунитета ти срещу останалите. Майка ти с какво мнение е по въпроса?

Калпазанке, не съм виждала.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Buubka Виж мнението
    Ти пак можеш да си я направиш, но трябва да се изследваш за наличие на някой представител от семейството на този вирус и ако имаш, да направиш ДНК- типизация. Ако нямаш типове 16 и 18, можеш пак да се ваксинираш, но ЗАПОМНИ- това, че си ваксинирана, не ти отменя цитонамазката и контролните прегледи, защото причина за рака са и други типове вируси!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си