- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Сушито калорично ли е?
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Не. Съдържа риба (сурова, най-много пушена да е), ориз (което е бавен въглехидрат и е полезен) плюс водорасли (не си представяйте тия по Черноморието), които нямат никакви калории. Яж на воля. Не само е уникално вкусно, ами и японската кухня е доста полезна.
Май само аз мисля сушито за отвратително на вкус :Д Изобщо не ми харесва, пробвах два пъти, но просто ... тази сурова риба хич не ми се нрави.
Everything changes, but beauty remains ...
^ +1 както и мидите,разните морски дарове и тем подобни изгъзици.PinkPan7her, не знам дали е станало дума за Herbina,но майка ми го използва и е доволна.![]()
Дългата коса оптически ни прави по-високи или по-ниски?
По-ниски, според моите наблюдения :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Дами имам един проблем баща ми иска да си направя ваксината против рак на матката на шийката дето я рекламират.Ето го й проблема някой беше ми казал че е само за момичетa който още не са почнали да водят полов живот.. а аз вече съм почнала на 16-съм а той не знае че вече не съм дествена .Дано да си я избие тая идея Та въпроса ми е дали найстина е само за дествени? ;xxx
^Ами доколкото съм чела не е задължително момичето да е девствено,но просто се предполага че щом едно момиче и започнало да води полов живот,вероятността да се е заразило с някой HPV е доста голяма.Има статистика,че над 80% от сексуално активните хора имат една или повече разновидности на вируса.![]()
Да. Дори съм чувала за момичета, които са нямали повече от 6 месеца менстурация, т.е. в началото на пубертета.
^Или просто му кажи,че не искаш да се ваксинираш.На 16 си,би трябвало сама да решаваш какво да правиш.
Грешка. На 16 е, няма право да решава каквото и да е било сама.
Гледай това да не ти е основен аргумент.
На 16 е,ако иска може да каже на родителите си че няма желание да се ваксинира и ако проявяват поне малко респект към мнението на дъщеря си ще се откажат от идеята.При мен преди години беше същото,излезе някаква "чудна" ваксина и баща ми реши че трябва да ме ваксинират.Аз поговорих с него и му казах че не искам.Той се съгласи с мен,все пак това е моето тяло и моят организъм.
![]()
^Ваксината е подходяща и за момичета,които водят полов живот
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Къде в близост до станциите на метрото - Сердика, Вардар, Люлин, има ветеринарна аптека?