.
Затворена тема
Страница 6 от 119 ПървиПърви ... 23456789101656106 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 2974
    Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    От Пловдив съм, ама и от София няма да е проблем... Но, предполагам, там ще са скъпите марки, а аз искам нещо от сорта на 5-6-7 лв.
    Единственото, което намирам в нета, е тоя на Клоран, но ми излизат някви цени от рода на 17 лв о.О
    Тц, по-евтини няма и да намериш.. там варират цените.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на strawberry88
    От Пловдив съм, ама и от София няма да е проблем... Но, предполагам, там ще са скъпите марки, а аз искам нещо от сорта на 5-6-7 лв.
    Единственото, което намирам в нета, е тоя на Клоран, но ми излизат някви цени от рода на 17 лв о.О
    В едно списание бях видяла на Sephora и e 9 лв.
    Последно редактирано от strawberry88 : 02-07-2012 на 17:31

Сушито калорично ли е?
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

anonymous708973
    Guest
    Не. Съдържа риба (сурова, най-много пушена да е), ориз (което е бавен въглехидрат и е полезен) плюс водорасли (не си представяйте тия по Черноморието), които нямат никакви калории. Яж на воля. Не само е уникално вкусно, ами и японската кухня е доста полезна.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Май само аз мисля сушито за отвратително на вкус :Д Изобщо не ми харесва, пробвах два пъти, но просто ... тази сурова риба хич не ми се нрави.
    Everything changes, but beauty remains ...

^ +1 както и мидите,разните морски дарове и тем подобни изгъзици.PinkPan7her, не знам дали е станало дума за Herbina,но майка ми го използва и е доволна.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    В едно списание бях видяла на Sephora и e 9 лв.
    Къде се продават продуктите на Sephorа ?
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    никой ли не знае как да разбера дали лака за нокти ми е на водна основа ?
    Май трябва да видиш дали се разтваря във вода, но аз честно казано не съм чувала за такива лакове .. такива,са тези коректори.. за химикал

Дългата коса оптически ни прави по-високи или по-ниски?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    По-ниски, според моите наблюдения :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от thinkingofyou31 Виж мнението
    Дългата коса оптически ни прави по-високи или по-ниски?
    По- ниски, определено!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от millmii Виж мнението
    Къде се продават продуктите на Sephorа ?
    Не съм от София,но знам,че има в The Mall.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аптека Субра имате ли си в Пловдив?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Дами имам един проблем баща ми иска да си направя ваксината против рак на матката на шийката дето я рекламират.Ето го й проблема някой беше ми казал че е само за момичетa който още не са почнали да водят полов живот.. а аз вече съм почнала на 16-съм а той не знае че вече не съм дествена .Дано да си я избие тая идея Та въпроса ми е дали найстина е само за дествени? ;xxx

^Ами доколкото съм чела не е задължително момичето да е девствено,но просто се предполага че щом едно момиче и започнало да води полов живот,вероятността да се е заразило с някой HPV е доста голяма.Има статистика,че над 80% от сексуално активните хора имат една или повече разновидности на вируса.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Да. Дори съм чувала за момичета, които са нямали повече от 6 месеца менстурация, т.е. в началото на пубертета.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Buubka Виж мнението
    Дами имам един проблем баща ми иска да си направя ваксината против рак на матката на шийката дето я рекламират.Ето го й проблема някой беше ми казал че е само за момичетa който още не са почнали да водят полов живот.. а аз вече съм почнала на 16-съм а той не знае че вече не съм дествена .Дано да си я избие тая идея Та въпроса ми е дали найстина е само за дествени? ;xxx
    ДЕВСТВЕНА. Идва от девица.
    Това първо. Второ, кажи на баща си, че подобна ваксина предпазва само от един от щамовете на HPV и в същото време отслабна имунитета ти срещу останалите. Майка ти с какво мнение е по въпроса?

Калпазанке, не съм виждала.

Ми мама нищо не каза.Благодаря за отговорите.

^Или просто му кажи,че не искаш да се ваксинираш.На 16 си,би трябвало сама да решаваш какво да правиш.

anonymous708973
    Guest
    Грешка. На 16 е, няма право да решава каквото и да е било сама.

Да каквото и да става не искам да се ваксинирам .. а й той все пак не мисля че е тъп имам приятел почти от 1-година.Не смятам че мисли че се държим на сухо...

anonymous708973
    Guest
    Гледай това да не ти е основен аргумент.

На 16 е,ако иска може да каже на родителите си че няма желание да се ваксинира и ако проявяват поне малко респект към мнението на дъщеря си ще се откажат от идеята. При мен преди години беше същото,излезе някаква "чудна" ваксина и баща ми реши че трябва да ме ваксинират.Аз поговорих с него и му казах че не искам.Той се съгласи с мен,все пак това е моето тяло и моят организъм.

Супер фен Аватара на sladkalady
    ^Ваксината е подходяща и за момичета,които водят полов живот
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Къде в близост до станциите на метрото - Сердика, Вардар, Люлин, има ветеринарна аптека?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си