.
Затворена тема
Страница 13 от 119 ПървиПърви ... 3910111213141516172363113 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 2974
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX Виж мнението
    ^ Аз също я чувам думата за пръв път.А за въпроса ти - отговорих ти в темата за Ноктопластика и декорацийки.

Горещо ти препоръчвам този коректор на Артдеко: http://projectvanity.i.ph/photo/d/627-1/IMAG0185.JPG .Имам го от 5 месеца сигурно,и съм сигурна,че поне още за 1 година ще ми стигне.Страшно икономичен,страшно покривен.Струваше 12 лв.
    Решила съм той да е следващата покупка.

Само перлите останаха проблемни.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Момичета, как да си направя смути? В едно кафе пих ааадски вкусно, обаче не съм сигурна точно какво имаше вътре...лед и замразени плодове със сигурност,но нещо ми биеше или на мляко, или на сладолед и беше страшшшшно вкусно!!! Моля ви, някоя от вас да сподели как си го прави, в интернет все различни рецепти, като повечето ми наподобяват на шейк, а това беше далече от шейк!
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    аз си го правя по моя рецепта
    значи примерно 20-30 ягоди ги пасирам в кухненския робот
    добавям 1 чаша студено пастьоризирано прясно мляко
    пак го разбърквам и като го сложа в чаша слагам 1-2 бучки лед

по принцип чистото смути доколкото знам са пасирани плодове с малко вода и лед, ама на мен ми е гадно така и затова слагам мляко :Д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Аз също имам въпрос. Относно кола-маската. Бяхте ми препоръчали на Джанкар - Кара течна. Взех си, пробвах, става, но ако някой друг ти дърпа и затова ще накарам баба или мама през ваканцията да ми помогнат. Обаче аз от "пробване" преди това взех че почти свърших тубичката като пробвах преди месец и сега пак набождат където ги махах, аз на малка площ само за проба го направих. Въпроса ми е, колко тубички течна Кара ще ми трябват за почти цялото тяло (целите крака, целите ръце, подмишници, бикини зона)? Утре си отивам на село следобед ок. 17-18 ч. и ако някой не ми помогне до обед утре ще трябва да направя нова тема, за да се вижда въпроса, но тъй като тук е "Тема за бързи отговори на всякакви въпроси" реших да попитам първо тук. Моля ви, ПОМОЩ!

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Цитирай Първоначално написано от mimsSss96 Виж мнението
    И да попитам може ли да ми препоръчате нещо за премахване на белези от акне
    10 букви...
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от Silver_flower Виж мнението
    Аз също имам въпрос. Относно кола-маската. Бяхте ми препоръчали на Джанкар - Кара течна. Взех си, пробвах, става, но ако някой друг ти дърпа и затова ще накарам баба или мама през ваканцията да ми помогнат. Обаче аз от "пробване" преди това взех че почти свърших тубичката като пробвах преди месец и сега пак набождат където ги махах, аз на малка площ само за проба го направих. Въпроса ми е, колко тубички течна Кара ще ми трябват за почти цялото тяло (целите крака, целите ръце, подмишници, бикини зона)? Утре си отивам на село следобед ок. 17-18 ч. и ако някой не ми помогне до обед утре ще трябва да направя нова тема, за да се вижда въпроса, но тъй като тук е "Тема за бързи отговори на всякакви въпроси" реших да попитам първо тук. Моля ви, ПОМОЩ!
    Най-малко 5 ще ти отидат със сигурност

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Silver_flower Виж мнението
    Аз съм изключително разточителна, не знам защо така се получава, но ми трябват 2 тубички за краката. Подозирам, че и за ръцете ще ти трябват толкова, а за бикини и подмишници - 1 ще ти стигне. Взимай 5.

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Мнения за B.B cream Garnier Miracle Skin Perfector? Днес го купих, но ми се струва не толкова покривен единствено леко матира кожата.. Вие какво мислите за този продукт? Как се отразява на вашата кожа
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Ами той попринцип не е покривен.Той е колкото да си изравниш тена.Иначе аз съм доволна.

Мерси момичета Аз обаче веднага след училище се наложи да ида. Взех си 3. Сега като ви гледам постовете се чудя дали ще ми стигне. Аз имам останало малко от старата кутийка, а и си бях взела Кара - студена. Нещо не мога да работя с нея, затова ще я разтопя в една купичка и ще я ползвам като течна. Така ще се наберат около 4 кутийки, надявам се да стигне, ако не някои места, които не са толкова наложителни, ще отпаднат.
    П.П: Честита ваканция на всички

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Здравейтее искам и аз да питам за някаква хубава преса за вафлички,които да стават добре и да издържат 2-3 дена ,но не ми се дават много парии,та знаете ли нещоо по евтино към 10-15 лв ??
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на Зайче..
    Някой може ли да ми препоръча онлайн магазин за цветни лещи?

Някой използва ли вазелин за акнето. В гугъл прочетох, че помага за акнето, но кой точно не пише. Меден или Боров?

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Здравейтее искам и аз да питам за някаква хубава преса за вафлички,които да стават добре и да издържат 2-3 дена ,но не ми се дават много парии,та знаете ли нещоо по евтино към 10-15 лв ??
    Ей тази преса,с приставките за едри вафлички: http://www.elite.bg/bg/products/190-...а-jr232.html

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ^ тази преса прави хубави вафлички така ли ,а цената каква е ??
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Искам мнение за този шампоан - http://www.nisea-bg.com/images/items/6084.jpg хубав ли е, има ли доволни. Не съм го ползвала до сега.

Цитирай Първоначално написано от ♥gerry♥ Виж мнението
    Искам мнение за този шампоан - http://www.nisea-bg.com/images/items/6084.jpg хубав ли е, има ли доволни. Не съм го ползвала до сега.
    Някои хора бяха недоволни, защото омазнявал косата.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ShinySmile Виж мнението
    Някой използва ли вазелин за акнето. В гугъл прочетох, че помага за акнето, но кой точно не пише. Меден или Боров?
    Вазелинът е комедогенен, така че смени тактиката.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Някой може ли да ми препоръча онлайн магазин за цветни лещи?
    http://www.bgunique.com/shop/cvetni-...FQhe3wodilFCYQ приятелка е поръчвала и е доволна !

Мега фен Аватара на Dagichka
    моля ви, препоръчайте ми хубав фон дьо тен до ~20лв., който да изравнява тена добре. Имам доста червени като петна по лицето и искам да ги скрия! :/

дано тук получа мнение,храня се здравословно,но започнах работа която изисква 4-6 часа на крак(ходя по промоции 3-4 дена в седмицата) как ще се отрази това на тялото ми и то най-вече на краката

Banned Мега фен
    абе днес се чудих.. навсякъде препоръчват зехтина пред олиото.. абе това олио с нищо ли не е полезно

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    ^ ами май да ) Пък и зехтина е по-вкусен и става да си правиш маски с него почти за всички проблемни области ))

Аз да попитам нещо глупаво.Препоръчайте ми нещо за почистване на грим,защото от всичко,което съм пробвала или ми щипе на очите или не се почиства добре?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от 4y4u_g Виж мнението
    Аз да попитам нещо глупаво.Препоръчайте ми нещо за почистване на грим,защото от всичко,което съм пробвала или ми щипе на очите или не се почиства добре?
    Мицеларна вода?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от babyliss0 Виж мнението
    дано тук получа мнение,храня се здравословно,но започнах работа която изисква 4-6 часа на крак(ходя по промоции 3-4 дена в седмицата) как ще се отрази това на тялото ми и то най-вече на краката
    обувай си удобни обувки и нищо няма да ти има
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си