.
Затворена тема
Страница 18 от 119 ПървиПърви ... 81415161718192021222868118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 2974
    Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Значи ходих в няколко магазина и аптеки, докато им обясня какво е термална вода и исках да е на Виши. Намерих в две аптеки само. И в двете струва 8 евро, но в едната има синя, жълта и бяла, а в другата само синя. Не съм разпитвала много с подробности, но разбрах, че съдържанието е различно, иначе цената си е 8 евро. Едната аптекарка (само с едната вода) не ме пита изобщо за какво ми е нужна. Обаче в другата аптека с тртите вида беше мъж, пък той ме разпитваше кой ми я е препоръчал, за какво ми трябва, каква ми е кожата и т.н. и накрая от това което разбрах водата се ползва за кожата на лицето, шията и деколтето. Та, ако може инфо за водата, коя да си взема и дали става за кожата на тялото.

Разбира се, че става за тялото, аз дори си пръскам триъгълника след епилация, страшно успокоява. На листовката на моята пише, че става за тяло.
    Моята е на Авен, препоръчаха ми я и си я харесвам, не знам на другите марки как е, аз лично на Виши продуктите ги харесвам особено, но това е вода, така че... Чувала съм, че на Ла Рош също е хубава.

Отворих си сега една нова вода, за да погледна листовката, пише, че може да се употребява като тоник, след почистване на грим, след обезкосмяване(тук дори са нарисувани крака и флакон термална вода!!!), след бръснене, обриви(бебешко дупе е нарисувано тук), против зачервявания на лицето, против сърбеж, след слънчево изгаряне, на наранена кожа, след упражнения. Буквално за всичко и всякъде става.
    Не знам дали за всички води е така, но тази на Авен не се оставя да попие, а се напръсква кожата и след няколко минути(когато усетиш, че водата започва да попива в кожата)се подсушава.
    Друго важно на листовката не пише.

FuCKkK13, купи си на Ивостин. Евтини и качествени. Около 16-17лв им вървят кремовете, но стига за доста време и наистина матира много добре, нужно е и малко количество. Утре ще покажа за кой крем точно говоря.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от xpuct0wa Виж мнението
    Препоръчайте ми нещо което да предпазва косата от високата температура на пресите
    Термозащитен спрей/крем/кристали?

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    такам ще ми препоръчате ли нещо за спирането на омазняването на косата?
    шот почти вече поне първия ден мие ок косата после пак си почва.....
    хума вече ползвам от 3 месеца и я сменям я с лайка я синя та съм доволна(2пъти седмично като маска преди къпане)
    и ползвам шампоан за нормална коса който сменям често
    ползвам и два пъти седмично преса на вафли се правя че не се търпи пфу!
    косата ми не е някаква мн дълга - до раменете с много етажи ( храня се добре да не си помислите спрях пърженото отдавна :д)
    самоцитирам се за да не пиша пак

Та така имам нужда от помощ.Проблема ми е че винаги съм имала проблеми с пъпките още в началото когато влязох в пубертета и страшно грозно стоят не знам какво да ползвам че да ги накарам да изчезнат.Ако можете бихте ли ми кажете някои продукти които да са против пъпки да хидратират,тонизират да почистят порите на лицето ми поне малко да ми се почисти лицето тъй като в момента гледката хич не е приятна.Казвайте каквото се сетите маски,гелове,кремове ,глини но само имам молба като ми кажете името на дадените продукти да ми кажете как точно се ползват тъй като от опит знам че на гърба на някой продукти не се казва много добре как точно се ползва и става голямо объркване. благодаря предварително.

също така забравих да кажа продуктите да са и против ерните точки също като цяло за почистване на лицето искрено ще съм благодарна ако ми кажете такива кремове,гелове,маски,ленти и каквото и да е било друго свързано с тези неща.

Супер фен Аватара на breathless
    ^ Акне аут лосион, но той изсушава кожата, така че го нанасяй само върху проблемните зони.
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Brook, на колко години си? Колко си висока и колко тежиш? От кога имаш менструация и редовна ли е?

За почистване на лицето разчитам на http://apteka.framar.bg/30021046/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
    Отделно за борбата с пъпчиците, петната и зачервяванията действам с Акне аут активен лосион. В началото нанасях всеки ден поне по веднъж, докато настъпи лющенето. Като си изсуших кожата, разредих мазанията- веднъж на няколко дни например.
    Нанасям веднъж дневно http://apteka.framar.bg/30017860/%D0...0-%D0%BC%D0%BB Служи също за основа за грим, но прякото му действие е да регулира продукцията и състава на себума.
    Пазарувам от аптеки Субра, защото имат отстъпки. Една опаковка от рифайнъра ползвам вече почти година. Ако не можеш да си позволиш гела на Ла Рош, можеш да си вземеш Ивостин. Авен също би ти свършил работа, ако не намериш Ла Рош. Всъщност може да си вземеш тестери от аптеката и да прецениш кой продукт е най-подходящ за теб.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Първо искам да ти благодаря калпазанке за бързия ти отговор мисля да отида да видя на тези продукти които ми каза какви са точно цените и да видя дали мога да си позволя ти каза че и ейвън стават.Би ли ми препоръчала някой продукт техен който да ти е помогнал?Ами на 17 години съм менструацията ми дойде някъде на 12 може би на 13 не помня точно не съм си мерила скоро но предполагам че съм някъде около 50 кг и съм висока някъде около 1,57 или 1,60 скоро не съм се мерила.ако мога да попитам защо ми зададе тези въпроси от каква важност са?
    П.п всъщност ти ми беше пратила линга на тези продукти и видях цените и категорично не мога да си ги позволя прекалено са скъпички само за теи неща над 50 лв трява да дадам а нашите нямат въжможност нещо по-ефтино няма ли което да е пак ефективно?
    Последно редактирано от Brook : 05-07-2012 на 07:36

Повече от фен Аватара на alleyy
    Може ли да ми препоръчате хубав фондютен с матираща основа, смисъл да не лъщи по лицето и да изглежда по естествено.

14 см дължина и 12.7 дебелина достатъчни ли са за задоволяване на жена ?

Забравих да добявя нещо и това е че ми оставят нещо като петна от пъпките на гърба може ли да се махнат с някакъв крем ? наистина гъбат ми в момента изглежда ужасяващо и отдавна си е така тези пъпки и петънца от пъпките ме дразнят.ОСвен това имам друг въпрос в друга тема четох че от доста малки ще почнали да си оформяте веждите аз имам от това може би но засега не мисля сама да си ги правя тъй като ще си обрезобразя а и нямам чак толкова голяма нужда от това а и веждите ми са доста редки.А въпросът ми относно това по какъв друг начин си подържате веждите освен от време на време да си ги оформяте?Извинявайте за може би лупавите ми въпроси ,но относно тези въпроси нищочко не разбирам тъй като не съм обръщала особено внимание на това.
    П.П забравих да отговоря и на другия ти въплос калпазанке ами менструацията ми не е редновна винаги идва по различно време .Случвало ми се е да не ми дойде в продължение на месец.
    Последно редактирано от Brook : 05-08-2012 на 01:23

Град
    пространството на Дисе
    Колко дни ти е месечния цикъл? Кажи ми точно.
    За петната по гърба пак панацеята е Акне аут лосион.
    А по въпроса за цената- освен да си вземеш от изброеното само лосиона, друг вариант не виждам....

Опа, забравих да си задам въпроса- момичета, как боравите с миглоизвивачката? Не ви ли е страх да не хванете и клепача?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на Dagichka
    и аз имам същия проблем с акнето по гърба/гърди, направо се отчайвам вече, чакам тъпата ми лекарка от месеци да ми даде направление за дерматолог, ама тц.. :/
    аз миглоизвивачката си я ползвам без проблем, друг е въпросът, че разлика след това не виждам. ;д просто застани пред огледалото, затвори едното око, а с другото следи и я слойи, то се усеща когато стигне до края на миглите

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Много ми е спешно.. Някой знае ли откъде да си взема бяла или черна, изчистена, раздърпана тениска? От София съм. Ще съм много, много задължена на човека, който ми помогне!!
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Terranova Там всички изглеждат раздърпани, ако не-след едно-две пранета стават.

Цикълът ми трае обикновено 5 дни.А този лосион нали става и да се ползва и за лице?Изивяннавай за тъпия въпрос но не съм ползвала преди подобни неща трябвали ли след като се нанесе да се отмие и ако да трябва ли да се изчака преди да попие и колко време е нужно и на суха или на мокра кожа трябва да се нанесе този лосион?Освен това бих искала да попитам тъй като май беше споменавала ако не се лъжа за някакви кремове,лосиони и прочие на Ейвън ако може да ми кажеш някакви тяхни продукти за лице за моя проблем която цена да е по-достъпна?
    П.П В прочие като калпазанке този лосион и като цяло продуктите от тази серия да не изсушават кожата тъй като видях коментари там от хора които казват че изсушава? И колко често трябва да се ползва веднъж на 2 дни или ? Освен това забравих да попитам за дали знаеш за някакви регенериращи кожата кремове тъй като имам нещо като остатъчни песта от ппъки и видях коментар под продукта че трябва да се нанесе първо такъв крем и после този?
    Последно редактирано от Brook : 05-09-2012 на 22:09

Супер фен Аватара на breathless
    Лосионът се използва 2 пъти дневно примерно, на суха кожа.Става за лице, след като се нанесе не се отмива.Нанасяш го вечер преди да легнеш и по някое време през деня.Понякога като сложиш повече като изсъхне остават бели петна, така че се оглеждай като го нанасяш през деня преди да излезнеш. xD Btw повечето продукти на Ейвън не са особено качествени и с голям ефект.
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Terranova Там всички изглеждат раздърпани, ако не-след едно-две пранета стават.
    Да, но от там няма изчистени, само с някакви мишки, зайци и подобни щамповани същества
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Има изчистени, сигурна съм! :Д Проверила ли си?

Град
    пространството на Дисе
    Цикъл- времето от първия ден на последната менструация до първия ден на следващата.
    Ейвън не съм препоръчвала.

Някой може ли да ми препоръча хубав BB крем?

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Има изчистени, сигурна съм! :Д Проверила ли си?
    Не, ще отида този уикенд, стискай палци
    Бях хиляди пъти Жулиета.

^^ само лоши. Мирише на спирт и не предпазва.
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Цитирай Първоначално написано от doitlikeadude. Виж мнението
    Някой може ли да ми препоръча хубав BB крем?
    В България мисля че само две марки предлагат,като по-достъпен - този на Гарниер http://1.bp.blogspot.com/-eSTde6hnZu...am-garnier.png , а ако имаш възможност да поръчаш от Ebay с две ръце съм за тези : http://www.ebay.com/itm/SKIN79-BB-CR...item1c1a9fe99d .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си