- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Разбира се, че става за тялото, аз дори си пръскам триъгълника след епилация, страшно успокоява. На листовката на моята пише, че става за тяло.
Моята е на Авен, препоръчаха ми я и си я харесвам, не знам на другите марки как е, аз лично на Виши продуктите ги харесвам особено, но това е вода, така че... Чувала съм, че на Ла Рош също е хубава.
Отворих си сега една нова вода, за да погледна листовката, пише, че може да се употребява като тоник, след почистване на грим, след обезкосмяване(тук дори са нарисувани крака и флакон термална вода!!!), след бръснене, обриви(бебешко дупе е нарисувано тук), против зачервявания на лицето, против сърбеж, след слънчево изгаряне, на наранена кожа, след упражнения. Буквално за всичко и всякъде става.
Не знам дали за всички води е така, но тази на Авен не се оставя да попие, а се напръсква кожата и след няколко минути(когато усетиш, че водата започва да попива в кожата)се подсушава.
Друго важно на листовката не пише.
FuCKkK13, купи си на Ивостин. Евтини и качествени. Около 16-17лв им вървят кремовете, но стига за доста време и наистина матира много добре, нужно е и малко количество. Утре ще покажа за кой крем точно говоря.
Everything changes, but beauty remains ...
Та така имам нужда от помощ.Проблема ми е че винаги съм имала проблеми с пъпките още в началото когато влязох в пубертета и страшно грозно стоят не знам какво да ползвам че да ги накарам да изчезнат.Ако можете бихте ли ми кажете някои продукти които да са против пъпки да хидратират,тонизират да почистят порите на лицето ми поне малко да ми се почисти лицето тъй като в момента гледката хич не е приятна.Казвайте каквото се сетите маски,гелове,кремове ,глини но само имам молба като ми кажете името на дадените продукти да ми кажете как точно се ползват тъй като от опит знам че на гърба на някой продукти не се казва много добре как точно се ползва и става голямо объркване. благодаря предварително.
също така забравих да кажа продуктите да са и против ерните точки също като цяло за почистване на лицето искрено ще съм благодарна ако ми кажете такива кремове,гелове,маски,ленти и каквото и да е било друго свързано с тези неща.
^ Акне аут лосион, но той изсушава кожата, така че го нанасяй само върху проблемните зони.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Brook, на колко години си? Колко си висока и колко тежиш? От кога имаш менструация и редовна ли е?
За почистване на лицето разчитам на http://apteka.framar.bg/30021046/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
Отделно за борбата с пъпчиците, петната и зачервяванията действам с Акне аут активен лосион. В началото нанасях всеки ден поне по веднъж, докато настъпи лющенето. Като си изсуших кожата, разредих мазанията- веднъж на няколко дни например.
Нанасям веднъж дневно http://apteka.framar.bg/30017860/%D0...0-%D0%BC%D0%BB Служи също за основа за грим, но прякото му действие е да регулира продукцията и състава на себума.
Пазарувам от аптеки Субра, защото имат отстъпки. Една опаковка от рифайнъра ползвам вече почти година. Ако не можеш да си позволиш гела на Ла Рош, можеш да си вземеш Ивостин. Авен също би ти свършил работа, ако не намериш Ла Рош. Всъщност може да си вземеш тестери от аптеката и да прецениш кой продукт е най-подходящ за теб.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първо искам да ти благодаря калпазанке за бързия ти отговор мисля да отида да видя на тези продукти които ми каза какви са точно цените и да видя дали мога да си позволя ти каза че и ейвън стават.Би ли ми препоръчала някой продукт техен който да ти е помогнал?Ами на 17 години съм менструацията ми дойде някъде на 12 може би на 13 не помня точно не съм си мерила скоро но предполагам че съм някъде около 50 кг и съм висока някъде около 1,57 или 1,60 скоро не съм се мерила.ако мога да попитам защо ми зададе тези въпроси от каква важност са?
П.п всъщност ти ми беше пратила линга на тези продукти и видях цените и категорично не мога да си ги позволя прекалено са скъпички само за теи неща над 50 лв трява да дадам а нашите нямат въжможност нещо по-ефтино няма ли което да е пак ефективно?
Последно редактирано от Brook : 05-07-2012 на 07:36
Може ли да ми препоръчате хубав фондютен с матираща основа, смисъл да не лъщи по лицето и да изглежда по естествено.
14 см дължина и 12.7 дебелина достатъчни ли са за задоволяване на жена ?
Забравих да добявя нещо и това е че ми оставят нещо като петна от пъпките на гърба може ли да се махнат с някакъв крем ? наистина гъбат ми в момента изглежда ужасяващо и отдавна си е така тези пъпки и петънца от пъпките ме дразнят.ОСвен това имам друг въпрос в друга тема четох че от доста малки ще почнали да си оформяте веждите аз имам от това може би но засега не мисля сама да си ги правя тъй като ще си обрезобразя а и нямам чак толкова голяма нужда от това а и веждите ми са доста редки.А въпросът ми относно това по какъв друг начин си подържате веждите освен от време на време да си ги оформяте?Извинявайте за може би лупавите ми въпроси ,но относно тези въпроси нищочко не разбирам тъй като не съм обръщала особено внимание на това.
П.П забравих да отговоря и на другия ти въплос калпазанке ами менструацията ми не е редновна винаги идва по различно време .Случвало ми се е да не ми дойде в продължение на месец.
Последно редактирано от Brook : 05-08-2012 на 01:23
Колко дни ти е месечния цикъл? Кажи ми точно.
За петната по гърба пак панацеята е Акне аут лосион.
А по въпроса за цената- освен да си вземеш от изброеното само лосиона, друг вариант не виждам....
Опа, забравих да си задам въпроса- момичета, как боравите с миглоизвивачката? Не ви ли е страх да не хванете и клепача?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
и аз имам същия проблем с акнето по гърба/гърди, направо се отчайвам вече, чакам тъпата ми лекарка от месеци да ми даде направление за дерматолог, ама тц.. :/
аз миглоизвивачката си я ползвам без проблем, друг е въпросът, че разлика след това не виждам. ;д просто застани пред огледалото, затвори едното око, а с другото следи и я слойи, то се усеща когато стигне до края на миглите
Много ми е спешно.. Някой знае ли откъде да си взема бяла или черна, изчистена, раздърпана тениска? От София съм. Ще съм много, много задължена на човека, който ми помогне!!
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
TerranovaТам всички изглеждат раздърпани, ако не-след едно-две пранета стават.
Цикълът ми трае обикновено 5 дни.А този лосион нали става и да се ползва и за лице?Изивяннавай за тъпия въпрос но не съм ползвала преди подобни неща трябвали ли след като се нанесе да се отмие и ако да трябва ли да се изчака преди да попие и колко време е нужно и на суха или на мокра кожа трябва да се нанесе този лосион?Освен това бих искала да попитам тъй като май беше споменавала ако не се лъжа за някакви кремове,лосиони и прочие на Ейвън ако може да ми кажеш някакви тяхни продукти за лице за моя проблем която цена да е по-достъпна?
П.П В прочие като калпазанке този лосион и като цяло продуктите от тази серия да не изсушават кожата тъй като видях коментари там от хора които казват че изсушава? И колко често трябва да се ползва веднъж на 2 дни или ? Освен това забравих да попитам за дали знаеш за някакви регенериращи кожата кремове тъй като имам нещо като остатъчни песта от ппъки и видях коментар под продукта че трябва да се нанесе първо такъв крем и после този?
Последно редактирано от Brook : 05-09-2012 на 22:09
Лосионът се използва 2 пъти дневно примерно, на суха кожа.Става за лице, след като се нанесе не се отмива.Нанасяш го вечер преди да легнеш и по някое време през деня.Понякога като сложиш повече като изсъхне остават бели петна, така че се оглеждай като го нанасяш през деня преди да излезнеш. xD Btw повечето продукти на Ейвън не са особено качествени и с голям ефект.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Има изчистени, сигурна съм! :Д Проверила ли си?
Цикъл- времето от първия ден на последната менструация до първия ден на следващата.
Ейвън не съм препоръчвала.
http://www.syoss.bg/index.php?id=78 мнения ? ;d
^^ само лоши. Мирише на спирт и не предпазва.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
В България мисля че само две марки предлагат,като по-достъпен - този на Гарниер http://1.bp.blogspot.com/-eSTde6hnZu...am-garnier.png , а ако имаш възможност да поръчаш от Ebay с две ръце съм за тези : http://www.ebay.com/itm/SKIN79-BB-CR...item1c1a9fe99d .