- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Здравейтее..Нова съм, предимно разглеждам. Въпроса ми е следния. Преди няколко дни си купих пудра Constance Carroll Compact Refill POWDER №9 .. Не ми се даваха 20лв за пудра, цената на тази ми се стори приемлива и я купих.. Още не съм си слагала, някакви мнения? Добра ли е?.. Не е ли.. ;д И още нещо. Чела съм, че пудрата запушвала порите, че била вредна, че от нея се получавали пъпки.. Тази, моята, такава ли е? Да не би да пъпчасам цялата. Ако е, препоръчайте ми някаква друга, ама да не е много скъпа. Още нещо, какво мнения имате относно интимния гел? Знам, че не трябва да се използва обикновен душ-гел за интимните части, защото нивото на PH не е добре, също така са агресивни. А пък трябвало само с вода да се измива, но ми се струва нехигиенично само с вода, де да знам.Вярно ли е? Преди време използвах на Билка с лайка, горе-долу съм доволна от него. На Нивеа по-добър ли е интимния гел? Взех си Билка, понеже е по-натурален.. Мненияя?
Понеже съм малко непросветлена на тема грим, та ако някой знае какво е това нещо може ли да ми обясни за какво се изпозва http://www.makeupstore.se/sgen/produ...lush/sugarpink
Първо за пудрата.
Тая марка за първи път в живота си я чувам,не знам нищо относно нея и не мога да ти кажа![]()
Ииииииииииии трябваше да питаш преди да си я купиш,малко повече пари щеше да дадеш,но щеше да е качествено,поне.
Аз съм с интимния гел на Билка и съм мноооого доволна.
Последно редактирано от katii : 07-15-2012 на 10:05
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Замислих се нещо.
Преди в една тема се обсъждаше кое е по-вредно.Фдт или пудра.
Та няма ли да е по-малко вредно (или безвредно) ако преди фдт и пудра сме нанесли крем и основа за грим?
Така не се ли получава някаква бариера между кожата и грима?![]()
^ Според мен най-добрия вариант е BB Cream. Само нанасяш от него и си готова, без да се занимаваш да нанасяш по 100 неща.
Аз имам чувството,че ако ползвам ББ крем,ще искам отново да слагам крем под него :Д
А иначе Ягодке,пудрата е далеч по-безвредна от фдт-на,а това с крема преди грим е задължително за предпазване на кожата(колко ли е предпазване,но все пак..)
Още нещо-има ли значение с каква четка нанасяш фдт?
Има ли разлика и с коя е по-добре?
или
![]()
^ И аз за пръв път чувам марката, но като я пробваш пиши дали е хубава. (: Пъпки (обрив) могат единствено да ти се получат, ако кожата ти не понесе пудрата. Чувала съм хубави мнения за пудрата на Catherine Arley и доколкото знам не е много скъпа.
За интимния гел - и аз използвам този на Билка и съм много доволна. (:
Здравейте дами!
Имам две терзания и се надявам да ми помогнете.
Първо, имам нужда от помощ в избора на нова спирала. Просто не мога да случа на хубава. За да ви улесня ще кажа, че търся за обем, не дължина. Няма особено значение цената, просто държа отговора ви да се базира на личен опит, не дочуване.
Също така искам да ми предложите сух шампоан. До сега не съм пробвала това чудо на козметиката и ми е интересно.
Благодаря предварително!![]()
Ползвала съм сухия шампоан на Клоран най-вече заради бретона, и бях много доволна.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Днес си направих ноктопластика с акрил.С удължители.Може ли някой да ми каже дали е нормално ли е да ме боли сега след това?
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Искам да попитам за хубав черен молив за очи,който ще нося на водната линия,както и на клепача.Интересувам се най-вече да бъде мек и траен. Цената до към 10лв![]()
Ейвън супершок, гел лолив за очи е, издържа супер много време във водната линия на клепача не съм го пробвала, но си струва, не се размазва и е мек.
изглежда така:
и цената зависи от каталога, ако ти се струва висока изчакай до следващия :д
Последно редактирано от albi951 : 07-16-2012 на 08:47
Bourjois, особено сега има комплекти спирала за очи-тази http://www.ivis.bg/products_images/volume_glamour.jpg + молив за очи. Цената беше 12-13лв. А по принцип само спиралата е толкова. И тя е много добра. Моливите им също вървят на тези цени.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
И аз за Буржоа се чудих..и Римел ми изникна в главата,защото съм много доволна от продудктите им. А за този комплект на Буржоа ще погледна,нищо,че имам бая спирали.![]()
^Бруклин ми е най-любимия молив за очи!Нищо,че е евтин.
Даже са горе долу едни и същи с този на Буржоа само дето е много по-евтин.