- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
мнения за този шампоан?
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
^Това някой нов шампоан ли е на Лореал?
Не съм го виждала.
Професионален ли е?
Пуша от 3 седмици и в сряда ще ми зимат кръв,урина и ще ми правят екг.Попринцип съм спортист и всичките ми показатели по тези изледвания са отлични но сега пропуших преди 3 седмици пуша по 5 6 цигари на ден...Имали начин да разберат че пуша?
МОЛЯ ЗА БЪРЗИ ОТГОВОРИ!
Сигурно има,не знам,но не пуши сега..
И ако пиеш мнооооого вода трябва да ти се пречисти малко кръвта..нямам опит с цигари,съжалявам.
Вие луди ли сте :Д От 3 седмици пушел и се паникьосва :Д Едва ли ще те разберат, 3 седмици са адски малко време, а и не пушиш много. И пиенето на вода никак няма да ти помогне :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Киселото мляко не помагаше ли? Имам приятели, които така се пречистват преди мач, ако ще ги тестват за наркотици ;д Макар че те малко крайно го раздават - изяждат около 5-6 млека и след това ги повръщат, блякс... Но вместо да ги повръщаш, може просто да хапваш по едно-две на ден, мисля, че пречистваха организма от тоя вид отрови.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
fizzyg,баща ми ми го донесе от Германия ..изглежда добър,ще го пробвам само да ми свърши сегашния.
Донесе ми и един друг шампоан:
мирише супер якото!!!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Благодаря,стана ми интересноКачествени са продуктите.
хубави ли са пудрата и фон дьо тена на Alverde ? ^
I'm sexy and I know it<3
и аз така съм чувала от мои познати, но все пак реших да попитам и тук ;д![]()
I'm sexy and I know it<3
Да попитам някой знае ли качествени магазини за втора употреба дрехи където дрехите да могат да ти грабнат окото в Стара Загора?И ако да къде се намират и кого прежереждат с нови неща?
Тониращ крем на медицинска марка искам..кожата ми е склонна към изсушаване.
някой?
Имам и друг въпрос вие как си подържате хигиената на триъгълника.Кои са най-добрите лосиони,гелове ,сапуни ,и кремове ако стеше и трябва ли след като се нанасят даденато нещо да се мизплакне с вода или не.Наречете ме глупавичка но не съм ползвала нико път подобни неща и не знам по пинцип тия балсами,гелове и лосиони дали трябва да се отмият или не?И кои марки бихте препоръчали че са наистина качествени и не биха навредили ?
Лактацид интимен гел. Изплаква се обилно с вода.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ох ;д пак съм аз .. имам няколко въпроса относно пудрата на rimmel - stay matte към тези, които са я ползвали или я ползват в момента ;д
- покривна ли е ?
- с четка ли си я слагате или с тампонче за пудра ?
- къде в София мога да я намеря ?
I'm sexy and I know it<3
Най-популярни са интимните гелове. За кремове, лосиони и сапуни, не съм чувала, сапун не е добре да се ползва в тази област, изсушава, дразни и като цяло е вредно. Интимните гелове са специализирани за тази цел, защото имат подходящо pH.
Иначе аз ползвам Bio Pha Nature, някаква френска марка е, био производство, много съм доволна. Лактацид пък е може би най-ползваният от жените гел, други популярни са геловете на Себамед и Флоражин. Геловете са само за външна употреба и разбира се, трябва да се отмият.
Пазарували ли сте от http://paolobotticelli.info? Чантите качествени ли са?
Здравейте! Харесах си яке и чанта в House, та въпросът ми е пазарували ли сте от там и нещата им качествени ли са?