.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2973

Hybrid View

Момичета, правя проект за създаване на модна къща и не мога да измисля име.. А си мислих, че това ще е най-лесното. ;д Вие ако имахте модна къща как бихте я кръстили?
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    Момичета, правя проект за създаване на модна къща и не мога да измисля име.. А си мислих, че това ще е най-лесното. ;д Вие ако имахте модна къща как бихте я кръстили?
    Обсидиан бих я кръстила аз

Мега фен Аватара на koshtramba
    Cruela Devil
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Е щом е ТВОЙ проект ,защо искаш идеи?Целта на това което учиш не е ли да развиеш сама своите способности.
    Аз лично НЕ бих искала помощ от никой.

Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Е щом е ТВОЙ проект ,защо искаш идеи?Целта на това което учиш не е ли да развиеш сама своите способности.
    Аз лично НЕ бих искала помощ от никой.
    хаха Исках просто предложение за име, не съм искала някой да ми изготвя целия проект -.- Него съм си го направила сама. Исках интересно име, но бях забила и помолих за помощ. Дишай. И браво на теб.

Благодаря на тези, които помогнаха )
    Момиче ^^

Голям фен Аватара на BamBamBo
    хаха Исках просто предложение за име, не съм искала някой да ми изготвя целия проект -.- Него съм си го направила сама. Исках интересно име, но бях забила и помолих за помощ. Дишай. И браво на теб.

Благодаря на тези, които помогнаха )
    Дишам си,не се тревожи.Просто питам,защо искаш идеи.Може в бъдеще проекта да го направиш реален и няма ли да ти тъпо,че не си си измислила сама името. Не се заяждам,дишай. : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си