.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Question луда ли съм....?

много ли е странно че почти постоянно мисля за секс...и факта че обичам да пробвам различни места пози неща .... бившият ми приятел ми казваше че съм нимфоманка защото съм искала да го правим много пъти (повече от 2-3 пъти на ден това много ли е? )а когато му предложих да пробваме нещо по различно ми съобщи че съм луда.....

Бих казал директно, че НЕ си луда, но нека не избързвам като първо те питам на колко си?

на 21 съм тази година ставам на 22 и честно казано винаги съм си мислела, че момчетата са тези които нямат задръжки, а в следващия момент се оказа съвсем друго.Мислех че на момчетата им допада момичето с което спят или имат връзка да е по разкрепостено в леглото, но уви май съм се объркала....

За мен чак нимфоманка не си, да го правиш всеки ден, дори по два пъти, стига да можеш, не значи, че си луда, просто над 1-2 пъти над ден е малко множко, но чак да се наричаш луда и тн. не е най-основателното. Споко, ти си мечта за масата мъже ;Р

хаха явно аз срещам мъже само от остатъка ....

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не си луда,разбира се :Д Най-нормалното нещо на света е това.
    Само според мен ли не е много 1-2 пъти на ден :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Не си луда,разбира се :Д Най-нормалното нещо на света е това.
    Само според мен ли не е много 1-2 пъти на ден :Д
    И според мен не е много

ами и аз мислех че е нормално до като не ми съобщи че съм луда проблема беше че искам повече от 1-2 пъти или поне всеки ден... и забележете така известния (уж женски) лаф "боли ме главата" взе да изкача от него с още кви ли не глупости уморен бил не му се правило и какво ли още не.... по едно време мислех че спи с някоя друга но не беше това проблема....

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    съвсем нормална си си
    просто той нещо е бил сбъркан..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на besso
    Манията за секс е точно като пристрастяването към наркотиците, алкохола... всъщност малко хора знаят, но човек може да се пристрасти практически към всичко. Аз лично съм малко по-сексуален от повечето хора и желанието ми се засилва, когато минавам през труден период от живота си. Не пия, не злоупотребявам с наркотици, но моето бягство от проблемите е секса. Когато всичко в живота ми е добра и желанието ми да го правя нон-стоп изчезва.
    Важното е да изясниш на себе си причините за своето желание, какво точно ти дава секса. Обикновено с разбирането на истинския мотив (а такъв винаги има, понеже всяко нещо си има причината), проблема изчезва. Ако не опиташ да си помогнеш, ще имаш много проблеми в личния си живот за в бъдеще. Не слушай какво ти говорят загорелите тинейджъри тук, че си мечтата на всяко момче. Никой мъж не иска сериозна приятелка нимфоманка, на която не може да смогне. Как ще ти има доверие, като знае, че си постоянно разгонена. А който и мъж да си намериш, едва ли ще успее да поддържа темпо от 3 пъти на ден задълго.
    Успех, надявам се да се замислиш над думите ми
    Последно редактирано от besso : 01-19-2012 на 14:31

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Така е - не може да очакваш от гаджето си да го правите по 10 пъти на ден, понякога може единия да няма желание, или пък не се чувства добре, или пък е зает/а. Но все пак е напълно нормално веднъж-дваж през деня - примерно рано сутрин или късно вечер.

Познавам двойки, където мъжа не е получавал секс достатъчно от своята приятелка, и това е довело до проблеми (дори и раздяла) във връзката им.

Все пак до авторката - опитай се да се нагодиш с неговите желания, но все пак 1 път на ден/два мисля, че въобще не е прекалено много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си