Отдавна искам да напиша книга, но тъй като нямам финансова възможност, не съм давала на никой да чете нищо мое и абе въобще не съм се взимала насериозно, та наскоро ми дойде идея за резюме, таа.. ако може да прочетете и да драснете един- два коментара.
Средностатистическо нормално семейсто печели 5 милиона от тотото. Погълнати от алчността и желанието за още пари и свой собствен бизнес, родителите не обръщат внимание на своята 15 годишна дъщеря, която се потапя в света на секса и наркотиците. Преуспели, богати и известни, майката и бащата се местят в Германия и оставят на момичето си апартамента си и половин милион в банка. Чувствайки се изоставено, детето, решава да се съсредоточи в свои собствети неща и започва да чете за това как може да си произвежда дрога. Правейки си мини лаборатория, девойката започва да търгува с най- лесно добиващите се в домашна обстановка наркотици- метамфетамини. Знаейки за проблемите и с наркотиците, повечето й приятелки се отричат от нея. След месеци бурен живот, тя претърпява удар, от който губи временно паметта си.
Успех за какво, просто исках да видя дали ще събуди някакъв интерес и дали трябва да ме е яд, че никога няма да се реша да направя нещо по въпроса. Благодаря все пак!
Ще го погледна, добре. Попринцип съм изгледала доста такива, но не съм тръгнала да пиша или нещо такова, въпреки че имам доста идеи как да развия историята както и много други. Просто ми беше любопитно да видя 2-3 реакции
Наркотиците и пренебрегнатите деца.. Да има нещо такова, просто реших да съединя няколко основни проблема, но си прав, че е доста познато на всички. Благодаря ти за мнението