- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пиърсинг на пъпа
Хора много ми е гадно защото много искам да си сложа обичка на пъпа мн ми харесва знам че някои хора ще кажат че е банално вече но аз искам..Проблемът е че нашите няма да ми позволят да го направя и защото 1 фр си сложи мн яко
а те нея нз защо не я одобряват и ще кажат (както винаги) ти само каквото видиш от нея и веднага тя ти пуска фитили нз си кво още направо
![]()
и няма да мога да си сложа .. защо все на менн..?!?
![]()
моля ви помогнете..
feel your lowee..]]
И аз много искам, но баща ми и баба ми не ми дават а е толкова якопък и заради цената също
нз и аз как да ги накарам
![]()
И според мен не е ама има хора с др мнение а относно това на колко съм на 14 ноември навършвам 15 знам че изглежда глупаво но не зависи от менПървоначално написано от syllables
![]()
feel your lowee..]]
мм аз се пробих на 14,но не са много родителите,които биха разрешили толкова рано.Първоначално написано от praskufkaa33
Обясни им някой неща за пиърса-къде точно се пробива,цена,студио..такива неща.Покажи,че наистина го искаш![]()
Ако пък не стане изчакай докато станеш на 15Но ако все пак си решила-давай,ако мислиш,че родителите ти няма да те накажат и такива неща
![]()
А какво мислят другите-няма да коментирам![]()
не е заради възрастта те по принцип като знаят че мойта фр която има и по малък е шанса да ми разрешат в моя град пробиването е 35 лв със пробиването обицата и гелчето ох а аз нз защо и като се реша отивам да говоря с тях и не мога да им продумам за товаако трябва и сама ще си събера парите които ако се съгласят ще дадат .. първо трябва да говоря с майка и дано я навия че после татко а за това с грижата за обицата бих казала че съм доста запозната благодарение на форумите които съм чела и не ме е страх от пробиването..ох дано се съгласят
![]()
feel your lowee..]]
В твоят случай е по добре първо да убедиш баща си защото бабите са малко против тези неща късмет дано ти разрешатПървоначално написано от CherryBell13
![]()
не се притеснявай все пак не може вечно да ти забраняват като станеш по голяма нз на колко си де ама като станеш на 18 и не могат да те спрат ако и тогава те кефи може да си сложиш
аз също много искааммм
![]()
feel your lowee..]]
Още 1 нещо ще ти кажа..не се и надявай да се съгласят веднага,просто бъди упорита!![]()
да знамПървоначално написано от syllables
![]()
![]()
feel your lowee..]]
И моите родители не бяха съгласни,но все пак се пробих.Не разбраха докато аз не им казах и като им казах не се ядосаха,даже нищо не ми казаха.
Първоначално написано от mimsSss96
![]()
не се предавай твърде рано е или пък опити да се споразумееш с нея " сделка или да "
успехх
![]()
![]()
feel your lowee..]]
А иначе боля ли те щото от нашия клас 1 момиче се проби и мн я болеше аз съм чувала че не боли ама то си е до човек деПървоначално написано от shiv3r
![]()
feel your lowee..]]
А иначе боля ли те щото от нашия клас 1 момиче се проби и мн я болеше аз съм чувала че не боли ама то си е до човек деПървоначално написано от shiv3r
![]()
feel your lowee..]]
Болеше ме,но малко,и то защото не ми подейства упойката.Първоначално написано от praskufkaa33
![]()
Мен самото пробиване не ме боля особено, въпреки че хич не търпя на болка. Не са ми слагали упойка. След това болката също се търпи. Очаквах да е доста по-зле и аз също много си се радвах на обичката. Аз се пробих преди 3-4 години и вече бях пълнолетна. Баба ми веднага разбра и тъкмо почна да дудне и аз я срязах, че вече е свършило и няма смисъл да мрънка.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Аз ще ги изврънкам някак си, но ако ще си правя трябва да си стегна коремаче е мн зле, мързи ме ама нали знаете че на голям корем обица не седи хубаво
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз поисках за рождения ми ден, като ставах на 14. 2 седмици мрънках, но накрая ми разрешиха![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Спестяваш си пари..отиваш и се пробиваш..вашите нищо не могат да направят при свършен факт..ще са ти сърдити 1 месец макс и ще те накажат..но поне ще си имаш обица![]()
![]()
Свободата,Санчо е най-ценното нещо на този свят!! xD
Или ще я накарат да си махне обецата и дупката ще се затвори, а може и белег да й остане и само ще я боляло напразно, а наказанието ще си остане. Ако бях нечия майка щях да направя точно това.Първоначално написано от ligafelka
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
мхм ох прави сте но аз още не съм говорила с тях първо за всеки случай ще си събера пари ще говоря с тях и дано ми позволятзащото иначе ако се пробия тайно ще ме накарат да я махна и всичко ще е било напразно
за сега стартирам 4 лв за събирането на парите
не е мн ама малко по малко ще ги събера
а ако ми дадат направо ще полудеяя
![]()
е то аз и сега съм си лудичка де
иначе имам 3та дупка на ушите сама се пробих с обицата иэобщо не болеше даже 2 пъти щото 1вия ми омръзна и я махнах
и нш не ми казаха тогава ама 1 са ушите др е пъпа
![]()
feel your lowee..]]
М, да , определено не се пробивай сама на пъпа![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
оо на пъпа определено НЕ сама на ушите може само на меката част деПървоначално написано от Josefinne
аз и 1 фр пробих но пъпа сама абсурд!!
![]()
![]()
feel your lowee..]]