.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

пиърсинг на пъпа

Хора много ми е гадно защото много искам да си сложа обичка на пъпа мн ми харесва знам че някои хора ще кажат че е банално вече но аз искам.. Проблемът е че нашите няма да ми позволят да го направя и защото 1 фр си сложи мн яко а те нея нз защо не я одобряват и ще кажат (както винаги) ти само каквото видиш от нея и веднага тя ти пуска фитили нз си кво още направо и няма да мога да си сложа .. защо все на менн..?!? моля ви помогнете..
    feel your lowee..]]

банално било

А на колко години си?

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    И аз много искам, но баща ми и баба ми не ми дават а е толкова яко пък и заради цената също нз и аз как да ги накарам

Цитирай Първоначално написано от syllables
    банално било

А на колко години си?
    И според мен не е ама има хора с др мнение а относно това на колко съм на 14 ноември навършвам 15 знам че изглежда глупаво но не зависи от мен
    feel your lowee..]]

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    И аз много искам, но баща ми и баба ми не ми дават а е толкова яко пък и заради цената също нз и аз как да ги накарам
    Не е много скъпо В моя град е 25 лв. и с гелчето 28лв.
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Цитирай Първоначално написано от praskufkaa33
    банално било

А на колко години си?
    И според мен не е ама има хора с др мнение а относно това на колко съм на 14 ноември навършвам 15 знам че изглежда глупаво но не зависи от мен
    мм аз се пробих на 14,но не са много родителите,които биха разрешили толкова рано.
    Обясни им някой неща за пиърса-къде точно се пробива,цена,студио..такива неща.Покажи,че наистина го искаш
    Ако пък не стане изчакай докато станеш на 15 Но ако все пак си решила-давай,ако мислиш,че родителите ти няма да те накажат и такива неща
    А какво мислят другите-няма да коментирам

не е заради възрастта те по принцип като знаят че мойта фр която има и по малък е шанса да ми разрешат в моя град пробиването е 35 лв със пробиването обицата и гелчето ох а аз нз защо и като се реша отивам да говоря с тях и не мога да им продумам за това ако трябва и сама ще си събера парите които ако се съгласят ще дадат .. първо трябва да говоря с майка и дано я навия че после татко а за това с грижата за обицата бих казала че съм доста запозната благодарение на форумите които съм чела и не ме е страх от пробиването..ох дано се съгласят
    feel your lowee..]]

Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    В твоят случай е по добре първо да убедиш баща си защото бабите са малко против тези неща късмет дано ти разрешат не се притеснявай все пак не може вечно да ти забраняват като станеш по голяма нз на колко си де ама като станеш на 18 и не могат да те спрат ако и тогава те кефи може да си сложиш аз също много искааммм
    feel your lowee..]]

Още 1 нещо ще ти кажа..не се и надявай да се съгласят веднага,просто бъди упорита!

Голям фен Аватара на mimsSss96
    ^понякога даже да е упорита може да не стане аз се дрънках повече от месец на майка ама още нямам обица
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Още 1 нещо ще ти кажа..не се и надявай да се съгласят веднага,просто бъди упорита!
    да знам
    feel your lowee..]]

И моите родители не бяха съгласни,но все пак се пробих.Не разбраха докато аз не им казах и като им казах не се ядосаха,даже нищо не ми казаха.

Цитирай Първоначално написано от mimsSss96
    ^понякога даже да е упорита може да не стане аз се дрънках повече от месец на майка ама още нямам обица
    не се предавай твърде рано е или пък опити да се споразумееш с нея " сделка или да " успехх
    feel your lowee..]]

Цитирай Първоначално написано от shiv3r
    И моите родители не бяха съгласни,но все пак се пробих.Не разбраха докато аз не им казах и като им казах не се ядосаха,даже нищо не ми казаха.
    А иначе боля ли те щото от нашия клас 1 момиче се проби и мн я болеше аз съм чувала че не боли ама то си е до човек де
    feel your lowee..]]

А иначе боля ли те щото от нашия клас 1 момиче се проби и мн я болеше аз съм чувала че не боли ама то си е до човек де
    feel your lowee..]]

Мен изобщо не ме боля,даже обратното-беше яко

Цитирай Първоначално написано от praskufkaa33
    Болеше ме,но малко,и то защото не ми подейства упойката.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Мен самото пробиване не ме боля особено, въпреки че хич не търпя на болка. Не са ми слагали упойка. След това болката също се търпи. Очаквах да е доста по-зле и аз също много си се радвах на обичката. Аз се пробих преди 3-4 години и вече бях пълнолетна. Баба ми веднага разбра и тъкмо почна да дудне и аз я срязах, че вече е свършило и няма смисъл да мрънка.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Аз ще ги изврънкам някак си, но ако ще си правя трябва да си стегна корема че е мн зле, мързи ме ама нали знаете че на голям корем обица не седи хубаво

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз поисках за рождения ми ден, като ставах на 14. 2 седмици мрънках, но накрая ми разрешиха
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Спестяваш си пари..отиваш и се пробиваш..вашите нищо не могат да направят при свършен факт..ще са ти сърдити 1 месец макс и ще те накажат..но поне ще си имаш обица
    Свободата,Санчо е най-ценното нещо на този свят!! xD

Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от ligafelka
    Спестяваш си пари..отиваш и се пробиваш..вашите нищо не могат да направят при свършен факт..ще са ти сърдити 1 месец макс и ще те накажат..но поне ще си имаш обица
    Или ще я накарат да си махне обецата и дупката ще се затвори, а може и белег да й остане и само ще я боляло напразно, а наказанието ще си остане. Ако бях нечия майка щях да направя точно това.
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

мхм ох прави сте но аз още не съм говорила с тях първо за всеки случай ще си събера пари ще говоря с тях и дано ми позволят защото иначе ако се пробия тайно ще ме накарат да я махна и всичко ще е било напразно за сега стартирам 4 лв за събирането на парите не е мн ама малко по малко ще ги събера а ако ми дадат направо ще полудеяя е то аз и сега съм си лудичка де иначе имам 3та дупка на ушите сама се пробих с обицата иэобщо не болеше даже 2 пъти щото 1вия ми омръзна и я махнах и нш не ми казаха тогава ама 1 са ушите др е пъпа
    feel your lowee..]]

Град
    FoReVeR LoST
    М, да , определено не се пробивай сама на пъпа
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    М, да , определено не се пробивай сама на пъпа
    оо на пъпа определено НЕ сама на ушите може само на меката част де аз и 1 фр пробих но пъпа сама абсурд!!
    feel your lowee..]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си