- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- От кои храни ви се повръща
рецептите от следния лист http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B...85%D0%BD%D1%8F
n00bs
zelen bob .
еми не обичам мазни неща (турска кухня...плуват в мазнотия - ужас)
дроб сарма на ме кефи нещо
ориз не обичам като цяло
некви безвкусни диетични помии
от дафинов лист и магданоз съм драйфал като малък...магданоз проядох, дафинов лист...не ме кефи до днес
иии други
от дробчета и всякакви манджи с дробчета, от тиквички, от лук, праз, чесън и прочие. Мазнотиите също не ми понасят, соленото също. Риба и морските деликатеси с изключение на скариди ( ? не знам защо, само скариди мога да ям), супа топчета или по-точно каймата
да! супа топчета мразим...
кайма...във форма различна от кебапчета и кюфтета (на скара при това) да се закрие и да се нахранят кокошките с нея
КАЗАХ
не ми пробутвайте мусаката...мусаката е яка, ако каймата е от наистина хубаво месо (!!!)
скаридите и раците са вкусни, ама мн ме дразнят черупките/щипките и т.н гадости по тЕх ;д
само месо! ;д
аз затова и риба не ям толкова освен некви филета и ли без коз ;д (и ако има парЕ сьомги п;утки майни) ;д
Вие луди ли сте
Мощно ракия с дробчета и пекан чесън![]()
ебати несъвместимата комбинация...
уиски на годините на лили иванова, кордон бльо със сметана, филе от сьогма на пещ и амфетамини88
е тва е изискана трапеза! ;д
По принцип много неща не ям, но да ме отвращават успяват само мазнотиите, да и вчерашното шкембе, което ядох и от което се натрових..
риба, шкембе чорба, дробчета, месо [някои видове] и спанак
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
госпожата ше ревнува...
пиши лс хахах
еееебавам се ;д
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
пилешка или свинска кожа, свински уши, животински мозък, всякви мекотели и други морски деликатеси/миди, скариди, калмари и тнт/, охлюви/УЖАС/, дробчета, джумерки и др