Това е най-глупавото нещо, което някога съм чел.

Първо, заедно сте, казваш, от 3 години и че я 'обичаш', но в същото време се чудиш какво да я правиш, дали да не я замениш с някоя друга, която ще ти задоволява сексуалните желания.. Нека ти кажа нещо: изобщо не я обичаш. Говориш за нея като някакъв предмет, който можеш да замениш като е дефектен. Какво?! Да не би да правите секс от вчера? Очевидно е че за теб секса е много важен. Но са минали 3 години, 3 години, през които секса е бил ужасен, толкова ужасен, че си готов я зарежеш. На какво се базира вашата любов? Държите се по цял ден за ръчички и си говорите сладки приказки, като колко много се обичате ли?! Щом досега те е устройвало, защо този глупав въпрос 'какво да я правя'?

Второ, постави се на нейно място: как би се чувствал ако тя ти каже, че иска да се изпразни на лицето или в устата ти? Представи си, че просто на нея не и харесва тази идея, не и доставя сексуално удоволствие. Не можеш да накараш другия на сила да прави всичко, което на теб ти харесва. Е, освен ако нямате BDSM връзка, но.. това е друга тема. Идеята ми е че щом казва 'не', значи 'не'! Независимо какво е то.

И трето, ти си глупак. На твое място щях да си изтрия темата от срам и малоумие от моя страна и повече да не поствам. Изобщо си нямаш и на представа какво е това любов. Имаш още да ядеш.

Съвета ми, на кратко, е да се разделите и да не си губите повече времето.

Боже, 3 години..