.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Question Липса на МЕНСТРУАЦИЯ

Здравейте искам да ви попитам дали на някой му се е случвало да има пясък в бъбреците и това да доведе до липса на менструация. Защото винаги съм имала редовен цикъл, а сега като ми се появи този проблем с бъбреците още не ми е дошла менструацията и дори много закъснява ако изобщо дойде. Имам приятел и водя полов живот, но от много време не сме правили нищо защото болката от бъбреците е ужасна трябва ли да се притеснявам ? Благодаря на всички предварително

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Най-добре си попитай лекаря, ние не сме специалисти. Не знам,може и да е възможно да е от това.
    maDamn

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Болката е ужасна? А ти не се ли лекуваш по някакъв начин?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Просто попитах дали на някой му се е случвало да има пясък в бъбреците и това да доведе до липса на менструация. Не съм казала, че искам специалист, но въпреки всичко благодаря за отговора исках само да науча дали има и такива други случай

Да пия лекарства изписани след прегледа ми, но просто не ми дойде закъснява ми и това не е обичайно за мен, защото ми идва редовно за това и попитах може ли от това да не ми дойде

Мега фен Аватара на TheBeliever
    С колко ти закъснява?

Може да е от лекарствата, от притеснение и от какво ли още не. Вместо да гадаеш по-добре се консултирай с гинеколог, за да не се окаже нещо по-сериозно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не знам каква съм такава, може и при други да е така, но през месеца ,ако настина и пия хапчета , 100% ще ми закъснее. От каквито и да е било такива медикаменти ми закъснява, да не говорим за стреса,ако си много изнервена,да не говорим ,че имаш и ужасни болки
    maDamn

закъсня ми с 2 седмици преди два дена ми дойде и днес спря напълно объркана съм но най-вероятно е от антибиотиците благодаря на всички за отговорите

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Съмнявам се да е от бъбреците. Или е от антибиотиците, или имай предвид, че като си под стрес и като нещо не е наред с друга част от теб, това страшно се отразява на цикъла. И аз в момента имам проблеми, които нямат пряко общо с цикъла ми, но е факт, че от както са в наличност и той се е променил. Ходих на лекар и яйчниците ми са наред. Просто стрес.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Супер фен Аватара на djipsito
    Храниш ли се редовно ? Възможно е от лекарствата да става така, ама не разбирам, защо се инатиш да идеш на преглед ? Нека ти видят яйчниците.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Доколкото знам е възможно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си