- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Липса на МЕНСТРУАЦИЯ
Здравейте искам да ви попитам дали на някой му се е случвало да има пясък в бъбреците и това да доведе до липса на менструация. Защото винаги съм имала редовен цикъл, а сега като ми се появи този проблем с бъбреците още не ми е дошла менструацията и дори много закъснява ако изобщо дойде. Имам приятел и водя полов живот, но от много време не сме правили нищо защото болката от бъбреците е ужасна трябва ли да се притеснявам ? Благодаря на всички предварително![]()
Най-добре си попитай лекаря, ние не сме специалисти. Не знам,може и да е възможно да е от това.
maDamn
Болката е ужасна? А ти не се ли лекуваш по някакъв начин?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Просто попитах дали на някой му се е случвало да има пясък в бъбреците и това да доведе до липса на менструация. Не съм казала, че искам специалист, но въпреки всичко благодаря за отговора исках само да науча дали има и такива други случай![]()
Да пия лекарства изписани след прегледа ми, но просто не ми дойде закъснява ми и това не е обичайно за мен, защото ми идва редовно за това и попитах може ли от това да не ми дойде![]()
С колко ти закъснява?
Може да е от лекарствата, от притеснение и от какво ли още не. Вместо да гадаеш по-добре се консултирай с гинеколог, за да не се окаже нещо по-сериозно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не знам каква съм такава, може и при други да е така, но през месеца ,ако настина и пия хапчета , 100% ще ми закъснее. От каквито и да е било такива медикаменти ми закъснява, да не говорим за стреса,ако си много изнервена,да не говорим ,че имаш и ужасни болки
maDamn
закъсня ми с 2 седмици преди два дена ми дойде и днес спря напълно объркана съм но най-вероятно е от антибиотиците благодаря на всички за отговорите![]()
Съмнявам се да е от бъбреците. Или е от антибиотиците, или имай предвид, че като си под стрес и като нещо не е наред с друга част от теб, това страшно се отразява на цикъла. И аз в момента имам проблеми, които нямат пряко общо с цикъла ми, но е факт, че от както са в наличност и той се е променил. Ходих на лекар и яйчниците ми са наред. Просто стрес.![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Храниш ли се редовно ? Възможно е от лекарствата да става така, ама не разбирам, защо се инатиш да идеш на преглед ? Нека ти видят яйчниците.
Първоначално написано от antifashionshit