.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

Гримьор за бала-Пловдив

Тази година съм абитуриентка,но все още не съм намерила добър гримьор/ка.Запознах се там с един гримьор,който гримира извесни личности в България,но взима 100лв за грим.Наистина страхотно работи,но 100лв не ми се дават за грим,който ще седи на мен 4-5 часа.
    Препоръчайте ми някой друг гримьор/ка,който да не взима прекалено скъпо,но и да работи с качествени продукти,и качествено да гримира.

Слави Стоянов. Мисля, че беше от Пловдив

Град
    Пловдив
    Точно с него се запознах и иска 100лв за грим,а и вече няма свободни места при него.

http://beautymakeup-m.com/ виж, разгледай това. Някъде пишеше, че взима 50лв и ходи по домовете.

anonymous708973
    Guest
    Само като видя ква биография си е спретнала и самата тя как се е гримирала, никакъв шанс да отида при нея.
    По-скоро ще си купя основа за фон-дьо-тен и основа за сенки и ще дам на някоя талантлива приятелка да ме гримира.

Град
    Пловдив
    Дайте ми и други предложения?

Мега фен Аватара на babity
    Даниела Гарабедян! Вече е с нова фамилия,мисля. Младо момиче, занимава се професионално с грим, невероятно доволна съм от нея. И най - вече и тя като мен не е почитателка на тежките гримове. Не, че няма да те направи като фолк дива, ако пожелаеш, просто ако я оставиш да си свърши работата, без да и поставяш някаква рамка, пак ще останеш супер доволна. Сега ще постна фейсбук, ако се интересуваш, ще ти потърся и телефонен номер. По мое време за 80лв имах пробен грим и грим на бала.

http://www.facebook.com/profile.php?id=1478359603

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Еее, Слави наистина е уникален обаче. ) Иначе в мола в Пловдив нямате ли студио ? Защото в София има, доста добре гримират, а цената за вечерен грим мисля, че беше 40-50.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от palachinkaaaa Виж мнението
    http://beautymakeup-m.com/ виж, разгледай това. Някъде пишеше, че взима 50лв и ходи по домовете.
    Леле, ужасно! Гримирала е абитуриентките си като лелки ! Та даже и гримираните модели са обработени стабилно с фотошоп... За мен това не е никаква гримьорка.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Еее, Слави наистина е уникален обаче. ) Иначе в мола в Пловдив нямате ли студио ? Защото в София има, доста добре гримират, а цената за вечерен грим мисля, че беше 40-50.
    Слави е уникален няма спор в това,но 100лв не ми се дават.Все пак не съм някоя баровка дето да си прахосва парите за такива неща.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Даниела Гарабедян! Вече е с нова фамилия,мисля. Младо момиче, занимава се професионално с грим, невероятно доволна съм от нея. И най - вече и тя като мен не е почитателка на тежките гримове. Не, че няма да те направи като фолк дива, ако пожелаеш, просто ако я оставиш да си свърши работата, без да и поставяш някаква рамка, пак ще останеш супер доволна. Сега ще постна фейсбук, ако се интересуваш, ще ти потърся и телефонен номер. По мое време за 80лв имах пробен грим и грим на бала.

http://www.facebook.com/profile.php?id=1478359603
    М да,ако може ми дай координати къде работи и телефон.

Мега фен Аватара на babity
    Можеш да попиташ за нея в магазин Ванесса, срещу дома на младоженците. Студиото и е в същата сграда, по принцип работи и с клиенти на магазина. Телефон ще потърся.

КРАСИМИРА ПЕТКОВА - Professional Makeup Artist в Inglot Cosmetics Plovdiv, магазин - грим студио на ул. "Гладстон" №4 срещу входа на градската градина.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^ А цените как са?

Гримьор за бала-Пловдив

КРАСИМИРА ПЕТКОВА - Professional Makeup Artist в Inglot Cosmetics Plovdiv.
    За контакти: гр. Пловдив, Телефон: 0898/62 58 49

3-то място XIX ITALIAN FESTIVAL OF BEAUTY AND HAIRSTYLE – 30.03.2012 - 01.04.2012
    ======================
    Консултант в категория "КРАСОТА" http://lifestyleideas.eu/
    ======================
    Лектор "Грим и красота" в учебен център "Leonardo Da Vinci" гр. Пловдив
    ======================
    Клиенти и партньори:
    Модна къща "НИМАНА"
    Модна къща "ЕTERE"
    Дизайнер - Стоян Радичев
    Дизайнер - Албена Хумбаджиева
    BAD Models Management London
    Телевизия DSTV
    Водка FINLANDIA-101 и много други

anonymous708973
    Guest
    Подкрепям горното, със сигурност няма да останете разочаровани от Инглот
    Наистина се съобразяват с чертите, излъчването и предпочитанията. Запазете си час по-раничко, че иначе може и да няма.
    При мен се случи така, затова се доверих на Philipa Tsankova и съм адски, адски доволна. 40 лв ми взе

Когато имам повод, ходя при Слави Стоянов. Взима 100 лева, гримира доста от известните личности и за мен по-добър от него няма, не бих го сменила. Няма да останеш разочарована.

anonymous708973
    Guest
    100 лв, как пък не. Много ме кефи някви вчерашни пикли да се изживяват като знаменитости...
    Да не говорим, че е такъв мазен педераст, с извинение, че ме е страх да отида при него.

Град
    Пловдив
    Повечето гримьори са педали. В световен мащаб !
    Не виждам на теб това какво ти пречи. Би трябвало да се радваш, че няма да ти говори глупости, правейки ти грима.
    Всеки сам определя цената на труда си - като не ти харесва или не ти се дават - не отивай при него.
    Не виждам къде е проблема със 100-те лева при положение, че не ходиш всеки ден на грим там ? И какво общо имат знаменитостите с добрата външност на една жена - за теб може и да не е важно, но има хора, които държат на това.

BTW, говорейки точно за Слави, мазен педал ама ти е в приятели във фейса, а сега де...
    И не, не го познавам, но съм виждал много момичета, които той е гримирал, добре би било първо и ти да видиш негови работи, преди да го плюеш така.
    Последно редактирано от Xscape : 07-14-2013 на 20:44
    Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения.

anonymous708973
    Guest
    Аз съм виждала и ми допадат (затова и съм го добавила във фб), но съм решила, че 100 лв за грим няма да дам.
    И само не ми обяснявай, че всяко момиче, което държи на добрата външност, ще ги даде. Гримирана съм всеки ден и то с доста повече от спирала и гланц, разбирам от козметика, но със сигурност няма да пожертвам 100 лв за гримченце за 5 часа, при положение, че мога да дам 40 и пак да изглеждам страхотно.

Притеснява ме да ми чупи стойки и устни, това е по въпроса с педалщината.

Още нещо: Айде замисли се дали 18-годишни пикли в СВЕТОВЕН МАЩАБ дават по 50 евро за грим за бал или друг повод. Нъцки. Само в България стават такива истории.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-14-2013 на 21:29

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Аз съм гримьорка Ако искаш ми пиши на лично да ти дам фб

Град
    Пловдив
    Не наричай жените, които използват услугите на гримьор с подобни думи, че направо е смешно. Било то ако услугата струва 50, 100 или 200 лева. Става въпрос за наистина важни поводи и ако ти предпочиташ да се гримираш сама - проблема си е твой.

Виж какво пише в поста отгоре - когато има повод. Никой не говори за всекидневен грим. А цената ми се вижда съвсем нормална - в малките салони ще ти вземат поне 30-40 и не се знае нито с какви материали ще работят, нито колко добре - справка - темите в teenproblem. Избора е твой, разбира се. Но не вярвам в домашни условия да можеш да направиш същото нещо, което може да направи гримьор, било то Слави Стоянов или някой друг. Още по-малко пък за 40 лева. Виж ако си готова да се примириш с това, което ще направиш сама - това е друго.

В България много жени, било то на 18 или повече години дават доста повече пари за грим, стига да има наистина важен повод. В световен мащаб също. Не разбирам кое е лошото - искат да изглеждат добре, искат да бъдат гримирани от професионалист, могат да си го позволят и отиват - това ти дава право да ги наричаш с разни имена или какво.
    Нарече доста голяма част от форума "пикли" в момента, защото доста хора тук ходят на професионален грим поне за бала си, вместо да се справят сами с каквото имат под ръка
    Последно редактирано от Xscape : 07-14-2013 на 22:29

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    За своя бал отидох на пробен грим, при препоръчан гримьор в Пловдив, дадох 50 лв, а за бала щеше да е 80. Не ми хареса. Не успя да направи това, изглеждах супер състарена и с прекалено много грим - негова визия. Отказах се, купих си гримове за 100 лв, имах някои неща и вкъщи и си направих сама грима. Изглеждах така, както исках =). Но ако не си сигурна, че ще успееш наистина може би е по-добре да се обърнеш към специалист. Не мога да ти препоръчам, но реших да вметна и тази възможност. Ако решиш да го правиш сама тези 100 лв няма да са за една вечер, а за доста по-дълго време и за повече поводи. Освен забавно е и интересно. Успех!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Xscape Виж мнението
    Става въпрос за наистина важни поводи и ако ти предпочиташ да се гримираш сама - проблема си е твой.
    Пропуснала си нещо доста важно - НИКЪДЕ не защитавам гримирането сама за важен повод. Казах само, че ежедневния грим си го правя сама, изтъкнах този факт с идеята, че не съм от онези мадами, които не се гримират и затова считат подобен разход за ненужен.
    Напротив - считам го за ненужен, защото съм ходила при гримьорка, която ме направи страхотно с хубави продукти и ми струваше 40 лв. Покрай бала бях 3 пъти на грим - пробен, за самия бал, после за една фотосесия. Общо съм дала 120 лв и трите пъти бях много доволна.

Проблемът не се дели на два типа - гримиране сама ИЛИ 100 лв за грим при гримьор. Не. Има и трети вариант, а именно грим при гримьор на нормална цена, какъвто аз предпочетох. Пак съм била при професионалист.

И в светован мащаб ти гарантирам, че няма такова изхвърляне голо на голямо. Познавам хора, които учат на Запад, никой нормален родител не дава толкова много пари за грим на абитуриент или по друг повод.

Град
    Пловдив
    Пробвай да пишеш отговорите си все едно отговаряш на мъж - "пропуснал", а не "пропуснала"
    Значи излиза, че и ти си на 18 и използваш услугите на гримьор. И даваш 40 лева. Не разбирам тогава къде е проблема, че някой ще даде 100 или 200, след като явно разбираш, че говорим за грим за някакъв повод, а не за всекидневен.
    Всеки с възможностите си - не наричай хората, решили да отделят повече пари за грим с тези думи, защото и те могат да те нарекат с подобни и дори по-лоши и няма да ти хареса.
    Въпрос на личен избор и възможности е, както казах, при кого да отидеш и колко средства можеш да отделиш за грим за съответния повод. Бъди сигурна, че в световен мащаб хората дават доста повече за грим при наличие на повод, който го изисква, било то бал или нещо друго. И след като ти самата даваш пари за гримьор ми е много чудно как си позволяваш да наричаш останалите жени, които също са отделили някакви средства "пикли" или нещо подобно. Осъзнай се малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си