.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Град
    Пловдив
    Не наричай жените, които използват услугите на гримьор с подобни думи, че направо е смешно. Било то ако услугата струва 50, 100 или 200 лева. Става въпрос за наистина важни поводи и ако ти предпочиташ да се гримираш сама - проблема си е твой.

Виж какво пише в поста отгоре - когато има повод. Никой не говори за всекидневен грим. А цената ми се вижда съвсем нормална - в малките салони ще ти вземат поне 30-40 и не се знае нито с какви материали ще работят, нито колко добре - справка - темите в teenproblem. Избора е твой, разбира се. Но не вярвам в домашни условия да можеш да направиш същото нещо, което може да направи гримьор, било то Слави Стоянов или някой друг. Още по-малко пък за 40 лева. Виж ако си готова да се примириш с това, което ще направиш сама - това е друго.

В България много жени, било то на 18 или повече години дават доста повече пари за грим, стига да има наистина важен повод. В световен мащаб също. Не разбирам кое е лошото - искат да изглеждат добре, искат да бъдат гримирани от професионалист, могат да си го позволят и отиват - това ти дава право да ги наричаш с разни имена или какво.
    Нарече доста голяма част от форума "пикли" в момента, защото доста хора тук ходят на професионален грим поне за бала си, вместо да се справят сами с каквото имат под ръка
    Последно редактирано от Xscape : 07-14-2013 на 22:29
    Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Xscape Виж мнението
    Става въпрос за наистина важни поводи и ако ти предпочиташ да се гримираш сама - проблема си е твой.
    Пропуснала си нещо доста важно - НИКЪДЕ не защитавам гримирането сама за важен повод. Казах само, че ежедневния грим си го правя сама, изтъкнах този факт с идеята, че не съм от онези мадами, които не се гримират и затова считат подобен разход за ненужен.
    Напротив - считам го за ненужен, защото съм ходила при гримьорка, която ме направи страхотно с хубави продукти и ми струваше 40 лв. Покрай бала бях 3 пъти на грим - пробен, за самия бал, после за една фотосесия. Общо съм дала 120 лв и трите пъти бях много доволна.

Проблемът не се дели на два типа - гримиране сама ИЛИ 100 лв за грим при гримьор. Не. Има и трети вариант, а именно грим при гримьор на нормална цена, какъвто аз предпочетох. Пак съм била при професионалист.

И в светован мащаб ти гарантирам, че няма такова изхвърляне голо на голямо. Познавам хора, които учат на Запад, никой нормален родител не дава толкова много пари за грим на абитуриент или по друг повод.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си