- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Идеи за B-day парти :D ??
такамм...чудя се как да си празнъвам рд-то..тъй като гостите които смятам да поканя са с суп различни вкусове и инререси (като започнем от музиката)...ако направя купонче вкъщи...танци..манци...фр-тата които са металяги ще се цупят...и като цяло щее е странно...дайте някакви яки идеи какво може да се направи(клубове,бовлинг ..нз и аз :Д ) ???
Мерси)
bday - Bi day ? да ви еба педерастките истории
n00bs
Ако всички се кефят на боулинг -окей, ама в противен случай, ще е доста скучен рожден ден. А събирането на един купон на хора, които не слушат един стил музика и не биха били толерантни към другия, не виждам как ще стане, така че да е приятно за всички.
Да пуснеш за малко метъл на някой, който не слуша метъл, не е проблем, но да пуснеш чалга на някой, който не слуша - вече е голям проблем.
ще си пускате поп колко да не е без
кво толко му мислиш
Always wanna play but never wanna loose
Празнувай го на два пъти или в различни часове.
Аз ги поканих всички на едно място , имаше алкохол и караоке. Мина очудващо добре, студенти по телекомуникации , икономика + програмист се разбира добре с 15-16г. ми съквартирантки, бившето ми гадже с новото си гадже, приятелят ми (бяхме у тях ) , негови приятели, общи приятели, и съучениците ми .
И мина добре, много приятно.
Та, алкохол, караоке, игри (филми, мафия) и накрая филм за да ги приспиш.
Това подейства при мен.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
така си го представям , но аз имам моя представа , ако не са метали.Имам идея изобщо не само за клип.
та общо взето.
Тук подкрепям металите
Иначе за твое парти , не знам. Трябва да знам пол,възраст,ден.Но общо взето като ви знам акъла , на първо място алкохол. В заведение също няма какво да му мислите.
Последно редактирано от NightGuardian : 01-22-2012 на 02:02
97 97 97 97 97 97
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
а на мен това http://www.youtube.com/watch?v=7B63UIKoIZ0![]()
...а колкото до частта със зайчетата..мисля да я пропуснем :P
Ами за тва хората трябва да слушат всичко, да не се ограничават към един стил и няма да имат проблеми ^^
и най-заклетият метал почна да слуша чалга, та дори и аз![]()
надувай чалгията и партЕ да стаа
алкохол, наргиленце ала бала
nigga stole my bike
пък и като се понапиете на кой му дреме ква музика се пуска хахах
бтв гледам, че си от София
me too
nigga stole my bike
и аз преди 4 години бях за всеки стил , но остави ти тая работа.![]()
galena97 слуша Металика
накъде отива светът...............................