.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Няколко въпроса към нежната половина :)

Здравейте, искам да попитам няколко неща, които не са ми много ясни, но искам това да се промени Какво точно представлява оргазъма "клиторен" при жените ? Когато съм "там доло" и извършвам плавни движения с език около "него" тя започва да изпитва удоволствие, след продължително действие от моя страна не само там, но и допир на гърдите и едновременно тя казва, че удоволствието се засилва докато достигне до пулсация в нея област, секунди след тази пулсация, когато е докосна там, тя описва чувството по-скоро вече като леко дразнещо "с една дума като я докосна тя подскача, след като е свършила пулсацията". Това оргазъм ли е ? Имам и втори въпрос при секс без презерватив и еякулация "вътре" в нея тя усеща ли ? И когато се изправи следва ли да има "теч" ? Благодаря предварително !!

Супер фен Аватара на HolyShit
    Не..Как бе..........

Когато се изпразваш не трябва да тече никаква сперма..... Никъв теч.. Едно такова като захарни буци излиза.....

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    1. Клиторният оргазъм е оргазъм, дошъл от клитора.
    2. Според мен свършва.
    3. Да, усеща.
    4. Да, ще изтече. Няма къде да иде тая сперма освен навън.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    2. Според мен свършва.
    3. Да, усеща.
    words of a wisegirl ...

А, трябва ли, когато свършва да излиза течност от нея ? или това е при вагинален оргазъм ?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Е, когато свършва може да се овлажни малко в повече.
    Ако те изпръска, значи скуйртва.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ммм, това ми е познато "скуйртва" , но това при кой от двата от оргазъма е ?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    +1
    Само да вмъкна че скуйрта е сравнително рядко явление, но има и такива жени

Стана ми доло-горе ясно това пулсиране всъшност е оргазъм "тя свършва" искам да попитам вярно ли е, че вагиналният оргазъм е невъзможен при момичета в смисъл такъв изисква по-голяма възраст ?

anonymous708973
    Guest
    Невъзможен не е, просто е много трудно да се постигне, защото се изисква нещо средно между супер концентрация и пълно отпускане. Един неправилен звук (примерно, някой да тропне вратата на блока) или движение и усещането е заминало.

Цитирай Първоначално написано от Anonimen358 Виж мнението
    Стана ми доло-горе ясно това пулсиране всъшност е оргазъм "тя свършва" искам да попитам вярно ли е, че вагиналният оргазъм е невъзможен при момичета в смисъл такъв изисква по-голяма възраст ?
    Не, не вярно, че вагиналният оргазъм е възможен само при по-големи момичета. Може би по-опитни, които са опознали тялото си и знаят какво им харесва и как да им бъде доставено удоволствие.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не, не вярно, че вагиналният оргазъм е възможен само при по-големи момичета. Може би по-опитни, които са опознали тялото си и знаят какво им харесва и как да им бъде доставено удоволствие.
    Дори по някога не е задължително и да са по опитни. Първият си вагинален оргазъм получих някъде между 15тият и 20тият ми сексуален акт.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Дори по някога не е задължително и да са по опитни. Първият си вагинален оргазъм получих някъде между 15тият и 20тият ми сексуален акт.
    Като цяло да, аз също не бях хич опитна като получих първия си оргазъм, но говорех принципно. ))
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

А, какво е чувството при вагиналният ?

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Не..Как бе..........

Когато се изпразваш не трябва да тече никаква сперма..... Никъв теч.. Едно такова като захарни буци излиза.....
    Хаха.. палячо стига си пускал в на всеки темата такива глупости , с който се мислиш за много ВАРВЕЖЕН , ами си затвори устата защото си ми много в очите за скоро ошамаросване. И веднъж ти бях казал , ако изкаш пиши на лично ( че тука не му е мястото ) да видиш дали говоря празни приказки.

2. Според мен свършва.
    3. Да, усеща.
    +++++++++++++++++++1

Ами на нея и харесва, когато си "ТАМ ДОЛУ" , но чак пък оргазъм !? Жените го изпитват, когато правите Секс, а не, когато си долу !!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз не усещам нищо, когато свършва в мен без презерватив.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kriiska Виж мнението
    Ами на нея и харесва, когато си "ТАМ ДОЛУ" , но чак пък оргазъм !? Жените го изпитват, когато правите Секс, а не, когато си долу !!
    Айде бе. Ти някога клиторен оргазъм имала ли си? Щото аз съм на път да го получа, още като му видя палавия поглед в стил "Искам да те лижа".

Лейди, сериозно ли не усещаш нищо?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Kriiska Виж мнението
    Познавам жени, който могат да свършат само от френска

anonymous708973
    Guest
    ... за минута и половина.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Айде бе. Ти някога клиторен оргазъм имала ли си? Щото аз съм на път да го получа, още като му видя палавия поглед в стил "Искам да те лижа".

Лейди, сериозно ли не усещаш нищо?
    ++++++++++++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си