- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Няколко въпроса към нежната половина :)
Здравейте, искам да попитам няколко неща, които не са ми много ясни, но искам това да се промениКакво точно представлява оргазъма "клиторен" при жените ? Когато съм "там доло" и извършвам плавни движения с език около "него" тя започва да изпитва удоволствие, след продължително действие от моя страна не само там, но и допир на гърдите и едновременно тя казва, че удоволствието се засилва докато достигне до пулсация в нея област, секунди след тази пулсация, когато е докосна там, тя описва чувството по-скоро вече като леко дразнещо "с една дума като я докосна тя подскача, след като е свършила пулсацията". Това оргазъм ли е ? Имам и втори въпрос
при секс без презерватив и еякулация "вътре" в нея тя усеща ли ? И когато се изправи следва ли да има "теч" ? Благодаря предварително !!
![]()
Не..Как бе..........
Когато се изпразваш не трябва да тече никаква сперма..... Никъв теч.. Едно такова като захарни буци излиза.....
1. Клиторният оргазъм е оргазъм, дошъл от клитора.
2. Според мен свършва.
3. Да, усеща.
4. Да, ще изтече. Няма къде да иде тая сперма освен навън.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
А, трябва ли, когато свършва да излиза течност от нея ? или това е при вагинален оргазъм ?
Е, когато свършва може да се овлажни малко в повече.
Ако те изпръска, значи скуйртва.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Стана ми доло-горе ясно това пулсиране всъшност е оргазъм "тя свършва" искам да попитам вярно ли е, че вагиналният оргазъм е невъзможен при момичета в смисъл такъв изисква по-голяма възраст ?
Невъзможен не е, просто е много трудно да се постигне, защото се изисква нещо средно между супер концентрация и пълно отпускане. Един неправилен звук (примерно, някой да тропне вратата на блока) или движение и усещането е заминало.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
А, какво е чувството при вагиналният ?
Хаха.. палячо стига си пускал в на всеки темата такива глупости , с който се мислиш за много ВАРВЕЖЕН , ами си затвори устата защото си ми много в очите за скоро ошамаросване. И веднъж ти бях казал , ако изкаш пиши на лично ( че тука не му е мястото ) да видиш дали говоря празни приказки.
Ами на нея и харесва, когато си "ТАМ ДОЛУ" , но чак пък оргазъм !? Жените го изпитват, когато правите Секс, а не, когато си долу !!![]()
Аз не усещам нищо, когато свършва в мен без презерватив.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
... за минута и половина.