Здравейте, не знам въобще дали тази тема е за този раздел или дали въобще е за този форум...Та на кратко, докато чаках рейса да се прибирам от училище ядох семки и без да искам семките отидоха към едно момче от моето училище - аз съм 8 клас а той е 10 (повтаря) и семките отидоха към него и ми каза да се махна и аз се дръпнах...и като дойде рейса той мина за мен и ми удари една глава и започна да ме налага с юмруци, тогава една госпожа не раздели, обаче като слязохме от рейса той продължи и направо ме обезобрази..Отидохме в полицията, подадохме жалба, предоставихме медицинско...След 2 месеца той прави 18 а аз съм на 14...Ся полицията ще го викат ала бала...Но просто ме е страх да изляза..знам ли..може да ме причака някъде и да ме наръга..толкова му е акъла..аз казах на полицаите но те ми викат - спокойно...извинявам се ако има правописни грешки или нещо друго...просто съм много нервен...като знам че може утре да изляза и да ме наръга някъде..толкоз му е акъла...а той след 2 месеца прави 18...ся колкото е набутан..колко му е да ме причака някъде.. цял ден съм под стрес..