Отговор в тема
 Отговор в тема

Приятели на 14 год съм моля ви кажете ми как се прави брада като ва колин врачански.Сигурно ще кажете че съм много малък но не в това е въпроса а как се прави брада като на КАЛИН ВРАЧАНСКИ.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

С мерак се прави брада, иначе кой е тоя?

Много лесно - с години. Ставаш на 24-25 и си готов.
Не разбрах въпроса
За да си направиш такава брада първо трябва да имаш хубава брада. на 14 имаш ли ?
И какво по-точно питаш, как да си я оформиш, или как да ти поникне брада?
Щото на тая възраст не съм виждал хора с такава брада.

разбрах а може ли да ми кажете как да провокирам растеж на брадата имам предвид не само от мустака ами и от бакенбардите
Възможно еПървоначално написано от sv1l3n4o
Ама ще си увредиш организма
Не бързай да се правиш на голям мъж, смешно е

би ли ми казал как моля те а неможе ли да се бръсна мустака и бузите и бакембардите макар че там нямам никаква брада.Това ще провокира ли по обилен растеж а ако не би ли ми обяснил тези начини които знаеш

Както ти кааха по горе не бързай да растеж и да се правиш на мъж!
Аз съм на 16 и вече ме мързи да се бръсна и хода кат чубака, макар че на твойте години и аз исках брада, затова изчакай природата да си свърши работатаwTf !?!?! тва от каде го измислих
javascript:emoticon('
')

още отговори пишете и ми кажете как се пуска и после как се оформя такава брада
Ще чакаш докато ти порасне.
А иначе с бръсненето няма да станат по-големи космите.

ок ок ама ми кажете на колко години ще започне да ми расте брада по бузите и бакембардите
при всеки е различно
ОДИН!!!
бакеМбарди каза
Косми в тези области започват да ти растат на около 14-15 години..Но при всеки си е донякъде индивидуално.. Примерно, на теб може и на 17 чак да започнат да ти растат..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
На мен още от 14 годишен ми започнаха, познавам човек, който е почти 18 и още нямаПървоначално написано от sv1l3n4o
Т.е. при всеки е различно.

а да ми кажете как се оформя такава брада като на Калин Врачански
нека първо отимаш брада пък тогаваПървоначално написано от sv1l3n4o

Некфи забавни фенчета,мислех че ще са повечето от женската аудитория.Замисли се малко са как от тая брада където я имаш дето и на мъхчета не прилича сигурно да ти порасне гъста брада че и да я оформяш...

може ли някои да обясни за дългите басембарди така със брадата ако ме разбирате плс обяснете ми
Ти си безкрайно ограничен.Кво те вълнува за бакенбардите /аве каква е тая дума../ и брадата?Има тема "Всичко за развитието" там си пише как започва окосмяването по лицето..
Бтв:Един 14-годишен има гъста брада, като на баща ми, а на мен още под бакенбардите /не сериозно, егати думата/ не са започнали да ми излизат тъмни косъмчета.Ама и не бързам, де.То мустака ме мързи да бръсна, пък кво остава... xD
Първоначално написано от eliyiy

Po spokoino be , ne mi se karai.Tuk v Montana nqma mnogo hora s takava brada i zatva pitam
Светланчо, не си ъпвай темата от 2010... казаха ти го вече. Нека не ставаме груби.

Имам малък проблем с моята брада.Проблема е,че почна да расте нагоре от бузите към очите(не точно до тях де ама..)и надоло по шията и не знам дали да я бръсна или ще почне да расте още повече и ще стана кат маймунка(хаха голям смях няма що).Не съм сигурен дали това е нормално.Моля за съвет какво да правя.
ХАХАХА ще се пръсна от смях на 14 брада иска смешен си сериозно :Д .. знаеш ли колко грозно ще бъде някакъв 14 годишен дрисльо с брада :Д омг.. пораснии !!!!!! ;] :Д ти сигурно си гладък като бебе брада ши си оформя хахахаха :Д
Момиче съм!!!

Мале ква брада на 14, аз съм на 18 и няколко месеца и още няям брада само мъхче, което не се забелязва, а над устната се бръсна през 1 месец, а и на 16 започнах да се бръсна над устната и то много рядко и сега още по-рядко го правя просто не ми расте а и така е по-добре изглеждам по-малък
Последно редактирано от mlakniwe2 : 01-15-2012 на 13:43
То си е до ген ве човек няма магия да расте бръдъ
Аз съм реалист.