- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Проблем с Windows ...........
Проблема е там че скоро(преди 3 месеца) моя приятел ми преисталира компютъра и ми инсталира нов бг Windows,и когато го инсталира ми изключи ,,автоматичните актуализаций,,на компа,но аз вчера без да искам ги включих и днес като го вкл. ми се появи една синя звезда във десния долен ъгъл и над нея на самия декстоп пише нещо и като щъкна на линка и ми се отваря тази страница..
http://www.microsoft.com/genuine/val...eName=validate
Някой може ли да ми каже какво е това и как да го махна,че това съобщение ми стой на декстопа и не може да се махне!!!Аз намерих от къде и пак изк авт. актуализации но това не се маха!!!!
Това пише на страницата която отварям:
Въведете оригинален продуктов ключ за Windows.
Продуктовият ключ, използван за активиране на копието на Windows на вашия компютър, е ключ за корпоративен лиценз, който е блокиран от Microsoft.
Последно редактирано от kiki1991 : 01-24-2012 на 17:35
Ако ти излиза един син прозорец мога да ти помогна .. Ако не - поне снимай това, което ти излиза .. Един приятел се прави на разбирач![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
awerw и аз така реагирам, спокойно ..![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
Не си единствен !![]()
![]()
аненененененне
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
дадох линкове... с тия туулове се оправя![]()
Да, с тези които ти е дал xXxAngerfisTxXx трябва да стане .. За такива като мен пише и как се използват ..![]()
Desit0o94 ее мерси да си жив/а и здрав/а оправи се ..ти много ми помогнаНаправо ми спести ,,семейния,, скандал по късно като си дойде моя,щеше да ме убие дет само бърникам:XXX
Не че направих нещо, ама ..пп странно, името ми е " вкарано " в ника .. Все едно поне се оправи ! Благодари на xXxAngerfisTxXx за линковете ;п
Да да вяено че xXxAngerfisTxXx ги даде,даже целувки му пращам,и на теб нищо че си момиче:P :X
Мерси много наистина много ми помогнахте)))
пфф... става ли дума за коли и компи аз съм! ;d радвам се че ти помогнах
да да супер,радвам се че има умни млади хора))))))))))))
не съм умен но както и да е![]()
щом толкоз бързо реагира значи не си глупав,пък и сигорно си по-малък от мен)Аз че съм на 20 и уж си мсля че разбирам ама кат стане нещо вместо да го оправя го до *бавам
))
![]()
Чувствам се тъпа![]()
Поне се вписах - и аз това щях да ти дам просто исках да разбера дали това е проблема, не се сетих че му викаха " звездичка " ..
Hо whatever както казах се оправи .. btw и аз имах същия проблем - единствения път, в който се оправих сама и не трябваше да си взимам нов компютър ..
![]()