- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв е шансът да съм бременна? :[
На 30.12. след по-страстен секс цикълът ми дойде беше слаб и траеше 3,4 дена,не беше нормален цикъл отидох на гинеколог,не ми намери нищо освен течност в малкия таз,но нали обичам да чета по форуми и разбрах,че това е един от признаците на цветна бременност и същия ден ден си направих тест беше отрицателен реших да си направя още 2 след няколко дни и те бяха отрицателни.На 15 този месец обаче отново ми дойде и това според мен си ми беше истинския цикъл обилен с леки съсиреци и продължителност 7 дена,свърши ми на 22,но от вчера имам странни болки в яйчниците и матката нещо като следменструални болки се получава и гърдите ми все още са големи,не ме болят при допир обаче аз отново решавам,че нещо не е наред и пак си купих тест направих го със сутрешна урина и той се оказа отрицателен,мин.седмица отидох за вторичен преглед,не ми откри нищо освен,че течността в малкия таз се е увеличила леко и започвам да се притеснявам на какво може да се дължи.С партньора ми се пазим с презерватив + прекъснат полов акт,т.е дори и с презерватив не свършва в мен,но все пак не знам всичко е възможно...От както ми е свършил цикалът обаче не спират болките в яйчниците и имам леки придърпвания в корема ии не знам какво да си мисля...
Относителност:Три косъма за една глава са малко, но за едно супа са много.