- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На колко години искате да станете татковци и майки?
ти твойте може само от издръжки да ги гледаш
n00bs
За едно дете се искат много повече от 500 лева ... предпочитам да са си за мен, вместо да ги давам за деца![]()
От 28-29 до 35.
Като бях малка и аз исках да ставам млада мама, за да си има детето готини родители и да се хвали, но започнах да се осъзнавам и вече не мисля, че това е най-правилно :Д
Иначе, искам едно, смисъл, не знам как бих изтърпяла две, макар че от демографска гледна точка бих имала и две, но според зависи как върви с първото. И примерно да са с разлика от около 4-5 годинки.
Не съм сигурна дали въобще искам деца. Обичам децата, особенно дебелите, пухкави бебенца :3 Но това да е моето дете.. Някак не се виждам като майка. Може би след 5-6 години мисленето ще ми е друго, кой знае...
yep.... reality bites -.-
Когато се чувствам достатъчно готов и отговорен...когато намеря подходящата жена.
Не мога да знам кога ще бъде това.
При всички положения не искам в близките 4-5 години, както и да не е много късно, примерно до 35 : ?
Ти откъде знаеш, че не е имало развяване на чаршаф? :Д
ХхХАХАХАХАХАХАХАХАХ
ХИТЛЕР БЕШЕ ПРАВ!
всичко т'ва е следствие от толерантността...
Няма как да се планира това нещо - живота е непредсказуем. Може след 2 години да ми се роди дете, може и след 10. Това е прекалено сериозно и неясно нещо, за да се говори за него за в бъдеще. Същото важи и за брака. Готов съм да имам дете само когато знам, че ще мога да издържам семейството ми, без да го лишавам от нищо, ако ще и това да стане когато стана на 30 и нагоре. С едни 600-700 лева заплата няма да мога да направя нищо. Много хора казват, че парите не са от значение, но тези хора са балъци. Семейство не се отглежда с 1000 лева месечно.
при положение, че не плащаш квартира, живееш в малък град, с 1000 лева мисля, че ще си изгледаш детето
n00bs