.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 172
    M216
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    не бих се лишил от удоволствието да създам живот и да дам всичко от себе си за него. Не се предавай, почини си няколко години, порадвай се спокойно на живота, ако можеш, и действай по въпроса! Дай на детето си това, което на теб ти е липсвало при твоите родители.
    И за теб това е удоволствие? Първо искам да дам на себе си това, което ми е нужно преди да мисля за други!

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Тук съм напълно съгласен със Сашето

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от M216 Виж мнението
    И за теб това е удоволствие? Първо искам да дам на себе си това, което ми е нужно преди да мисля за други!
    А като го дадеш на себе си това ,което искаш, тогава какво ще правиш? Ще си поживееш няколко години добре, а после?

M216
    Guest
    А ич?
    .........

M216
    Guest
    ..................
    Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 12:34

M216
    Guest
    ..............
    Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 12:29

Заблудени сте вие. Винаги може и с по-малко. Докога - докато стигнем африканците ли?
    Аз например обвинявам наште, че са ме отглеждали с недостатъчно пари. Че са родили и второ дете, след като не са могли да осигурят добър живот на първото си. Аз например до към 18-тата си година съм гладувал. Единствената полза от това е, че не съм надебелял - сега гладувам съзнателно, за да нямам шкембе. Но е неприятно доста.
    Ти ли си по-малкия, или пък си по-големия брат? А и друго да те питам, което ако искаш може разбира се изобщо да го пренебрегнеш, защото не си длъжен да отговаряш, разбира се. Каква е причината да не говориш с родителите си от толкова време?

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Заблудени сте вие. Винаги може и с по-малко. Докога - докато стигнем африканците ли?
    Аз например обвинявам наште, че са ме отглеждали с недостатъчно пари. Че са родили и второ дете, след като не са могли да осигурят добър живот на първото си. Аз например до към 18-тата си година съм гладувал. Единствената полза от това е, че не съм надебелял - сега гладувам съзнателно, за да нямам шкембе. Но е неприятно доста.
    На теб,май целият ти свят е крив а?Ми вземи се самоубий,поне ще си прекратиш "болките".

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

M216
    Guest
    ..................
    Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 12:30

M216
    Guest
    ..................
    Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 12:31

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от jumpin Виж мнението
    Same here .. Хората си мислят,че трябва да имаш някакво голямо богатство,за да гледаш дете.Колко заблудени копелета,има по тоя свят.
    Сладурчета, това си е ваше мнение.

Като сте тръгнали да се състезавате, родена съм в семейство на келнери , без образование, в едно градче - Самоков.
    Баща ми е алкохолик и комарджия, и е проигравал всичко. Майка ми е изхранвала и неговите родители, и мен, и него.
    Не им е било лесно и на двамата.
    А и повечето пари са отивали за лекарствата ми. Мишел, не си единствената с недъзи.

Та, за да промени това майка ми , е започнала от нулата - започнала е да учи към 25г. - сега има висше и 3 магистратури ( едната я кара сега ) , за да може да осигури на всички по-нормален стандарт на живот.

Никога не съм била алчна и не съм искала нищо за себе си , даже ми е неудобно да искам пари, когато нямам . Примерно, сега ми свърши заплатата и наистина не искам, но трябва да взема пари от нея.

И ми се иска да мога да й върна жеста , и този на баща ми , защото на скоро го пречупих и вече всичко е наред, за първи път от както съм се родила.

Та, трябва да изкарвам пари, за да помагам и на друга част от семейството.

И като някой ден имам дете , не желая да му се случва това, което на мен - родителите му всеки ден да садват, че нямат за хляб , или че ходи със скъсани обувки. На мен никога не ми е дремело за това, и сега още ходя с две нокии за 10лв , но ми е много болно, че преди нашите бяха разтроени, че не могат да ми осигурят по-добро.

Трябва да изкарвам пари за да си реализирам всички проекти, и ако имате късмет, един ден ще имате хубава промяна в образователната си система.

Та, хората които ми говорят за 300-400лв - радвам се, че можете да си позволите да живеете с толкова, но за съжаление , аз не мога, защото се чувствам отговорна за всички около мен + целият свят и заради това ми е необходимо да се бъхтя повече , за да помогна на повече народ.

И да, като започна да взимам над 2500лв , тогава ще правя деца, по-рано ще ми пречат. И това за бавачката остава, не мога да съм добра майка .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

M216
    Guest
    ..................
    Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 12:32

И да добавя - с 300-400 лв - на мен само парното ми е към 150-200 лв, а за ток още 70-100 лв ако искам да ми е топло. Освен това трябва и за вода, Интернет, данъци, здравна осигуровка, такси, телефони, транспорт и естествено за храна и дрехи. Също трябва и за фонд Излизане. Компютърът също струва пари и трябва да се обновява. Аз 4 години събирах пари за компютър, който вече е стар. Също трябва да може от време на време да си купуваш и играчки и подаръчета. Е, как я правите тази сметка?
    Бяха изчислили, че за нормален живот на 4-членно семейство трябват към 2000-2500 лв на месец.
    Така е. Освен ако нямат кредит за жилище! Тогава добави още 800-1200 отгоре. А относно това за родителите ти, да ти кажа има такива хора. На баща ми родителите са същите-те не раждат деца, за да направят от тях хора, а за да има кой да ги гледа на старини. Това е отвратителен начин на мислене, поне според мен! Разбира се, че детето като пораснало трябва и е длъжно да се грижи за родителите си, но когато вече е подредило живота си и когато вече наистина не могат да се оправят сами. Откакто е започнал да работи, и досега, винаги голям процент от заплатата му отива за техния комфорт, дори и когато не сме имали ние пари. Те имат хубав дом, имат военни пенсии, получават наем и двамата живеят с доход около 800-900 лева, хиляда едва ли има. То не бяха ненжуни ремонти, подменяне на коли, почивки и какво ли още не. Според мен няма нищо лошо да им помага, но като знам как са го пращали с 10 лева, понеже като студент е учил в друг град, а са давали повече пари за пиене и цигари, ме хваща много яд. А сами разбирате, че баща ми е е толкова богат, колкото го представям И на нас винаги парите не ни стигат, все има някаква сметка, която не я е платил, но не сме за оплакване.
    Последно редактирано от D1esel : 01-31-2012 на 15:40

Град
    In my happy place
    Това,че някой е попаднал в лоша среда е до късмет .. Но това не значи,че трябва да лишиш създаването на нов живот.И какви са тези измислени сметки,които ги мислите .. 200 лева за парно? Ти от Марс ли падаш или 24/7 парното ти е до края?За няколко месеца сме живеели с 200 лева?!И какво от това,да не съм умрял?Да не майка ми и баща ми да са виновни за това?Бих искал да имам даже брат или сестра въпреки,че не живея при завидливи условия на живот.По-добре щастлив и беден от колкото нещастен и богат .. Парите са временно нещо.Както идват могат така и за миг да си отидат.Не разбрахте май,че парите не са всичко.Лигльовци,ще чакат 100 бона на месец да изкарват за да отглеждат деца ..
    Последно редактирано от jumpin : 01-31-2012 на 16:01

Абе вие се надявайте до тогава да сте живи и здрави пак другото е лесно )

Това,че някой е попаднал в лоша среда е до късмет .. Но това не значи,че трябва да лишиш създаването на нов живот.И какви са тези измислени сметки,които ги мислите .. 200 лева за парно? Ти от Марс ли падаш или 24/7 парното ти е до края?За няколко месеца сме живеели с 200 лева?!И какво от това,да не съм умрял?Да не майка ми и баща ми да са виновни за това?Бих искал да имам даже брат или сестра въпреки,че не живея при завидливи условия на живот.По-добре щастлив и беден от колкото нещастен и богат .. Парите са временно нещо.Както идват могат така и за миг да си отидат.Не разбрахте май,че парите не са всичко.Лигльовци,ще чакат 100 бона на месец да изкарват за да отглеждат деца ..
    Ти май падаш от Марс, ние на Земята, поне в София, България, плащаме сметки по 200-300 лева за парно.

Град
    In my happy place
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Ти май падаш от Марс, ние на Земята, поне в София, България, плащаме сметки по 200-300 лева за парно.
    София,ли е единственият град в България?

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Такаа прочетох цялата тема и ще ви кажа и аз какво мисля. Майка ми е била на 20 като съм се родила, баща ми на 26. Не съм била планувано бебе,родителите ми са били млади,луди .. без собствено жилище и без заделени пари. Родителите ми не са богати, живеят в малък град и на месец дохода им е около 1000лв. не винаги стигат, но родителите ми са ме отгледали без да са ме лишавали от нищо, може да не съм го получила веднага, но от каквото имах нужда го имах. .. Искам да кажа, че парите не са толкова важни, голяма част от хората живеят с минималната заплата и въпреки всичко имат дечица, да трудно им е.. но се справят. Когато бях малка исках да стана мама още на 19-20( нямах планове да уча), в момента съм на 23, след няколко месеца живот и здраве ще завърша образованието си.. Вече започвам да се замислям за деца. Братовчедка ми (ако има значение тя е родена 89-та) роди преди година и няколко месеца едно ангелче и го обичам като мое дете.. Разтапям се всеки път като ми се усмихне с неговите два зъба и половина и ми каже "кака" .. Аз съм едно дете и винаги съм искала да имам по-голям брат.. Един ден живот и здраве искам две дечица- момиче и момче

Децата са най-хубавото нещо в този живот ..

Banned Мега фен
    когато трябва да имам и колкото трябва да имам.. по принцип искам да не съм над 25г. и да имам повече от 1 деца,но това Господ го решава.. дано стане.. това,което аз го решавам е да имам добро бъдеще и децата ми да живеят нормално... какво значи нормално ? да не ги лишавам,но и да не им купувам прекалено.. да взимам заплата така че през месеца да живеем добре,да мога да си купя примерно 1 парцалка на месец за мен (естествено,че за децата нещата за купуване ще са повече,но все пак) и като ида на почивка да мога да си изкарам добре без пресмятане на пари и без дилеми дали ще ми стигнат за еди какво си.. за какви пари искам да взимам.. зависи къде живея,но както казах колкото да живея нормално и да не ми се налага да лишавам децата си от нещо

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    сигурно към 27, знам ли..... искам да съм доста стабилен финансово за дете....
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

София,ли е единственият град в България?
    Чувал съм, че дори в София парното е по-евтино, отколкото в Русе, Плевен, Търново, Варна и Пловдив.

M216
    Guest
    ....................
    Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 12:33

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Парите са временни, днес ги има, утре ги няма. Ама и вие бая си понадувате сметките, ако човек се ограничи, може и с 200 лева да изкара месеца

Че защо им дава пари? Да им ги спре! Винаги съм се чудел на хората, които родителите им са ги мъчили като малки, а после те им дават пари вместо да ги наказват.
    Защото баща ми е добър, съжалява ги непрекъснато, а те непрекъснато хленчат че нямат пари. Всяко второ изречение, буквално, им е свързано с пари.

Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Парите са временни, днес ги има, утре ги няма. Ама и вие бая си понадувате сметките, ако човек се ограничи, може и с 200 лева да изкара месеца
    Човек, ти чуваш ли се? У нас е 18 градуса, парното не работи непрекъснато, а само когато сме си вкъщи и сметките са по 200-300 лева от ноември досега

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си