.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 172
    Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Човек, ти чуваш ли се? У нас е 18 градуса, парното не работи непрекъснато, а само когато сме си вкъщи и сметките са по 200-300 лева от ноември досега
    Има и други начини за отопление, плюс това винаги можеш да се завиеш с едно одеало и да не хабиш ток за това като има желание, има и начини .... в миналото като е нямало парно и хората са спяли по пещерите, да не са измряли от това?

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Има и други начини за отопление, плюс това винаги можеш да се завиеш с едно одеало и да не хабиш ток за това като има желание, има и начини .... в миналото като е нямало парно и хората са спяли по пещерите, да не са измряли от това?
    Начини - колкото искаш. Но за да ти бъде топло, цената на всички източници излиза една и съща. И климатик имаме вкъщи, пробвали сме да се топлим само с него, а сметката за тока беше колкото и за парно. Само дето платихме и още 70 лева за топла вода тогава

M216
    Guest
    .........................
    Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 12:43

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Казвам ти,в моя град каква е ситуацията(Сливен).Ако държиш 20-21 градуса във вас(което не е малко),максимум парното ти излиза 60-70 лева.Ние не сме на топла вода,а на бойлер,като сметнеш перални,хладилници максимум токът е 70 лева.Телефон максимум 20 лева.Водата се движи около 30-40 лева.Като сметнеш и другите по-детайлни работи като:интернет,GSM и цифрова,излиза максимум 250 лева сметки.Какви 300 лева парно и 100 ток ми ги мислите,не ви знам ..

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Ами за мен лично най-добрата възраст да стана майка е някъде 26-27 години. Като за начало искам да имам едно дете и ако съм финансово стабилна и всичко ми е наред може да си направим и още едно.
    Не е никак на добре да се ражда прекалено късно. При по възрастните майки има по-голяма вероятност детето да се роди с някаква мутационна болест.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Цитирай Първоначално написано от jumpin Виж мнението
    Казвам ти,в моя град каква е ситуацията(Сливен).Ако държиш 20-21 градуса във вас(което не е малко),максимум парното ти излиза 60-70 лева.Ние не сме на топла вода,а на бойлер,като сметнеш перални,хладилници максимум токът е 70 лева.Телефон максимум 20 лева.Водата се движи около 30-40 лева.Като сметнеш и другите по-детайлни работи като:интернет,GSM и цифрова,излиза максимум 250 лева сметки.Какви 300 лева парно и 100 ток ми ги мислите,не ви знам ..
    60-70 лева парно?

M216
    Guest
    ....................
    Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 12:42

Цитирай Първоначално написано от M216 Виж мнението
    Ами сори, ама аз съм се зарекъл, че от топло няма да пестя, защото за мен това е голяма нужда и необходимост. Лятото с 200 лв може и да изкараш и даже и да ти останат. Аз примерно не мога да спя пълноценно или изобщо да заспя ако ми е студено. А ми е студено под 28 градуса.
    To затова всички сутрин в трамвая са с егати сенките И аз като ми е студено не мога да спя. Но 22-23 градуса са ми перфе през лятото

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Лош късмет е от гледна точка на жертвата. От гледна точка на родителите това е безотговорност или преднамерено зли действия не в интерес на детето.
    Ти може и още 10 деца да си родиш. Ако не ги родиш, това лишаване от живот ли е? Ами може да са и 20. Защо да не ги родиш?
    Ето ми я сметката - над 150 лв за парно като радиаторът в едната стая е изключен, защото не се ползва. Сега заради студа сигурно ще е още повече. Да, докрая ми е парното, но Топлофикация регулира подаването и в по-топлите дни пуска по-малко. Ето ми я и сметката за ток - 70 лв и естествено съм пестил, иначе щеше да е 300, защото съм топлолюбив.
    Те африканците сигурно и с 50 лв живеят и пак не умират - ама това живот ли е? Поне в Африка е топло и няма нужда от най-големия разход - парното.
    Това, че ти се задоволяваш с малко, си е твой проблем - не искай обаче и другите да са като теб. Ти може да се радваш да ядеш само хляб и сол и да пиеш вода, ама това не е здравословно на първо място.
    Как ще съм щастлив и беден, това ми го обясни. Аз ако съм беден, ще съм нещастен. И защо трябва да съм нещастен ако съм богат?
    Ами аз примерно бях свикнал да ям по един шоколад на ден. Я ми кажи кое е по-добре - да ям по един шоколад на ден и/или всеки ден да ям сладолед ако е здравословно или да си имам брат или сестра, но да не ям и да стоя гладен? Излиза, че точно ти си лигльо, че искаш брат или сестра.
    Алооооо,чичо Скруджжжжж как смееее?За последно ти отговарям,защото много ми падаш в очите.Говоря ти като от гледна точка,продължаване на рода,а не възможност за безкрайно размножаване.Щом,не можеш да си щастлив като нямаш много пари,къв си бе,света вода ненапита ли?Лигльо съм бил,защото съм искал сестра или брат. Моля спрете го много е добър .Щом за теб парите са по-важни от човек,има един град Раднево разполагат с много добри специалисти и клиника,може и да ти помогнат. http://www.vratovrazka.bg/images/sto...ff/scrooge.jpg

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Глобале, извинявай за личния въпрос, ама ти от къде изкарваш пари, за да живееш? И по колко си изкарваш?

M216
    Guest
    .........................
    Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 12:41

M216
    Guest
    .............................
    Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 12:40

Ама то аз, и когато съм бил най-богат, също постоянно съм казвал, че парите не стигат. Те никога не стигат. Не е глупав този, който яде баницата, а този, който му я дава. Ти нали каза, че имали 8-900 лв на месец. Това си е предостатъчно, пък и щом са го мъчили като малък, той сам си е виновен, че им дава. Те защо не са му давали като малък?
    Защото са пиели, пушили и дядо ми е имал мерцедес преди 89-та. Да, истина е. А цял живот е бил старшина.

M216
    Guest
    ..................
    Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 12:39

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Че аз при пуснато парно на макс и печка на макс спя с юрган, дори и лятото, какво повече да се завивам от това? Ами въздуха, който дишам и който се допира до кожата ми, него как ще го стопля - на мен ми се разстройва целия организъм, когато на кожата ми е студено. И шапчица също ли да си слагам?
    В миналото хората са живели по 30 години и са умирали от тежките условия на живот.
    Ух милото то, ела бати да го гушне (hug) о, всъщност не може, ще ти се протърка кожичката

M216
    Guest
    .....................
    Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 12:37

M216
    Guest
    ..............
    Последно редактирано от M216 : 01-31-2012 на 21:05

M216
    Guest
    ...................................
    Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 12:36

M216
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Защото са пиели, пушили и дядо ми е имал мерцедес преди 89-та. Да, истина е. А цял живот е бил старшина.
    Е, ами тогава той сам си е виновен. И сега защо баща ти да му плаща сметката?

anonymous708973
    Guest
    Дизел, сумите, които казваш, са абсолютно нереални. Вкъщи сме 4 човека, топлим навсякъде (в хола и детската - 24-5 градуса, в спалнята отоплението се включва по-силно вечерта) и сметката за тока варира между 120 и 180. Какви 300 лв те гонят?

С какво се топлите? Баща ти ходи със секирата в парка ли?

M216
    Guest
    120-180 също не е малко.

120-180 също не е малко.
    To e нормално, ама в тоя студ под 230-240 - абсурд да платят.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Аз искам на 30 да имам деца и то не едно а три

Голям фен Аватара на toad
    По-добре да нямам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си